המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:עדיף להמנע מקריאת הודעות של שונאי ישראל שיגיגו שהיא נפטרה כי אללה לקח אותה אחרי התמיכה.
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:עדיף להמנע מקריאת הודעות של שונאי ישראל שיגיגו שהיא נפטרה כי אללה לקח אותה אחרי התמיכה.
היגיון של מוסלמים:
כשערבים מתים- אללה הוא גדול, אנחנו אוהבים את המוות, החלום שלנו להיות שהידים, המוות הוא המטרה
כשאחרים מתים- אללה העניש אותם כי הם בוגדים, איזה כיף שהם מתו
jol9 כתב:Roni1 כתב:LIAV10 כתב:עדיף להמנע מקריאת הודעות של שונאי ישראל שיגיגו שהיא נפטרה כי אללה לקח אותה אחרי התמיכה.
היגיון של מוסלמים:
כשערבים מתים- אללה הוא גדול, אנחנו אוהבים את המוות, החלום שלנו להיות שהידים, המוות הוא המטרה
זה מאוד נכון, אבל לא רק למוסלמים. אם תשאלי את החרדים תשמעי דברים ברוח דומה.
LIAV10 כתב:אפילו לא רק חרדים, לא ראית מישהו מסורתי או אפילו חילוני שאומר ״אלוהים לקח אותו״ על מחבל ומצד שני כשמישהו אהוב מת אומר ״אלוהים לוקח את הטובים״?
Roni1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:LIAV10 כתב:עדיף להמנע מקריאת הודעות של שונאי ישראל שיגיגו שהיא נפטרה כי אללה לקח אותה אחרי התמיכה.
היגיון של מוסלמים:
זה מאוד נכון, אבל לא רק למוסלמים. אם תשאלי את החרדים תשמעי דברים ברוח דומה.
איזה שטויות, הם אמנם מאמינים בגן עדן ובחיים אחרי המוות אבל לפי היהדות יש ערך עצום לכל שניה של חיים, זו הסיבה שבחיים הם לא מנתקים חולה ממכשירים ושהם מלמדים המון על ההלכה של ״ונשמרתם מאוד לנפשותיכם״
לא מבינה מאיפה הבאת את ההשוואה ההזויה הזאת.
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:אפילו לא רק חרדים, לא ראית מישהו מסורתי או אפילו חילוני שאומר ״אלוהים לקח אותו״ על מחבל ומצד שני כשמישהו אהוב מת אומר ״אלוהים לוקח את הטובים״?
במשפט ״אלוהים לוקח את הטובים״ אין שום ערך למוות שלהם, סתם באסה שאנשים טובים הולכים לנו וכל החארות נשארים.
נראה לי שפספסתם את המשמעות שהם נותנים למוות ולשהידים שלהם, לנו אין טובים שרוצים להיות שהידים, אין לנו חרדים שרוצים למות בשביל העולם הבא, אין לנו שום ערך למוות.
LIAV10 כתב:Roni1 כתב:LIAV10 כתב:אפילו לא רק חרדים, לא ראית מישהו מסורתי או אפילו חילוני שאומר ״אלוהים לקח אותו״ על מחבל ומצד שני כשמישהו אהוב מת אומר ״אלוהים לוקח את הטובים״?
במשפט ״אלוהים לוקח את הטובים״ אין שום ערך למוות שלהם, סתם באסה שאנשים טובים הולכים לנו וכל החארות נשארים.
נראה לי שפספסתם את המשמעות שהם נותנים למוות ולשהידים שלהם, לנו אין טובים שרוצים להיות שהידים, אין לנו חרדים שרוצים למות בשביל העולם הבא, אין לנו שום ערך למוות.
אה, על זה הדיון? אז הייתה אי הבנה, התכוונתי לדברים שאומרים אחרי המוות, לא על קידוש המוות שלהם.
LIAV10 כתב:אני סתם מרגיע אותה, אתה לא קולט רמזים...
LIAV10 כתב:אני סתם מרגיע אותה, אתה לא קולט רמזים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד