פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: נס ציונה נגד מכבי - ראשון, 20:45, ערוץ 1

11 אוקטובר 2014, 19:34

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:רוני - רנדל יכול לתת דקות בעמדה 5.

הוא יכול לתת דקות גם ב 5, גם ב 6 וגם ב 8. זה בכלל לא משנה, כי הוא מקבל עבירות במהירות ולא ישאר 40 דקות על המגרש ;)

למכבי יש 12 בכירים. מתוכם, יש 4 שחקנים שיכולים לשחק 5 (סופו/טיוס/רנדל/כהן/מאריץ'), ועוד 4 שחקנים שיכולים לשחק 4 (פניני/סמית'/רנדל/כהן). לכל אחד מהשחקנים האלה מגבלות כאלה או אחרות, אבל אין שום דרך בעולם שלא ניתן לקבל 80 דקות מכל החבורה הזו, גם אם שנייים פצועים/מושעים ועוד 2 לא יכולים לשחק יותר מ- 20 דקות.

הבעיה היא באיכות, לא בכמות.

וזאת בדיוק הבעיה - כל כך הרבה שחקנים ש"יכולים לשחק" בכל מיני עמדות בלי תרומה משמעותית במקום להביא לכאן 3-4 שזאת העמדה הטבעית שלהם ושהם תורמים בה הרבה

11 אוקטובר 2014, 20:29

rc4991 כתב:וזאת בדיוק הבעיה - כל כך הרבה שחקנים ש"יכולים לשחק" בכל מיני עמדות בלי תרומה משמעותית במקום להביא לכאן 3-4 שזאת העמדה הטבעית שלהם ושהם תורמים בה הרבה

זה מה שאפשר להביא בכסף שמכבי מוכנים לשלם. מביאים המון שחקנים בתקווה שאחד-שניים מה יהיו טובים.

12 אוקטובר 2014, 11:44

אז כצפוי מאריץ׳ נרשם למשחק. ההפתעה היא שלינהרט שחשבנו שהובא לשחק בעיקר בליגה לא נרשם. כנראה שלינהרט לא ישרוד את הסיבוב הראשון ביורוליג. אולי במכבי מחכים לפליטים מחנות.

12 אוקטובר 2014, 11:44

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 77085.html
למרות שגם אני העלתי את ההשערה הזו, זה עדיין נשמע כמו עוד בולשיט מבית היוצר של גלדסטון.

12 אוקטובר 2014, 11:53

חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.177085.html
למרות שגם אני העלתי את ההשערה הזו, זה עדיין נשמע כמו עוד בולשיט מבית היוצר של גלדסטון.

בולשיט זה בטוח לא. במכבי יכולים להכחיש עד מחר, אבל עצם זה שהוציאו אותו מהרשימה אומר ששוקלים לחתוך אותו. לא יודע אם זה יקרה או לא, אבל העובדות מדברות בעד עצמן.

12 אוקטובר 2014, 12:06

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.177085.html

בולשיט זה בטוח לא. במכבי יכולים להכחיש עד מחר, אבל עצם זה שהוציאו אותו מהרשימה אומר ששוקלים לחתוך אותו. לא יודע אם זה יקרה או לא, אבל העובדות מדברות בעד עצמן.

תראה, מישהו היה צריך לשבת בחוץ. אני מניחה שאם זה היה מאריץ' למשל, היתה אותה כתבה בדיוק רק עם השם מאריץ' במקום לינהארט.
יכול להיות שלינהארט לא יסיים איתנו את השנה ויכול להיות שכן, לרישום שלו לא נראה לי שיש קשר וזו השערה של גלדסטון בדיוק כמו שזה היה השערה שלי אתמול.
אין כאן שום מחקר עיתונאי או "ידיעה בלעדית" או וואטאבר....

12 אוקטובר 2014, 12:20

לינהרט לא יישחק לדעתי ביורוליג כלל. אם הוא גם לא נרשם למשחקי הליגה, אז מה בעצם הוא עושה כאן?
אולי כשטיוס וסופו יחזרו אז יהיה יותר קל להושיב בחוץ את מאריץ' ולשתף את לינהרט, אבל ביננו, כששני הישראלים המובילים שלנו משחקים על עמדות
הפורוורד, אני באמת לא רואה איפה אפשר לדחוס גם את לינהרט.

עשו ניסוי, כנראה שזה לא יקרה. לא מאמין ד"א שיביאו שחקן אחר. פשוט אין צורך בעמדה הזאת.

12 אוקטובר 2014, 12:36

מעניין אם זה יוריד קצת את מפלס היהירות במחלקת הסקאוטינג.

12 אוקטובר 2014, 14:49

חנו'ש כתב:תראה, מישהו היה צריך לשבת בחוץ. אני מניחה שאם זה היה מאריץ' למשל, היתה אותה כתבה בדיוק רק עם השם מאריץ' במקום לינהארט.
יכול להיות שלינהארט לא יסיים איתנו את השנה ויכול להיות שכן, לרישום שלו לא נראה לי שיש קשר וזו השערה של גלדסטון בדיוק כמו שזה היה השערה שלי אתמול.
אין כאן שום מחקר עיתונאי או "ידיעה בלעדית" או וואטאבר....

העניין הוא לא הישיבה בחוץ במשחק הזה (אולי עדיין רוצים להכניס את דווין לעניינים), אלא העובדה שהוא כבר היה רשום למשחקי הליגה (באופן כללי, לא למשחק הספציפי) ומכבי משכו את השם שלו.
בת'כלס לינהרט זה הזר הכי לא רלוונטי שהיה במכבי בעשור האחרון. בין אם הוא יישאר או לא, הההשפעה על הקבוצה היא מינימלית. אבל כמו שיוני אומר, הרי ברור שהביאו אותו לליגה. איך יכול להיות שהתחרטו עוד לפני שהעונה החלה (ובגביע ווינר הוא היה יותר מסביר)?

12 אוקטובר 2014, 16:58

לינהרט לא נרשם בגלל הנסיבות המיוחדות עם הגבוהים של מכבי. כשהחתימו אותו לא חשבו שסופקו לא יוכל לפתוח את העונה למכבי תישאר עם ג'ייק כהן בתור סנטר ראשון. אחרת אין שום סיבה לרשום שחקן שמסיים חוזה במילא עוד חודשיים...מאריץ' הרוויח מכל הסיטואציה....
חמה לינהרט ולא שחקן אחר ? דבר ראשון כי הוא משחק בעמדה הכי עמוסה בסגל . דבר שני מההתחלה הוא נחשב לזר הכי פחות בכיר בסגל . אין ספק שאם סופו וטיוס היו בסגל אז גם לינהרט במקום מאריץ'...

12 אוקטובר 2014, 17:37

אני חושב שלמכבי יהיה מאוד קשה לנצח את נס ציונה היום. קרייג סמית יטחן אותנו היום מתחת לסל. בכלל , מכבי נראית רע עד עכשיו במיוחד בהגנה, בריבאונד ומתחת לסל.

12 אוקטובר 2014, 18:02

toja27 כתב:אני חושב שלמכבי יהיה מאוד קשה לנצח את נס ציונה היום. קרייג סמית יטחן אותנו היום מתחת לסל. בכלל , מכבי נראית רע עד עכשיו במיוחד בהגנה, בריבאונד ומתחת לסל.

מכבי נראית לא טוב עד עכשיו, ובלי סופו וטיוס זה לא יהיה יותר קל. מצד שני, אין לי מושג איך נס ציונה נראית, ככה שקשה להגיד. זה יכול להיות משחק קל וזה יכול להיות קשה מאוד.

12 אוקטובר 2014, 20:18

שיבק מפרשן את המשחק של ירושלים
אתם מסיקים לבד מי "יפרשן" את המשחק שלנו :suicide1

12 אוקטובר 2014, 20:41

גילי מוסינזון הולך לפרשן??
הם לא רציניים נכון?? :duh :nonono

12 אוקטובר 2014, 20:45

טוב, אז זה כן גור שלף בסוף.
זה מוזר, אבל יצאה לי אנחת רווחה.... :unsure