המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שחקן לא רע...
jol9 כתב:תאמין לי שגם בגילו הוא יכול להיות רכז אדיר.
אני חושב שהשחקן הזה זאת פשוט תופעה מדהימה של מישהו שנראה כמו רו"ח, והיה אחד השחקנים הכי קשוחים בהיסטוריה.
כ"כ חבל שהוא לא זכה באליפות. הסגל שם הבשיל והפך לקבוצה מושלמת, בדיוק בתקופה שבה אי אפשר היה לקחת אליפות. אם היו מבשילים שנתיים יותר מוקדם או שנתיים יותר מאוחר,
סביר להניח שהיה פורש עם 2 טבעות.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:תאמין לי שגם בגילו הוא יכול להיות רכז אדיר.
אני חושב שהשחקן הזה זאת פשוט תופעה מדהימה של מישהו שנראה כמו רו"ח, והיה אחד השחקנים הכי קשוחים בהיסטוריה.
כ"כ חבל שהוא לא זכה באליפות. הסגל שם הבשיל והפך לקבוצה מושלמת, בדיוק בתקופה שבה אי אפשר היה לקחת אליפות. אם היו מבשילים שנתיים יותר מוקדם או שנתיים יותר מאוחר,
סביר להניח שהיה פורש עם 2 טבעות.
לדעתי הוא הרכז השני הטוב ביותר בכל הזמנים (מג'יק ג'ונסון ראשון).
אין יותר רכזים כמוהו, זה זן נכחד. היום יש רק קומבואים שהם רכזים בכאילו.
rc4991 כתב:ידעתם שגארנט מוביל את רשימת מקבלי השכר בהיסטוריה של ה-NBA?
http://www.businessinsider.com/highest- ... 014-4?op=1
LIAV10 כתב:טוב יוני, אלה תקופות שונות, בזמנו מג׳יק ג׳ונסון חתם על חוזה עתק של 2 מיליון דולר לעונה (אם אני לא טועה).
אתה צודק, אבל שחקנים מלפני אמצע שנות ה90-תחילת שנות ה2000 (בשיאם) צריכים לצאת מהדוגמאות שלך.
LIAV10 כתב:אני מסכים איתך לגמרי, שלא תבין לא נכון, אני בכל זאת חושב שמייקל ומלון קצת וותיקים מידי כדי להכנס להשוואה, הווארד ומארבורי (שהרוויחו הרבה יותר מידי) פרשו הרבה הרבה יותר זמן אחרי מייקל ומלון, הם היו בדור של הכסף הבאמת גדול, אבל אין ספק שישנם שחקנים שמגיע להם להיות שם והם לא שם.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני מסכים איתך לגמרי, שלא תבין לא נכון, אני בכל זאת חושב שמייקל ומלון קצת וותיקים מידי כדי להכנס להשוואה, הווארד ומארבורי (שהרוויחו הרבה יותר מידי) פרשו הרבה הרבה יותר זמן אחרי מייקל ומלון, הם היו בדור של הכסף הבאמת גדול, אבל אין ספק שישנם שחקנים שמגיע להם להיות שם והם לא שם.
ואולי טוב שהעידן של המשכורות המופרכות נגמר. עדיין יש GMים שמשלמים משכורות הזויות לשחקנים חלשים. אני לא מצליח להסביר את זה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני מסכים איתך לגמרי, שלא תבין לא נכון, אני בכל זאת חושב שמייקל ומלון קצת וותיקים מידי כדי להכנס להשוואה, הווארד ומארבורי (שהרוויחו הרבה יותר מידי) פרשו הרבה הרבה יותר זמן אחרי מייקל ומלון, הם היו בדור של הכסף הבאמת גדול, אבל אין ספק שישנם שחקנים שמגיע להם להיות שם והם לא שם.
ואולי טוב שהעידן של המשכורות המופרכות נגמר. עדיין יש GMים שמשלמים משכורות הזויות לשחקנים חלשים. אני לא מצליח להסביר את זה.
לא הייתי אומרת את זה
רק לפני שנה ג'ארט ג'ק קיבל חוזה של 24 מליון דולר
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני מסכים איתך לגמרי, שלא תבין לא נכון, אני בכל זאת חושב שמייקל ומלון קצת וותיקים מידי כדי להכנס להשוואה, הווארד ומארבורי (שהרוויחו הרבה יותר מידי) פרשו הרבה הרבה יותר זמן אחרי מייקל ומלון, הם היו בדור של הכסף הבאמת גדול, אבל אין ספק שישנם שחקנים שמגיע להם להיות שם והם לא שם.
לא הייתי אומרת את זה
רק לפני שנה ג'ארט ג'ק קיבל חוזה של 24 מליון דולר
אין מצב שזה לשנה, נראה לי לשנתיים או שלוש.
אבל קובי תופס בגיל 37 חצי מתקציב השחקנים, אז באמת לא נגמר העידן הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר, עידן ו־30 אורחים