המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:סופו יעבור את ה-10 אם יהיה בריא, טיוס יהיה קרוב ל-10 ולדעתי גם הוא יעבור.
כמו רוי, אני גם חושב שפארגו יקלע יותר ולינהארט פחות.
פניני ימסור להערכתי 3-4 אסיסטים (תלוי בדקות משחק), וסמית' יקלע יותר מ-10 וייקח בסביבות ה-6 רב' ולא ימסור יותר מאסיסט אחד למשחק.
כהן לא יהיה חלק מהרוטציה, ולמעט משחק אחד או שניים אני לא מאמין שייקלע בכלל נקודות.
ואחרון - לנדסברג חייב להתחיל להתקרב למספרים כפולים בנקודות. הוא שחקן טוב, שניזון מביטחון בהתקפה ומדקות משחק. הוא יכול בכיף לקלוע 18-20 נק'
מול הקבוצות החלשות יותר, וזה אמור להספיק לו להגיע למספרים של 9-10 נק' למשחק.
yzafrir כתב:,jol9 כתב:סופו יעבור את ה-10 אם יהיה בריא, טיוס יהיה קרוב ל-10 ולדעתי גם הוא יעבור.
כמו רוי, אני גם חושב שפארגו יקלע יותר ולינהארט פחות.
פניני ימסור להערכתי 3-4 אסיסטים (תלוי בדקות משחק), וסמית' יקלע יותר מ-10 וייקח בסביבות ה-6 רב' ולא ימסור יותר מאסיסט אחד למשחק.
כהן לא יהיה חלק מהרוטציה, ולמעט משחק אחד או שניים אני לא מאמין שייקלע בכלל נקודות.
ואחרון - לנדסברג חייב להתחיל להתקרב למספרים כפולים בנקודות. הוא שחקן טוב, שניזון מביטחון בהתקפה ומדקות משחק. הוא יכול בכיף לקלוע 18-20 נק'
מול הקבוצות החלשות יותר, וזה אמור להספיק לו להגיע למספרים של 9-10 נק' למשחק.
אם כל השחקנים שאמרת יעברו את ה-10 בנוסף לפארגו והיינס אז אתה מגיע לקבוצה שקולעת מעל 90 למשחק...אתה רואה את זה קורה ?? סופו יתן את אותם מספרים כמו העונה האחרונה פשוט כי בדקות שהוא משחק זה מה שהוא יכול לתת וזה הרבה . אם הוא ישחק יותר אז אולי יעבור את העשר לאזור ה11...טיוס אני צופה דווקא שירד הממוצעים שלו בגלל הקבוצות למדו את הטריק...סמית הולך לתת פחות או יותר מה שנתן העונה ו אולי פחות בגלל החזרה מהפציעה...
לינהרט יתן ממוצעים דומים למה שאינגלס נתן . בעוד שאינגלס נחשב כשלון אז לשחקן שמרוויח כמו נייט זה ממש בסדר . כמובן שאת רוב הנקודות שלו יאסוף בשלושת...
לגבי לאנדסברג אין סיכוי שיעור את ה-10 או אפילו יתקרב לזה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים