המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:גם שנה שעברה טעו כשהחתימו את איגלס במקום שחקן בעמדה 4 ובלו היה ה 4 הטיבעי היחיד שלנו כך שיכול להיות שכמו עונה שעברה גיא בונה על רנדל וסמית' שיחזיקו את העמדה הזאת ...לינהרט יתפוס את הנישה של אינגלס ( בתקווה לאחוזים טובים מבחוץ ) גם בדקות משחק וגם בניפנוף מגבות אבל ברבע מחיר כך שזה באמת לא קריטי...אתה רואה בזה פסול לקבל מזר שישי זניח 6.4 נק' ב 41% לשלוש ו 53% לשתיים יחד עם 3 ריב' ו 3 אס' למשחק ? זה המספרים של אינגלס הגרוע כך שאם לינהרט יעשה את זה ברבע מחיר זה מציאה...
felix_r כתב:אני דווקא חושב שלינהארט כן יקבל דקות ביורוליג
LIAV10 כתב:מה עם איבנקס?
לא ראיתי שהוא שיחק.
rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר ודאוסן נראה ענק וזה רק עניין של זמן עד שיהיה במכבי
אני מאוד אוהב את הקבוצה שנבנתה בהרצליה עם סלבי הסקורר הנהדר, רול הגבוה וג'ונסון הקרנף, הבעיה שלהם זה שאין להם ישראלים ברמה
ואגב, ראיתם את האלי הופ האדיר של קולמן מחולון? זה היה מדהים
rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר ודאוסן נראה ענק וזה רק עניין של זמן עד שיהיה במכבי
אני מאוד אוהב את הקבוצה שנבנתה בהרצליה עם סלבי הסקורר הנהדר, רול הגבוה וג'ונסון הקרנף, הבעיה שלהם זה שאין להם ישראלים ברמה
Roni1 כתב:rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר ודאוסן נראה ענק וזה רק עניין של זמן עד שיהיה במכבי
אני חשבתי שהוא צריך להיות במכבי כבר השנה, גם בעונה שעברה היו לו משחקים גדולים. מוזר שאף קבוצה ״גדולה״ לא החתימה אותו בקיץ.
NY boy כתב:הישראלים של הרצליה בסדר בסה"כ. יש להם את נעימי שהוא עדיין ישראלי מצוין ובכיר בליגה, גם אם ייקח לו זמן להכנס לכושר. בלייזר וזליקוביץ הם ישראלים טובים. הם בבעיה עכשיו כי זליקוביץ פצוע וזה משאיר אותו כמעט בלי אופציות עד שהוא יחזור, במשחק כמו היום שבלייזר ונעימי לא טובים בהתקפה אין לו כמעט אופציות לחילופים. למעשה אין לו בכלל אופציות וככה יוצא שנעימי משחק 40 דקות.
NY boy כתב:rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר ודאוסן נראה ענק וזה רק עניין של זמן עד שיהיה במכבי
הישראלים של הרצליה בסדר בסה"כ. יש להם את נעימי שהוא עדיין ישראלי מצוין ובכיר בליגה, גם אם ייקח לו זמן להכנס לכושר. בלייזר וזליקוביץ הם ישראלים טובים. הם בבעיה עכשיו כי זליקוביץ פצוע וזה משאיר אותו כמעט בלי אופציות עד שהוא יחזור, במשחק כמו היום שבלייזר ונעימי לא טובים בהתקפה אין לו כמעט אופציות לחילופים. למעשה אין לו בכלל אופציות וככה יוצא שנעימי משחק 40 דקות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים