המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ג׳רום ג׳יימס?
jol9 כתב:
משעשע
rc4991 כתב:http://www.sportando.com/en/usa/nba/134482/cavs-to-sign-chris-crawford-to-a-multi-year-deal.html
מישהו מכיר את השחקן? החתמה טובה?
jol9 כתב:24 מליון זה כסף קטן.
את מתארת לעצמך שהיום איזשהו GM יחתים שחקן סולידי של 19 ו-8 כזה על חוזה של 100 מליון דולר? כי זה מה שג'וואן האוורד קיבל.
ד"א גם החתמות בזיוניות קטנות יותר היו נפוצות. אני זוכר איך הניקס החתימו איזשהו סנטר נוראי מסיאטל תמורת למעלה מ-30 מליון לכמה עונות, וזה היה חתיכת שחקן גרוע (בטוח שרוי זוכר).
אני רוצה להאמיו שעם ההיצע הגדול והאיכותי שיש היום גם בארה"ב וגם מחוצה לה, הכסף מנותב באופן חכם יותר
roy1000 כתב:jol9 כתב:24 מליון זה כסף קטן.
את מתארת לעצמך שהיום איזשהו GM יחתים שחקן סולידי של 19 ו-8 כזה על חוזה של 100 מליון דולר? כי זה מה שג'וואן האוורד קיבל.
ד"א גם החתמות בזיוניות קטנות יותר היו נפוצות. אני זוכר איך הניקס החתימו איזשהו סנטר נוראי מסיאטל תמורת למעלה מ-30 מליון לכמה עונות, וזה היה חתיכת שחקן גרוע (בטוח שרוי זוכר).
אני רוצה להאמיו שעם ההיצע הגדול והאיכותי שיש היום גם בארה"ב וגם מחוצה לה, הכסף מנותב באופן חכם יותר
ההסכם החדש די מציל את הקבוצות מעצמן. היום אפשר לתת לשחקן חופשי חוזה ללא יותר מ- 4 שנים, אז סיפור ג'רום ג'יימס לא יכול לחזור על עצמו.
מצד שני, שחקנים פחות טובים מג'ואן הווארד (כמו צ'נדלר פארסונס וגורדון הייווארד) קיבלו ההעונה חוזים של 15 מליון לעונה, ככה שאני לא בטוח שהכסף נהיה יותר "חכם". צריך להבין שקבוצות ה- NBA חייבות להוציא לפחות 60 מליון דולר לשנה על שחקנים ותמיד יהיו כאלה שיהנו מההפקר.
jol9 כתב:נכון שאולי יש שחקנים שמרוויחים הרבה מדי לעונה, אבל תחשוב שאתה סוגר פחון ל-7 שנים ומתחייב לו ל-100 מליון דולר, או שאתה סוגר פחון לשנתיים ומתחייב לו
ל-30. ההבדל הוא משמעותי מאוד.
GM שמחתים שחקנים בשווי של למעלה מפי 2 מהשווי האמיתי שלהם בשוק (שזאת גם שאלה, איך אפשר לבדוק את זה), צריך לקבל בעיטה אוטומטית בתחת מהקבוצה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון שאולי יש שחקנים שמרוויחים הרבה מדי לעונה, אבל תחשוב שאתה סוגר פחון ל-7 שנים ומתחייב לו ל-100 מליון דולר, או שאתה סוגר פחון לשנתיים ומתחייב לו
ל-30. ההבדל הוא משמעותי מאוד.
GM שמחתים שחקנים בשווי של למעלה מפי 2 מהשווי האמיתי שלהם בשוק (שזאת גם שאלה, איך אפשר לבדוק את זה), צריך לקבל בעיטה אוטומטית בתחת מהקבוצה.
נכון, והכלל שמגביל חוזים ל- 4 שנים הוא כלל שמציל המון קבוצות מלהרוס את הפרנצ'ייז למשך עשור כמו שעשה איזייה בניקס לדוגמא.
בסה"כ להיות GM ב- NBA זה אחת העבודות הכי קשות בעולם (חוץ מלהיות פוליטיקאי). יש כל כך הרבה לחצים מכל מיני כיוונים וכמעט בלתי אפשרי לאזן הכל ועוד לדעת לבחור בדיוק את השחקנים שיצליחו.
jol9 כתב:זה ברור ובכל זאת, מאנשי מקצוע טובים, מצופה לא לשלם סכומים מופרכים לשחקנים שלא שווים את זה.
