המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:שנה שעברה נדמה לי בערב ראש השנה אמרו ששאראס אמור לחתום תוך כמה שעות. אבל בסוף זה ירד כי הוא רצה יותר.
גם הפעם אני לא בטוח שהמהלך הזה יצא לפועל. לפני שנה זה היה אולי יכול קצת לעזור אבל ראינו שבסוף הסתדרנו.
בכל אופן אני רוצה להבין נגיד ושאראס בא, והנדריקס נשאר, יבוא עוד גארד ?
ankram כתב:where is the love? כתב:שנה שעברה נדמה לי בערב ראש השנה אמרו ששאראס אמור לחתום תוך כמה שעות. אבל בסוף זה ירד כי הוא רצה יותר.
גם הפעם אני לא בטוח שהמהלך הזה יצא לפועל. לפני שנה זה היה אולי יכול קצת לעזור אבל ראינו שבסוף הסתדרנו.
בכל אופן אני רוצה להבין נגיד ושאראס בא, והנדריקס נשאר, יבוא עוד גארד ?
לא אחד , יבואו עוד 4 גארדים לעבות את הסגל הקצר הזה.
where is the love? כתב:הכוונה שלי האם פדרמן רוצה להביא את שאקראס כאילו כי הוא רוצה אותו שיהיה בקבוצה.
או שהכוונה שיחליף את פארגו....
חביב אורנג'ד כתב:הו לא... אוי ויי... גוועלד...
נו שויין...
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:הו לא... אוי ויי... גוועלד...
נו שויין...
צריך להגיד בהגינות, מצד שני, ששארס בכושר נפלא יחסית לגיל שלו. זה ממש לא דבר מובן מאליו אחרי השנתיים האחרונות שבהן הוא היה בירידה חזקה מאוד בכושר.
זה ממש סוג של נס ששחקן בגיל 35 חוזר לכושר כל כך טוב. מה שהוא עושה בנבחרת ליטא פשוט אדיר.
כל זה לא אומר כמובן שהוא יכול להחזיק שנה שלמה ב 3 מסגרות בקבוצה תובענית כמו מכבי לאורך 60 או 70 משחקים באותו כושר.
מה עוד שמכבי זקוקה הרבה יותר לסלאשר אתלטי לוחץ ולא לעוד רכז חכם. יש לנו כבר את פאפאס.
yarinsaky כתב:(מה גם שלשאראס יש אינטרס מובהק לתת אליפות טובה, שהרי הוא מחוסר חוזה כרגע).
משפט לא ברור בעליל. שאראס נותן הצגות באליפות אירופה, זו עובדה. מה זה חשוב מה האינטרס שלו ? אם הוא לא היה טוב ובכושר רע שום אינטרס לא היה עוזר לו.
ראיתי אותו מול סרביה וגרמניה הוא היה פשוט אדיר והכריע את שני המשחקים, בעיקר את גרמניה ברבע אחרון גדול.
אין ספק שהייתי מחתים אותו במקום בורשטיין, זה ברור מאליו. גם במקום אוחיון.
yarinsaky כתב:חביב, אל תשווה בין הקמפיין של בורשטיין באליפות הקודמת לזו של שאררס עכשיו, שאראס של היום הרבה יותר טוב.
ד"א, גם פאפאלוקאס בירידה די חדה בכושר שלו והוא קרוב ל 35 . לא בטוח ששאראס פחות טוב ממנו, אולי להיפך.
אבל זה לא רלוונטי כרגע כי אני לא בטוח ששאראס יגיע. אני יותר משוכנע שהוא לא יגיע.
חוץ מזה, נראה לי שיש לך איזה פטיש לבורשטיין. אין כמעט פוסט שאתה לא דוחף אותו לשם.
yarinsaky כתב:שאראס ב 250 אלף דולר ?
איפה כרמל הבוקר ?
![]()
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1859745
ההתנהלות של מכבי הקיץ די עצובה. התחיל דווקא טוב, אבל משהוא התפקשש בדרך. כמעט כמו תמיד בשנים האחרונות.
נקווה שמעז יצא מתוק והכול יסתדר בסוף, אבל זה לא יהיה בזכות ההנהלה.
yarinsaky כתב:סתם טיזינג.![]()
אין לך על מה להתנצל, את סבבה של בחורה, באמת. תמשיכי כך, זה לא שנשאר מהפורום הזה יותר מדי שרוצים להבריח גם אותך.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:שאראס ב 250 אלף דולר ?
איפה כרמל הבוקר ?
![]()
ההתנהלות של מכבי הקיץ די עצובה. התחיל דווקא טוב, אבל משהוא התפקשש בדרך. כמעט כמו תמיד בשנים האחרונות.
פה..למה?
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:שאראס ב 250 אלף דולר ?
איפה כרמל הבוקר ?
![]()
פה..למה?
כרמל יש חדשות טובות או משהו כזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים