המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אין שחקן כרגע, השאלה היא מתי יהיה ומי יהיה?
"מבחינתנו, אין הפתעה בעיתוי פרסום הכתבה. העיתונאי אוהד גרינוולד מפרסם באופן קבוע מדי יום חמישי, לקראת משחקיה של מכבי אלקטרה ת"א ביורוליג, כתבות שכל מטרתן לנגח את הקבוצה, לפגוע בה ולזרוע אנדרלמוסיה. למכבי אין שום עניין להגיב לכתבות של עיתונאי זה, למעט ציון העובדה הפשוטה שג'ף פוט איננו חתום בקבוצה לשש שנים".
Holiday_Armadillo כתב:
אמרתי וכבר מצאתי את זה לפני 40 דקות..יכלת פשוט לבקש חחח
שים לב שאצל מצ'באן הוא הראה מסמכים שנסרקו למחשב..
פה השתמשו בגרפיקות טיפשיות..
זה לא חוזה נכון ואין שום 6 שנים בחוזה של פוט..
שים לב לתגובת מכבי.."מבחינתנו, אין הפתעה בעיתוי פרסום הכתבה. העיתונאי אוהד גרינוולד מפרסם באופן קבוע מדי יום חמישי, לקראת משחקיה של מכבי אלקטרה ת"א ביורוליג, כתבות שכל מטרתן לנגח את הקבוצה, לפגוע בה ולזרוע אנדרלמוסיה. למכבי אין שום עניין להגיב לכתבות של עיתונאי זה, למעט ציון העובדה הפשוטה שג'ף פוט איננו חתום בקבוצה לשש שנים".
זו בעיה אצלי, אני תמיד מחפש לעשות הכול לבד.
אבל זכרתי משהוא כמעט נכון, הרי הסתמכתי עליו כתורה מסיני. הוא פעם הציג חוזים מצולמים של שחקנים ,הישג עיתונאי לא מבוטל בכלל.
יכול להיות באמת שהפעם הוא פישל.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה שאני שומעת,בגלל ששחקנים בכירים לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה פדרמן נותן לבלאט אפשרות להביא את שאראס(ב-250K)ובתמורה לזה הנדריקס יישאר..כי בלאט ממש לא רוצה לשחרר אותו..
אחרי שפארמר יילך פדרמן יהיה מוכן להבין שחקן איכותי במקומו(אם יהיה בכלל אחד כזה)
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה שאני שומעת,בגלל ששחקנים בכירים לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה פדרמן נותן לבלאט אפשרות להביא את שאראס(ב-250K)ובתמורה לזה הנדריקס יישאר..כי בלאט ממש לא רוצה לשחרר אותו..
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה שאני שומעת,בגלל ששחקנים בכירים לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה פדרמן נותן לבלאט אפשרות להביא את שאראס(ב-250K)ובתמורה לזה הנדריקס יישאר..כי בלאט ממש לא רוצה לשחרר אותו..
כמה צפוי. בשביל גימיק שיווקי פדרמן יעשה הכל.
זה כבר מתחיל להזכיר את שנה שעברה כאשר פדרמן רצה להנחית את קשישאראס על ראשו בלאט.
אני מקווה שבדיוק כמו בעונה שעברה, בלאט יעמוד על רגל רגליו האחוריות ויטרפד מהלך שכזה.
שחף כתב:
שנביא את הסרטון של פוט לפה?
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה שאני שומעת,בגלל ששחקנים בכירים לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה פדרמן נותן לבלאט אפשרות להביא את שאראס(ב-250K)ובתמורה לזה הנדריקס יישאר..כי בלאט ממש לא רוצה לשחרר אותו..
כמה צפוי. בשביל גימיק שיווקי פדרמן יעשה הכל.
זה כבר מתחיל להזכיר את שנה שעברה כאשר פדרמן רצה להנחית את קשישאראס על ראשו בלאט.
אני מקווה שבדיוק כמו בעונה שעברה, בלאט יעמוד על רגל רגליו האחוריות ויטרפד מהלך שכזה.
האמת שבמצב הנוכחי שלא יגיע אף שחקן אחר חוץ משאראס ובנוסף יש לך את פארמר..זה בסדר..
מה גם שפדרמן מבטיח לבלאט שברגע שפארמר עוזב יגיע לו שחקן אחר והם יכניסו את היד עמוק לכיס(הם בטוחים ששחקנים טובים לא יקבלו חוזים ב-NBA ואפשר יהיה להביא)
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה שאני שומעת,בגלל ששחקנים בכירים לא מוכנים להגיע בלי סעיף יציאה פדרמן נותן לבלאט אפשרות להביא את שאראס(ב-250K)ובתמורה לזה הנדריקס יישאר..כי בלאט ממש לא רוצה לשחרר אותו..
איזה שחקנים רציניים יהיו חופשיים אחרי שהשביתה תיגמר? שפדרמן יוציא מהכיס עד שאיזה ברוקס או סטאקי יתרצו לחתום פה בלי סעיף יציאה. בכל מקרה אם אחד מהם יחתום פה הייתי מוותר על ריצ'י בצער רב.