המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:חברים מישהו ראה בוואלה שגודס רוצה את מקל במכבי? הזוי טיפה הייתי אומר
toja27 כתב:גל גל כתב:חברים מישהו ראה בוואלה שגודס רוצה את מקל במכבי? הזוי טיפה הייתי אומר
יותר מוזר זה שגודס באמת מאמין שזה יקרה מתישהו בשנים הקרובות. לא נראה לי שמקל מתכווך לעזוב את הNBA לפחות בשנתיים הקרובות.
Maccabikid כתב:toja27 כתב:גל גל כתב:חברים מישהו ראה בוואלה שגודס רוצה את מקל במכבי? הזוי טיפה הייתי אומר
יותר מוזר זה שגודס באמת מאמין שזה יקרה מתישהו בשנים הקרובות. לא נראה לי שמקל מתכווך לעזוב את הNBA לפחות בשנתיים הקרובות.
רק שאם העונה הקרובה תהיה כמו הקודמת, אני לא רואה אף קבוצה שמשאירה אותו..
חנו'ש כתב:אני יודעת שזה מוקדם, ואי אפשר לדעת עוד כלום ןשזה לא נחשב ובלה בלה בלה, אבל עד כה מכבי קלעה 89 נק' במשחק הראשון, 87 בתום 40 דקות בשני וכרגע יש לה 58 נק' במחצית.
אז או שקבוצות גרמניות לא יודעות לעשות הגנה, או שמכבי הולכת להיות קבוצה מאוד התקפית העונה (אני מקווה יותר לאופציה השנייה...)
LIAV10 כתב:זה לא טד מאיך פגשתי את אמא עם אפרו?
LIAV10 כתב:קלעו בהפסקה: פארגו 11 נק', היינס 10 נק', מאריץ' 10 נק', רנדל 10 נק', לנדסברג 6 נק', פניני 5 נק', טיוס 4 נק', אוחיון 2 נק'.
LIAV10 כתב:קלעו בהפסקה: פארגו 11 נק', היינס 10 נק', מאריץ' 10 נק', רנדל 10 נק', לנדסברג 6 נק', פניני 5 נק', טיוס 4 נק', אוחיון 2 נק'.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:קלעו בהפסקה: פארגו 11 נק', היינס 10 נק', מאריץ' 10 נק', רנדל 10 נק', לנדסברג 6 נק', פניני 5 נק', טיוס 4 נק', אוחיון 2 נק'.
נראה לי שזאת הולכת להיות שנה קשה ליוגב
למרות שאני לא יודעת אם הוא כשיר ב-100% כבר
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:קלעו בהפסקה: פארגו 11 נק', היינס 10 נק', מאריץ' 10 נק', רנדל 10 נק', לנדסברג 6 נק', פניני 5 נק', טיוס 4 נק', אוחיון 2 נק'.
נראה לי שזאת הולכת להיות שנה קשה ליוגב
למרות שאני לא יודעת אם הוא כשיר ב-100% כבר
במשחק הראשון רנדל קלע 7 ומאז בספרות כפולות, יוגב קלע 11 ואז נפל, מאריץ׳ לא קלע אתמול והיום הוא כבר עם 10.
אי אפשר לדעת מה יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים