ליגת ווינר: נס ציונה נגד מכבי - ראשון, 20:45, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: נס ציונה נגד מכבי - ראשון, 20:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי yzafrir » 13 אוקטובר 2014, 22:09

rc4991 כתב:בואו נעבור על הפרמטרים שלו אחד אחד:
קליעה - בינונית מינוס שמאפשרת להרבה מהשומרים שלו לקחת צעד אחורה ולכווץ את ההגנה
חדירה - סבירה אבל לרוב נגמרת במהלך שלאף אחד אין מושג איך יסתיים כשבדרך כלל זה נגמר בהחטאה מביכה או מסירה בשניה האחרונה לשחקן לא פנוי
הגנה וריבאונד - טוב אבל גם שם הוא לא כזה להיט כמו שעושים ממנו
ניהול משחק - על כל שאר הפרמטרים אני עוד יכול לוותר אבל זה פאקינג התפקיד שלו וכל מה שהוא עושה זה לכדרר בלי סוף

מצטער אבל הוא ממש לא רכז טבעי, ממש לא רכז יורוליג לגיטימי וממש לא ברמה של מכבי

שוב אתה מנסה להציג עובדות לא נכונות.
הקליעה שלו השתפרה עונה שעברה והוא סיים אותה עם 38% לשלוש ו 47% לשתיים שזה לא רע בכלל .
החדירה של אוחיון טובה מאוד וככה הוא משיג את רוב הנקודות שלו .
הגנה וריבאונד שלו גם כן טובים יחסית לגארד והוא יודע טוב מאוד ללחוץ את הגארדים של היריבה. מה שאני אוהב בהגנה שלו זה שהוא לא משאיר את העברות שלו למשחק הבא ומפוצץ אם צריך . לא עושים עליו סל ועברה.
ולגבי ניהול המשחק שלו , זה לא חוכמה לשפוט שחקן כשהעונה בקושי התחילה על ניהול המשחק שלו כשהקבוצה עוד לא מחוברת . הוא או על רכז אחר לצורך העניין משתפר ככל שהעונה מתקדמת .
בקיצור יוגב הוא רכז שני קלאסי והוא הרבה יותר טוב מהרבה רכזים מחליפים אחרים ביורוליג .
במקום לזרוק סיסמאות כמו " טיוס לא שייך לענף..." או " "ממש לא רכז יורוליג לגיטימי..." פשוט תמתין בסבלנות או שאתה נהנה לאכול כובעים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 13 אוקטובר 2014, 22:57

ממש לא צריך לשנוא את אוחיון כדי לחשוב שהוא לא שחקן חמישיה לגיטימי , אפשר להתווכח אם הוא שחקן ספסל לגיטימי או לא.

ברור שכישראלי הוא צריך להישאר בקבוצה גם אם הוא מחליף גבולי מבחינת היכולת.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 13 אוקטובר 2014, 23:01

יוסי22 כתב:ממש לא צריך לשנוא את אוחיון כדי לחשוב שהוא לא שחקן חמישיה לגיטימי , אפשר להתווכח אם הוא שחקן ספסל לגיטימי או לא.

ברור שכישראלי הוא צריך להישאר בקבוצה גם אם הוא מחליף גבולי מבחינת היכולת.

מסכים איתך , פשוט לדעתי רכז מחליף שעושה 6-7 נק' למשחק עם 3-4 אס' ו 2-3 ריב ' למשחק שזה מה שהוא עשה במכבי בשנים שלו פה זה בהחלט מספרים טובים למחליף .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 00:25

LIAV10 כתב:חלק נכון, אבל אתה קיצוני ברמות ומוצא רק את השלילי.
המשפט הנכון ממש לא נכון, הוא כן ברמות האלה, הוא כן ברמה של מכבי והיורוליג, רק מי שממש שונא אותו יגיד שלא.

אני באמת לא חושב שאני מקצין
מה הוא כבר עושה שאתה יכול להגיד שהוא רכז יורוליג לגיטימי?

jol9 כתב:הבן אדם הוא הרכז הפותח של אלופת היורוליג...

וזיזיץ פתח בפיינל פור...זה אומר משהו?
לא ניצחנו בזכות אוחיון או משהו וזה כמו שיגישו עכשיו למה מתלוננים על פדרמן כי הוא הביא לנו אליפות יורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 00:31

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:בואו נעבור על הפרמטרים שלו אחד אחד:
קליעה - בינונית מינוס שמאפשרת להרבה מהשומרים שלו לקחת צעד אחורה ולכווץ את ההגנה
חדירה - סבירה אבל לרוב נגמרת במהלך שלאף אחד אין מושג איך יסתיים כשבדרך כלל זה נגמר בהחטאה מביכה או מסירה בשניה האחרונה לשחקן לא פנוי
הגנה וריבאונד - טוב אבל גם שם הוא לא כזה להיט כמו שעושים ממנו
ניהול משחק - על כל שאר הפרמטרים אני עוד יכול לוותר אבל זה פאקינג התפקיד שלו וכל מה שהוא עושה זה לכדרר בלי סוף

מצטער אבל הוא ממש לא רכז טבעי, ממש לא רכז יורוליג לגיטימי וממש לא ברמה של מכבי

שוב אתה מנסה להציג עובדות לא נכונות.
הקליעה שלו השתפרה עונה שעברה והוא סיים אותה עם 38% לשלוש ו 47% לשתיים שזה לא רע בכלל .
החדירה של אוחיון טובה מאוד וככה הוא משיג את רוב הנקודות שלו .
הגנה וריבאונד שלו גם כן טובים יחסית לגארד והוא יודע טוב מאוד ללחוץ את הגארדים של היריבה. מה שאני אוהב בהגנה שלו זה שהוא לא משאיר את העברות שלו למשחק הבא ומפוצץ אם צריך . לא עושים עליו סל ועברה.
ולגבי ניהול המשחק שלו , זה לא חוכמה לשפוט שחקן כשהעונה בקושי התחילה על ניהול המשחק שלו כשהקבוצה עוד לא מחוברת . הוא או על רכז אחר לצורך העניין משתפר ככל שהעונה מתקדמת .
בקיצור יוגב הוא רכז שני קלאסי והוא הרבה יותר טוב מהרבה רכזים מחליפים אחרים ביורוליג .
במקום לזרוק סיסמאות כמו " טיוס לא שייך לענף..." או " "ממש לא רכז יורוליג לגיטימי..." פשוט תמתין בסבלנות או שאתה נהנה לאכול כובעים...

הקליעה שלו השתפרה בשנים האחרונות, אני מסכים, אבל היא עדיין בינונית ולא צריך את המספרים כדי לדעת את זה
"אוחיון משיג את רוב הנקודות שלו מהחדירה" - כמה נקודות זה כבר אם הוא קולע 5-6 נק'? וכמה פעמים הוא לא יודע מה לעשות עם הכדור ומוסר לשחקן בסוף שעון?
ולגבי ניהול המשחק...אתה רציני??? לחכות לפני שאני אוכל כובעים?!? הבן אדם משחק כאן כבר שלוש שנים והוא היה בינוני בכולן חוץ מבחודש וחצי טובים ואין שום קשר לפתיחת עונה או סבלנות

מסכים איתך , פשוט לדעתי רכז מחליף שעושה 6-7 נק' למשחק עם 3-4 אס' ו 2-3 ריב ' למשחק שזה מה שהוא עשה במכבי בשנים שלו פה זה בהחלט מספרים טובים למחליף

אלה מספרים טובים למחליף רק שהוא עשה אותם כשחקן חמישיה עם הרבה קרדיט
אם הוא יתן תרומה כזאת בחמש עשרה דקות (ועם ניהול משחק) אחראי לא הייתי פוצה את הפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוקטובר 2014, 00:46

rc4991 כתב:
המשפט הנכון ממש לא נכון, הוא כן ברמות האלה, הוא כן ברמה של מכבי והיורוליג, רק מי שממש שונא אותו יגיד שלא.

לא ניצחנו בזכות אוחיון או משהו וזה כמו שיגישו עכשיו למה מתלוננים על פדרמן כי הוא הביא לנו אליפות יורוליג

מה הוא עשה שהופך אותו לרכז יורוליג לגיטימי ??? כבר שלוש שנים הוא שחקן של מעל 20 דק' בקבוצת יורוליג שסיימה בשמונה הטובות ומעלה .
אם זה לא הופך אותו לרכז מחליף ביורוליג אז או שאתה באמת מנסה לאחז בכוח באג'נדה שלך או שיש לך באמת משהו אישי נגדו...

ולגביי הערה שלך על זיזיץ' ... נו באמת !!! ואיציק כהן קלע 6 נק' בגמר עוד לפני שנולדת , זה הפך אותו לשחקן לגיטימי בסגל של מכבי או כל קבוצה אחרת .?
אתה יודע טוב מאוד שאין מקום להשוועה בין המקרה של זיזץ' ליוגב ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 01:06

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

מה הוא עשה שהופך אותו לרכז יורוליג לגיטימי ??? כבר שלוש שנים הוא שחקן של מעל 20 דק' בקבוצת יורוליג שסיימה בשמונה הטובות ומעלה .
אם זה לא הופך אותו לרכז מחליף ביורוליג אז או שאתה באמת מנסה לאחז בכוח באג'נדה שלך או שיש לך באמת משהו אישי נגדו...

ולגביי הערה שלך על זיזיץ' ... נו באמת !!! ואיציק כהן קלע 6 נק' בגמר עוד לפני שנולדת , זה הפך אותו לשחקן לגיטימי בסגל של מכבי או כל קבוצה אחרת .?

אתה קולט שהסיבה שלדתעך הוא מתאים ליורוליג זה בגלל שהוא משחק בה 20 דקות לערב?!!!
זה מה שהופך שחקן לשחקן יורוליג?!!???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוקטובר 2014, 19:11

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

אתה קולט שהסיבה שלדתעך הוא מתאים ליורוליג זה בגלל שהוא משחק בה 20 דקות לערב?!!!
זה מה שהופך שחקן לשחקן יורוליג?!!???

כשהוא עושה את זה שלוש שנים ברציפות כשלצידו השחקנים מתחלפים בסיטונות ו עדיין הקבוצה עושה הישגים יפים ו הוא עושה מספרים לא רעים בכלל לרכז מחליף , אז הוא בהחלט ראוי למעמד שלו במכבי וביורוליג....
איזה מספרים או הישגים קבוצתיים ו אישיים הישיג ארון ג'קסון שהופך אותו לרכז מחליף ראוי יותר מאוחיון ? זה רק מראה שחקנים שנחשבים טובים מאוחיון בפועל לא עושים יותר ממנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2014, 19:16

מה זה משנה כמה שנים הוא פתח אם התרומה שלו היתה בינונית? על המספרים שלו (כרכז פותח אגב) בכלל אין מה לדבר כי הם ממש לא מרשימים
אתה באמת משווה אותו לג'קסון שסחב את בילבאו לגמר הליגה הספרדית ועונה לאחר מכן להצלבה ביורוליג כשהוא מציג מספרים טובים מאוחיון ובעיקר כשהתרומה שלו לא מתבטאת גבוה במספרים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2014, 19:37

אוחיון הוא רכז מחליף קלאסי לקבוצת טופ 8 ביורוליג, לא מבין איך אפשר לחשוב אחרת (טוב יותר מזה או פחות טוב מזה).
לשם השוואה, הוא טוב יותר ממי שהיה הרכז המחליף של ברצלונה שנים רבות, לוקח את סאדה בהליכה.
יותר טוב מרוב הרכזים המחליפים ביורוליג, אבל לא ברמה של רכז בכיר בקבוצת פיינל פור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2014, 19:45

הבעיה של מכבי היא אף פעם לא במחליפים. הבעיה היא בשחקני החמישייה. אפשר לחיות עם אוחיון בתור רכז מחליף. הבעיה היא שאין רכז פותח.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־25 אורחים