על ידי yarinsaky » 11 ספטמבר 2011, 05:08
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא חושב שהמצב השנה יכול לשחק בדיוק לכיוון השני. שחקנים עשויים להעדיף חוזה מובטח ושכר נאה לשנה שלמה, ע"פ מצב של חוסר וודאות - האם תהיה עונה בכלל, ואם כן, אז האם הם ימצאו קבוצה בקלות, ומה יהיה השכר שאותו הם יקבלו.
מכבי צריכה לנסות ולמצוא את השחקנים האלה ולפתות אותם. סה"כ אין הרבה אפשרויות כאלה, אבל אלה שקיימים, כדאי לנסות ולפתות אותם.
בעולם מושלם זה היה המצב..אבל אנחנו לא חיים בעולם מושלם..
ה-NBA פשוט מעוור שחקנים..
פארגו בחר לשבת בבית שנה שלמה ולא לקבל 900K בשביל שהוא יוכל לשחק ב-NBA ברגע שהשביתה תיגמר..
שחקנים כמו דאודל רוצים רק חוזים עם סעיף יציאה..
אני לא אומרת שאין מצב שמישהו יסכים לחוזה בלי סעיף יציאה..אבל זה מאוד נדיר..וזה קורה בעיקר בסין עכשיו עם הכסף הגדול..
זה מעוור אולי שחקנים שעוד לא שיחקו שם, אבל השנה יש מצב מיוחד, שנותן לקבוצות כמו מכבי יתרון מסויים. אני לא מדבר דווקא על טניסאי על וכוכבים
וגם לא על צעירים שכל עתידם לפניהם, אבל שחקן כמו ברוקס באמת, שכבר ראה וחווה הכל, יכול אולי בצורה מסויימת להיות מועמד מתאים לפיתוי..

דווקא שחקנים כמו ברוקס לא נראה לי..בדיוק בגלל שהם כבר ראו הכל וחוו הכל ויודעים טוב מאוד שמחכה להם חוזה מובטח..
מה שמעצבן זה ששחקנים עם חוזה מובטח לא רוצים לבוא בלי סעיף יציאה אבל שחקנים חופשיים(ולא תגיד שאנון בראון..דאודל)שלא יקבלו חוזה גם לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה..למרות שיש סיכוי טוב מאוד שהם לא יקבלו חוזה ב-NBA גם במקרה שהשביתה תיגמר..
על זה בדיוק דיברתי..לא אכפת להם לסכן חוזה מובטח..הם מבחינתם רוצים לנסות לשחק ב-NBA..
תעשי הבדלה בין שחקנים חופשיים לגמרי לשחקנים חופשיים מוגבלים, במקרה השני יש להם למה לצפות אם השביתה נגמרת.
בוודאי ששחקנים עם עתיד כמו ברוקס עם אפשרות להשוואת שכר של 3 מיליון דולר לא ירצו להגיע לאירופה בלי סעיף יציאה.
בכל מקרה, זה לא כל כך מוזר ששחקנים רוצים לחכות לראות מה קורה עם השביתה לפני שהם מתחייבים לאירופה וזה תלוי
מאוד כמה כסף את מוכנה לשלם להם.
עובדה שכמה קבוצות האירופה כן החתימו שחקני נ.ב.א מדרג שני, אבל הם שילמו להם טוב כדי להבטיח להם שנה של שקט
כלכלי.
את אומרת שמכבי מוכנה לשלם הרבה לשחקן הנכון. אני מאוד מקווה שכן, כי בחצי מיליון דולר לא תוכלי לשכנע שחקן טוב לוותר על סעיף יציאה לנ.ב.א.
הסגל של מכבי ת"א :
רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט
מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס