jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח את ענקית,, מהיום אני רוצה GIF אחד לפחות בכל עמוד בכל ת'רד!
הבגידה באה ממך? את זה לא הייתי מנחשת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח את ענקית,, מהיום אני רוצה GIF אחד לפחות בכל עמוד בכל ת'רד!
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנדרסן עדיין חי? לא להאמין
הוא היה היחידי שתיפקד כשכולם אצלם עברו לצ'וק מוד. 27 נק' ו9 ריב. ברכות לקאזאן.
Allan Turing כתב:לי דוקא חבל שמגדל לא עלתה.
רק תחרות מבית תגרום להנהלה שלנו להעלות את התקציב.
אותי זה מתסכל שכל שנה לוקחים לנו את כל השחקנים הטובים,
וכשצריך סנטר מחליף מביאים לנו כל מיני פגרים גוססים עם עודף משקל.
Allan Turing כתב:לי דוקא חבל שמגדל לא עלתה.
רק תחרות מבית תגרום להנהלה שלנו להעלות את התקציב.
אותי זה מתסכל שכל שנה לוקחים לנו את כל השחקנים הטובים,
וכשצריך סנטר מחליף מביאים לנו כל מיני פגרים גוססים עם עודף משקל.
מקובי כתב:הגרלה שעל הנייר די קשה לירושלים ביורוקאפ:
בנביט, ריטאס, פרטיזן,קרסאני (רוסיה) ופלוישט (עם די בראון)
er79 כתב:אני לא יודע אם זה קל כמו שאתה מגדיר את זה. לדעתי פרטיזן, בנביט וריטאס טובות ומנוסות מירושלים, וגם הקבוצה הרוסית תעשה לכולן חיים קשים. זו גם יכולה להיות שאלה של הפרשים. לא רואה את ירושלים מנצחת ברוסיה הקרה, ובפרטיזן ובנביט עם הקהל החם. הימור שלי, מקום 3-5. תאורטית יכולים גם לעוף אבל אני משער שיעלו שלב אחד
er79 כתב:עשית מריטאס ובפרטיזן קבוצות חלשות, כאילו ירושלים אימפריה. חותם איתך שירושלים לא תנצח אצלהם בבית, ולהפרש תהיה חשיבות גדולה.
שמואל1 כתב:דרך אגב, אם אני לא טועה החל מעונה הבאה מפעל היורוליג הופך לליגה סגורה. זאת אומרת שבכל עונה, 3 הקבוצות הראשונות ביורוקאפ עולות ליורוליג ו 3 הקבוצות החלשות ביורוליג יורדות ליורוקאפ.
זה אומר שטורניר המוקדמות עד כמה שאני מבין, יבוטל.
המשמעות מבחינת ירושלים- לא תהיה להם עוד הזדמנות להגיע ליורוליג דרך טורניר מוקדמות, אפילו אם יזכו באליפות ישראל. הם יהיו חייבים לעשות עונה גדולה ביורוקאפ על מנת להתברג ביורוליג.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, אם אני לא טועה החל מעונה הבאה מפעל היורוליג הופך לליגה סגורה. זאת אומרת שבכל עונה, 3 הקבוצות הראשונות ביורוקאפ עולות ליורוליג ו 3 הקבוצות החלשות ביורוליג יורדות ליורוקאפ.
זה אומר שטורניר המוקדמות עד כמה שאני מבין, יבוטל.
המשמעות מבחינת ירושלים- לא תהיה להם עוד הזדמנות להגיע ליורוליג דרך טורניר מוקדמות, אפילו אם יזכו באליפות ישראל. הם יהיו חייבים לעשות עונה גדולה ביורוקאפ על מנת להתברג ביורוליג.
קודם כל יש וויילד קארד, ובהתחשב בעובדה שיש להם אולם וחזון אז אני לא אתפלא אם יעניקו להם אחד.
וזה בלי קשר שיהיה לחץ להעניק להם אם הם יצליחו חס וחלילה לקחת צלחת.
אתה באמת לא אמיתי, בשנה שעברה היה לנו בית ביורוליג די זהה, עם קבוצות שעל הנייר היו בערך ברמה שלנו (פאו, טאו, קובאן) ורשמת שיש סיכוי סביר שנסיים במקום הרביעי או נודח בשלב הבתים... כאן במצב דומה אתה טוען שאתה מאמין שהם יסיימו ראשונים.
הבית פתוח לגמרי, ומוקדם מאוד לנבא מה יהיה שם אבל ההשוואה מוציאה אותך מגוחך.
MTA2311 כתב:אף אחת מהן לא הייתה איכותית ממכבי. לא על הנייר, ולא בפועל.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אף אחת מהן לא הייתה איכותית ממכבי. לא על הנייר, ולא בפועל.
אז כנראה יש לך זיכרון קצר.
פאו זו פאו, תמיד נחשבת קבוצת עלית ביבשת והיא הייתה בדרג הראשון. הקריסה שלה בשלב הבתים הייתה מאוד מפתיעה.
קובאן הביסה את מכבי כמה שבועות לפני פתיחת העונה ביותר מ 20 הפרש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], מרסר ו־41 אורחים