המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:דריו שאריץ' ואבא שלו לא מרוצים מאפס וכבר שוקלים לעזוב את הקבוצה בגלל שסאריץ' לא שותף בשני המשחקים הראשונים לאור מגבלת הזרים
אני עוקב כבר כמה שנים אחרי השחקן הזה ויש לו אגו מנופח והוא הבן אדם הכי לא החלטי בעולם
roy1000 כתב:rc4991 כתב:דריו שאריץ' ואבא שלו לא מרוצים מאפס וכבר שוקלים לעזוב את הקבוצה בגלל שסאריץ' לא שותף בשני המשחקים הראשונים לאור מגבלת הזרים
אני עוקב כבר כמה שנים אחרי השחקן הזה ויש לו אגו מנופח והוא הבן אדם הכי לא החלטי בעולם
זכויות הדראפט שלו שייכות לפילדלפיה. אני בטוח שהם לא יתנגדו לקבל אותו כבר העונה.
LIAV10 כתב:באיזו רמה אתה עוקב אחרי שאריץ?
מאיפה הקטע של האגו המנופח?
גל גל כתב:מתחיל היום המשחקים? מי נגד מי וזה משודר?
felix_r כתב:לימוז', היריבה הראשונה של מכבי, החתימה את James Southerland שנחתך מהמחנה של פורטלנד.
מישהו מכיר אותו? איך הוא?
roy1000 כתב:felix_r כתב:לימוז', היריבה הראשונה של מכבי, החתימה את James Southerland שנחתך מהמחנה של פורטלנד.
החתמה מעולה של לימוז'. סטרץ' 4 קלאסי לאירופה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:לימוז', היריבה הראשונה של מכבי, החתימה את James Southerland שנחתך מהמחנה של פורטלנד.
החתמה מעולה של לימוז'. סטרץ' 4 קלאסי לאירופה.
גם אנחנו יכולים להביא שחקן שנחתך מ NBA
roy1000 כתב:בהמשך לסיפורי סאריץ'. אבא של סאריץ' פנה לסיקסרס שבדקו עם אפס אפשרות שםה ישחררו אותו ונענה או בשלילה, או בסכום מטורף. בקיצור, למרות הפיצוץ אפס עדיין לא מוכנים לשחרר אותו.
felix_r כתב:roy1000 כתב:בהמשך לסיפורי סאריץ'. אבא של סאריץ' פנה לסיקסרס שבדקו עם אפס אפשרות שםה ישחררו אותו ונענה או בשלילה, או בסכום מטורף. בקיצור, למרות הפיצוץ אפס עדיין לא מוכנים לשחרר אותו.
שום פיצוץ ולא נעלים. תפסיקו לנפח כל פלוץ. אתם לא ורד כהן, וגם לא גרינוולד
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:בהמשך לסיפורי סאריץ'. אבא של סאריץ' פנה לסיקסרס שבדקו עם אפס אפשרות שםה ישחררו אותו ונענה או בשלילה, או בסכום מטורף. בקיצור, למרות הפיצוץ אפס עדיין לא מוכנים לשחרר אותו.
שום פיצוץ ולא נעלים. תפסיקו לנפח כל פלוץ. אתם לא ורד כהן, וגם לא גרינוולד
אני מצטט מאתר בארה"ב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים