ליגת ווינר: מכבי נגד חולון - שבת 21:00, 5LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חולון - שבת 21:00, 5LIVE

הודעהעל ידי Roni1 » 19 אוקטובר 2014, 03:30

שמואל2 כתב:כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.

http://sports.walla.co.il/?w=//2785394
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אוקטובר 2014, 03:54

כמה הפחונים יקבלו על ״שחורים הביתה שחורים הביתה״?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אוקטובר 2014, 08:04

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:
שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת

על סמית אני לא יודע אבל לנדסברג יאסוף כנראה דקות גם בעמדה שתיים עם הדומיננטיות של סמית בעמדה 3 וזה נכון גם לגבי עמדה 4 כשלנדסברג ידחוף את סמית לעמדה 4 .

השנה מכבי תצטרך את קפיצת המדרגה של לדנסברג גם באירופה , זה יסדר למכבי את הסגל .

לגבי איכות הסגל ביחס לשנה קודמת מהרגע הראשון לא הסכמתי עם החולשה של מכבי שנה קודמת ולדעתי מכבי היתה מקום 4-5 באירופה מבחינת הסגל יחד עם מילאנו והיתה לה רק חולשה עם הליגה הישראלית בגלל אי התאמה של סופו , היעדרות של סמית מהרבה משחקים והחולשה בישראלים .

מקצועית לא הייתה למכבי שום בעיה בסגל בליגה הישראלית אלא בעיה מנטאלית לחלוטין.

אבל זה לא קשור לזה שהסגל שנה שעברה היה הרבה יותר איכותי ממה שרבים ניבאו לו בקיץ ואני חושב שהסגל השנה אפילו טוב יותר . אבל זה לא אומר שנגיע לאותם הישגים כי שנה שעברה היה למכבי הרבה הרבה מזל

אני אל חושב שזה היה בגלל בעיה מנטאלית
גם את שני משחקי הגמר לקחו בסוף בשיניים כשבראשון ניצחנו בהפרש מינימלי ובשני ניצחנו אחרי הארכה

זה בדיוק העניין , מכבי הגיע לסדרת הגמר אחרי שהיא בעננים מהזכיה ביורוליג ו שחקנים היו צריכים לרדת לקרקע. מכבי הייתה צריכה לידרוס את הליגה עם הסגל שהיה לה גם בלי סופו. היו משחקים שראו בברור שומרים כוחות ליורוליג...
אגב , אני חושב שגם במשחק נגד אילת אולי עדיף לשתף הרבה צעירים אפילו על חשבון הפסד כדי לא לשחוק את השחקנים סתם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2014, 12:37

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?

ברור...
מעל המיטה....

אבל ברצינות, לפי הראיון שוב מכבי יצאה רע בדרך בה היא מתייחסת לסמלי העבר שלה.

עם כל הכבוד שיש לדרק (וכמובן שיש), הוא האחרון שיכול להתלונן על איך שמכבי מתנהגת לסמלים
הוא נשאר בסגל של מכבי במשכורת של יותר מ-300K נטו בערך איזה 3-4 שנים רק בגלל שהוא סמל ולא היה מוכן לפרוש ואז עוד קיבל עבודה שהוא לא היה מוסמך אליה עם משכורת שרוב השחקנים בארץ לא מקבלים רק כי הוא סמל

מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני, אף אחד לא עשה לדרק טובות. גם בשנים האחרונות שלו במכבי, היתה לו תרומה מקצועית (אולי למעט השנה האחרונה בה כמעט לא שיחק)
וגם תרומה חברתית גדולה.
מעבר לכך, כמו שחני אמרה, הוא שיחק הרבה מתחת לשכר שאותו יכל לקבל במקומות אחרים, בחלקים מסויימים בקריירה (אם פאקינג הלפרין קיבל מליון יורו מאול'...).

בסופו של דבר אבל מכבי צריכה לעשות מה שטוב למכבי ולאו דווקא טוב לשחקני העבר שלה. אני כן הייתי שמח אם היו יודעים לשלב בין שני הדברים, ונראה שהכיוון הוא נכון,
עם המינוי של ניקולה, גודס ולפני כן של שלף.
צריך למצוא את האנשים הנכונים לתפקידים הנכונים, ואז כולם יהיו מרוצים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־30 אורחים