חנו'ש כתב:מעניין אם מכבי יפנקו את חריאפה בזר פרחים שבוע הבא??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מעניין אם מכבי יפנקו את חריאפה בזר פרחים שבוע הבא??
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אוי ואבוייייייייי פרגוווו
הכל בסדר, רק עירבבו לו את החבילה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אוי ואבוייייייייי פרגוווו
מה קרה? זה היה נראה כאילו השתין במכנסיים חחח
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אוי ואבוייייייייי פרגוווו
קיבל מכה בביצי הפברז'ה שלו אבל המהירות שבה הוא ברח לחדרי ההלבשה..זה היה ממש מוזר
אולי משהו ברח לו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אוי ואבוייייייייי פרגוווו
קיבל מכה בביצי הפברז'ה שלו אבל המהירות שבה הוא ברח לחדרי ההלבשה..זה היה ממש מוזר
אולי משהו ברח לו
אם היו לך ביצים היית מבינה שהוא התבייש לבכות מול כולם.
LIAV10 כתב:האלי הופ של פארגו גרם לי ללפחות 3 אורגזמות, הוא פשוט שחקן שכיף לראות.
סמית׳ היה מאוד אקטיבי, וסופו הזה חתיכת שחקן מדהים.
רנדל נראה מאוד טוב ואני אוהב את מה שהוא נותן, גבוה שמתקיף את הסל ממרחק כמו שגארדים עושים זה נכנס, הוא גם שמר מצויין על גבוהים ועל גארדים כאחד בניגוד למה ששמואל תמיד אמר (איפה הוא באמת? מדאיג שהוא לא מגיב פה הרבה זמן, מקווה שהוא בסדר).
יוגב שיחק מעט מידי ונראה טיפה מתוסכל על הספסל (למרות שאין ספק שפארגו והיינס הצדיקו את הדקות, אבל לא ירדו גם בגארבץ׳ טיים).
מאריץ׳....
פניני פשוט שחקן תענוג, כנראה טופ 5 באייקיו כדורסל ביורוליג.
חנו'ש כתב:שלף אמר משהו על זה שהיה חשש שפרק איזו אצבע אז חשבתי שהוא קיבל מכה באצבע, אבל עכשיו אני מבינה שמדובר על איזור אחר בגוף שאהוב בעיקר על פניני.....
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:שלף אמר משהו על זה שהיה חשש שפרק איזו אצבע אז חשבתי שהוא קיבל מכה באצבע, אבל עכשיו אני מבינה שמדובר על איזור אחר בגוף שאהוב בעיקר על פניני.....
בהתחלה חשבתי ביצים, אבל אז כשהוא חזר ראיתי תחבושות קטנות על האצבעות אז חשבתי שהוא שם את האצבעות בין הרגלים כי כאב לו.
כנראה באמת באצבעות.
שמואל1 כתב:משחק מעולה של מכבי. סופו נראה מצויין למרות כל התחזיות השחורות.
שמואל1 כתב:משחק מעולה של מכבי. סופו נראה מצויין למרות כל התחזיות השחורות.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:משחק מעולה של מכבי. סופו נראה מצויין למרות כל התחזיות השחורות.
תראו מי חזר !!!
עזוב את הניצחון של מכבי , איך אתה מסביר את ההפסד של האימפריה אתמול לטורקים ???
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:משחק מעולה של מכבי. סופו נראה מצויין למרות כל התחזיות השחורות.
תראו מי חזר !!!
עזוב את הניצחון של מכבי , איך אתה מסביר את ההפסד של האימפריה אתמול לטורקים ???
לא צפיתי במשחק אז אינני יכול לחוות דעת.
רק אומר שזה לא הפתיע אותי.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:שלף אמר משהו על זה שהיה חשש שפרק איזו אצבע אז חשבתי שהוא קיבל מכה באצבע, אבל עכשיו אני מבינה שמדובר על איזור אחר בגוף שאהוב בעיקר על פניני.....
בהתחלה חשבתי ביצים, אבל אז כשהוא חזר ראיתי תחבושות קטנות על האצבעות אז חשבתי שהוא שם את האצבעות בין הרגלים כי כאב לו.
כנראה באמת באצבעות.
ראיתי ישר כשזה קרה לו . זה היה בהגנה והוא מייד תפס את האצבע אבל שיחק בהתקפה אחרי זה ורק כשחזרו להגנה הוא סימן לשופט שיעצור ורץ לחדר הלבשה.
מזל שזה לא חמור כי הוא חשוב מידי.
מה שכן כשהוא ירד לחדר הלבשה אז היינס לקחת את המושכות והיה לא רע...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־7 אורחים