חנו'ש כתב:די מדהים ש-2 דקות לסוף למכבי היו 95 נק', והם הצליחו לסיים עם 109.
יש שם כנראה חומר נפץ התקפי אם הם מסולים לעשות 14 נק ב-2 דקות.
אבל לחטוף 91?? מקבוצה גרמנית עלובה??![]()
למה זה טוב?
כנראה שכבר היה וואחד גירבוג'
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:די מדהים ש-2 דקות לסוף למכבי היו 95 נק', והם הצליחו לסיים עם 109.
למה זה טוב?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:די מדהים ש-2 דקות לסוף למכבי היו 95 נק', והם הצליחו לסיים עם 109.
למה זה טוב?
כנראה שכבר היה וואחד גירבוג'
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 אוחיון קלע סל מחצי מגרש.
מה שמצחיק זה שלפי דף הסטט', זה היה כנראה סל השדה היחיד שלו במשחק...
LIAV10 כתב:הוא סיים עם 11.
Roni1 כתב:לנדסברג היה פנטסטי גם בגביע ווינר בעונה שעברה
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:לנדסברג היה פנטסטי גם בגביע ווינר בעונה שעברה
הפעם אני חושב שהוא באמת יכול לעשות את עליית המדרגה.
בשונה מעונות קודמות, יש עכשיו מאמן חדש שאני מניח שייתן לו יותר קרדיט. לנדסברג צריך דקות משחק כדי לבסס את מעמדו.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:לנדסברג היה פנטסטי גם בגביע ווינר בעונה שעברה
בשונה מעונות קודמות, יש עכשיו מאמן חדש שאני מניח שייתן לו יותר קרדיט. לנדסברג צריך דקות משחק כדי לבסס את מעמדו.
אם יהיה גרוע בהגנה, אז לא יעזור לו.
פארגו ואוחיון טובים ממנו בהגנה ולא במעט, היינס אני לא יודע, אבל כנראה שגם כן.
אם לאנדסברג ישפר את ההגנה שלו, או לכל הפחות יעלה את רמת האינטנסיביות, אז זה יקנה לו הרבה דקות, אבל אם לא, אז אני מאמין שהאמון בו יילך ויירד בהדרגה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:לנדסברג היה פנטסטי גם בגביע ווינר בעונה שעברה
אם לאנדסברג ישפר את ההגנה שלו, או לכל הפחות יעלה את רמת האינטנסיביות, אז זה יקנה לו הרבה דקות, אבל אם לא, אז אני מאמין שהאמון בו יילך ויירד בהדרגה.
rc4991 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:לנדסברג היה פנטסטי גם בגביע ווינר בעונה שעברה
הם טובים ממנו בהגנה אבל בהתקפה הוא אולי שני לפארגו (עוד לא ראינו את היינס)
אגב, אם אליהו עדיין זכה לעשרים דקות בעונה עם ההגנה שלו אז אין סיבה שגם לאנדסברג לא יקבל
rc4991 כתב:יוני הקטע הוא שהשנה הקבוצה הולכת להיות כל כך הגנתית שאני חושב שיהיה יותר קל לחפות עליו
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:יוני הקטע הוא שהשנה הקבוצה הולכת להיות כל כך הגנתית שאני חושב שיהיה יותר קל לחפות עליו
מדוע אתה חושב שהקבוצה תהיה כל כך הגנתית? לדעתי ההפך הוא הנכון. גודס ופיני הם מאמני התקפה מובהקים.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:יוני הקטע הוא שהשנה הקבוצה הולכת להיות כל כך הגנתית שאני חושב שיהיה יותר קל לחפות עליו
מדוע אתה חושב שהקבוצה תהיה כל כך הגנתית? לדעתי ההפך הוא הנכון. גודס ופיני הם מאמני התקפה מובהקים.
הדבר שאני מרגיש הכי בטוח לגביו בנוגע לקבוצה הזאת זה ההגנה
יש פה פשוט אוסף של שחקני הגנה ברמה גבוהה עם אתלטיות, מהירות והקרבה
פארגו שחקן הגנה נחמד וגם אוחיון, היינס ממה שהבנתי מכתבים באיטליה הוא שחקן אנרגטי ושומר טוב
סמית' שחקן הגנה נהדר וגם פניני על מצ' אפים מסויימים וגם אפשר להיעזר במאסה של מאריץ' כדי לתת גוף על סנטרים כבדים
ולסיום יש את טיוס שחוסם גדול ושומר טוב מאוד (קצת פחות על סנטרים אמיתתים אבל כאלה בקושי יש) ורנדל שהוא שומר ענק שיכול לשמור על כל העמדות
אפשר לשחק עם כל מיני הרכבים הגנתיים בהם הקו האחורי לוחץ על הגארדים ושחקני הצבע מיירטים כל כדור ואני חושב שמבחינה הגנתית יש לנו קבוצה ברמה גבוהה מאוד
התקווה שלי היא שנדע לנצל את זה גם להתפות מהירות וניצול הזדמנויות ואז נוכל להיות קבוצה בהחלט איכותית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים