yarinsaky כתב:אז מה אם מחתימים ל 5 שנים ?
באה בסוף איזו קבוצה עשירה וקונה אותו יחד עם החוזה שלו. אותי פרוספקטים צעירים ממש לא מעניינים, במילא רובם לא הופכים בסופו של דבר לשחקנים ברמה שמכבי צריכה, אלא אם כן מדובר על פרוספקטים כמו ניקולה שלכולם היה ברור שמדובר בתותח על.
אני מצפה שמכבי תדע לשמור על השחקנים שלה ולא תמכור אותם בשביל חצי מיליון דולר בשוק החופשי.
יש צדק במה שאתה אומר, אבל אני דווקא מאוד מברך על החתמות של שחקנים צעירים. זה כיף לראות אותם גדלים ומתפתחים בקבוצה.
לא הייתי ממהר לזלזל בעניין הזה. אני מאמין גם שמילאן יהפוך להיות שחקן משמעותי במכבי.
יובל, מה שאתה אומר הוא נכון בכללי, אבל לדעתי אתה שוב חוטא בחוסר סבלנות. זה נכון שפדרמן הימר, וזה נכון שכרגע לא נראה שזה עובד, אבל עדיין יש זמן.
פארמר הוא עדיין שחקן של מכבי, ועדיין ישנם שחקנים פנויים בשוק.
לך ובעצם לכולנו, לא ממש איכפת אם מכבי תוציא 2.5 מליון על שחקן כמו ברוקס, אבל אם הוא יהיה נפילה, תהיה כאן ביקורת ארסית ונוקבת כמו שהייתה על ארויו,
למרות שלדעת כולם מדובר באחד השחקנים האיכותיים ביותר שלבשו צהוב אי פעם.
בינתיים הסגל מלא ושלם והחסרון בקו האחורי צריך להיות מושלם בקרוב.
ד"א רק לי היה מוזר וקצת עצוב לקרוא ששחקן חשוב כמו ריצ' מתחנן להישאר בקבוצה? לא הייתי רוצה שמכבי תהפוך להיות כמו קבות NBA, שהשחקנים בה שהם לא הפרנצ'ייז פליירס, הם בעצם
חסרי משמעו ומשמשים ככלי משחק.
הוא בחור טוב ושחקן טוב ואם באמת אין הכרח תקציבי לשחרר אותו, אז אולי גם לא צריך, בטח אם הוא כ"כ רוצה להישאר.