אני חושב שב2014, כולם יודעים שכמעט לכל שחקן אפשר למצוא תחליף שיהיה לא פחות טוב ולרוב יותר זול, ולכן לשלם סכומים מופרכים לכל מיני שחקני דרג ג', זה פשוט טיפשי.
לך לאירופה, לך אפילו לאפריקה, תעשה טרייד,... תמצא פתרון, רק אל תיתן לג'ומיין ג'ונס, או איך שקוראים לו 10 מליון לשנה. שפראייר אחר יעשה את זה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה ברור ובכל זאת, מאנשי מקצוע טובים, מצופה לא לשלם סכומים מופרכים לשחקנים שלא שווים את זה.
אני חושב שב2014, כולם יודעים שכמעט לכל שחקן אפשר למצוא תחליף שיהיה לא פחות טוב ולרוב יותר זול, ולכן לשלם סכומים מופרכים לכל מיני שחקני דרג ג', זה פשוט טיפשי.
לך לאירופה, לך אפילו לאפריקה, תעשה טרייד,... תמצא פתרון, רק אל תיתן לג'ומיין ג'ונס, או איך שקוראים לו 10 מליון לשנה. שפראייר אחר יעשה את זה.
לא פשוט. אל תשכח שאתה חייב להוציא לפחות 50 מליון בעונה לא משנה מה. בתור GM יש עליך לחץ אדיר לעשות מהלכים ולהחתים שחקנים. אין היום באירופה מציאות כי כל שחקן עם רבע פוטנציאל כבר נבחר בדראפט.
אפשר ללכת בשיטה של יוסטון ולהחתים רק שחקנים שלא מצאו שום דבר אחר ולכן צריכי להתפשר במחיר, אבל בסופו של דבר, יוסטון איבדה את השחקן השלישי הכי טוב שלה (פארסונס) ובמקומו החתימה את אריזה במחיר טוב, אבל בסה"כ זו ירידה ברמה ודווייט הווארד לא נהיה צעיר יותר.
זה באמת אחד התפקידים הכי קשים בעולם. מצד אחד זה חלום של כל מי שאוהב כדורסל, אבל מצד שני זו עבודה שתלויה כל כך הרבה במזל ורוב האנשים נכשלים.
jol9 כתב:הגזמת עם ה"אחד התפקידים הכי קשים בעולם"... אבל אני בהחלט יכול להסכים עם "אחד התפקידים הקשים בעולם הכדורסל".
סה"כ האנשים שמגיעים לשם הם אנשים עם המון נסיון בדר"כ, ככה שזה לא איזה גיק כדורסל שפתאום דבר כזה נופל עליו.
עד כמה שידוע לי הם גם מקבלים בדר"כ כמה שנים בשביל לנסות לבנות את הסגלים שהם רוצים.
אני לא מבין מה זה אומר שהם חייבים לבזבז 50 מליון. עדיף לא לבזבז ולהביא את השחקנים הנכונים, לא? מאשר לבזבז על שחקנים לא נכונים.
יש מספיק אפשרויות.
jol9 כתב:טוב, זה מפתיע אותי שקבוצה "חייבת" להוציא 50 מליון... מה אם באמת אין על מי? בכוח?
מוזר
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/175/2785634
אני זוכר את הדיונים המצחיקים שהיו כאן לפני כמה שנים בהקשר לביינום. אפילו מישהו קרא לו הסנטר הטוב בNBA או משהו בסגנון. אני עוד אז אמרתי שהקריירות
של יואינג, רובינסון ואולג'וון מתהפכות בקברן לאור אמירות מהסוג הזה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/175/2785634
אני זוכר את הדיונים המצחיקים שהיו כאן לפני כמה שנים בהקשר לביינום. אפילו מישהו קרא לו הסנטר הטוב בNBA או משהו בסגנון. אני עוד אז אמרתי שהקריירות
של יואינג, רובינסון ואולג'וון מתהפכות בקברן לאור אמירות מהסוג הזה.
זה לא היה asaf_b96 או משהו כזה?
גם אני זוכר את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־12 אורחים