המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:בתחושה שלי פדרמן רצה לעשות קומבינה של לשחרר את הנדריקס ולהביא גארד עם החוזה של פארגו והסכומים שריצ'ארד מרוויח. יכול להיות שזה לא מספיק ועוד חצי מיליון יעשו את העבודה. הרי אם שחקנים ברמה הזאת יקבלו הצעה בסכומים שהם כמעט זהים לאלו שהם היו אמורים להרוויח ב-NBA קשה לי להאמין שהם יוותרו ויעדיפו להישאר בבית. את שאראס לא הייתי מביא בחיים. לסמוך על זה שגם הוא וגם פאפס ישרדו עונה של 3 משחקים בשבוע בגילם? מה בסוף, נגיע למשחקים המכריעים שהרכז הראשון זה יוגב אוחיון?
Chen כתב:מה הבעיה של פדרמן להביא מה שבלאט רוצה? זה לא שהוא מבקש את לברון ג'יימס.
ועכשיו שאלה:
למה לא החתימו גארד כבר בהתחלה עוד לפני שפארגו עזב? גם ככה היה צריך עוד גארד אז והיו גם אופציות סבירות באירופה.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בתחושה שלי פדרמן רצה לעשות קומבינה של לשחרר את הנדריקס ולהביא גארד עם החוזה של פארגו והסכומים שריצ'ארד מרוויח. יכול להיות שזה לא מספיק ועוד חצי מיליון יעשו את העבודה. הרי אם שחקנים ברמה הזאת יקבלו הצעה בסכומים שהם כמעט זהים לאלו שהם היו אמורים להרוויח ב-NBA קשה לי להאמין שהם יוותרו ויעדיפו להישאר בבית. את שאראס לא הייתי מביא בחיים. לסמוך על זה שגם הוא וגם פאפס ישרדו עונה של 3 משחקים בשבוע בגילם? מה בסוף, נגיע למשחקים המכריעים שהרכז הראשון זה יוגב אוחיון?
אני לא חושבת שאתה מבין עד כמה ה-NBA הוא אובססיה בשביל שחקנים אמריקאים..
כן,שחקנים כמו ברוקס,ת'ורנטון,צ'אלמרס,בראון וכו' יעדיפו לשבת בבית ולא לקבל את ההצעה של מכבי(2.2 מליון)..אין לי אפילו ספק..
LIAV10 כתב:Chen כתב:מה הבעיה של פדרמן להביא מה שבלאט רוצה? זה לא שהוא מבקש את לברון ג'יימס.
ועכשיו שאלה:
למה לא החתימו גארד כבר בהתחלה עוד לפני שפארגו עזב? גם ככה היה צריך עוד גארד אז והיו גם אופציות סבירות באירופה.
פאפאלוקאס[?]
cannon כתב:אני מציע לשחרר את בורשטיין ולהביא את שאראס. שיהיה גם הקפטן מצדי. הוא ותיק ומנהיג והאבסורד שיעלה למכבי פחות להביא אותו מאשר המשכורת של בורשטיין...
asafb96 כתב:קובי כתב:אסף ?
כן?
קובי כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:אסף ?
כן?
לא אתה. כרמל אסף.מ
קובי כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:אסף ?
כן?
לא אתה. כרמל אסף.מ
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בתחושה שלי פדרמן רצה לעשות קומבינה של לשחרר את הנדריקס ולהביא גארד עם החוזה של פארגו והסכומים שריצ'ארד מרוויח. יכול להיות שזה לא מספיק ועוד חצי מיליון יעשו את העבודה. הרי אם שחקנים ברמה הזאת יקבלו הצעה בסכומים שהם כמעט זהים לאלו שהם היו אמורים להרוויח ב-NBA קשה לי להאמין שהם יוותרו ויעדיפו להישאר בבית. את שאראס לא הייתי מביא בחיים. לסמוך על זה שגם הוא וגם פאפס ישרדו עונה של 3 משחקים בשבוע בגילם? מה בסוף, נגיע למשחקים המכריעים שהרכז הראשון זה יוגב אוחיון?
אני לא חושבת שאתה מבין עד כמה ה-NBA הוא אובססיה בשביל שחקנים אמריקאים..
כן,שחקנים כמו ברוקס,ת'ורנטון,צ'אלמרס,בראון וכו' יעדיפו לשבת בבית ולא לקבל את ההצעה של מכבי(2.2 מליון)..אין לי אפילו ספק..
בשביל חצי עונה? לא כולם טיפשים כמו פארגו.
itai7 כתב:למה להמר על צעיר מהמכללות שיש לך שחקן עם קבלות ייחסיות כמו הנדריקס?, זה לא שהוא בן 35
itai7 כתב:למה להמר על צעיר מהמכללות שיש לך שחקן עם קבלות ייחסיות כמו הנדריקס?, זה לא שהוא בן 35
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים