סיפורי טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיפורי טיוס

הודעהעל ידי sunshine » 21 אוקטובר 2014, 12:20

roy1000 כתב:
קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.
מועדון אחר היה מעיף אותו עם קלון מכל המדרגות.

אם סופו היה ספורטאי "רגיל" הוא היה היום ב- NBA עם חוזה של 7 ספרות. אז מכבי מרבלת אותו בתמורה לגרושים ומשלמת את מחיר הילדותיות וחוסר המקצועיות. זה הדיל עם סופו.

לדעתי סופו הוא בין היחידים שקרובים להיקרא מכביסטים בקבוצה הזאת,הקריב מעצמו לא מעט ובאמת שאין צורך לציין כמה.אז הבנאדם מעד ברגע של חולשה כל אחד יכול להעיד על עצמו על כמה טעויות כאלו ואחרות שהוא מתחרט עליהם!
החוזה שלא הותר אוטומטי כי הוא לא הגיע בכושר משחק בדיוק כמו מנסה בונסו,עושה כל שביכולתו לחזור לעצמו ולתקן את הטעות שלו..בחייאת קצת רחמים :|
אם כבר סוטים מהנושא...זה מצחיק אותי
https://www.youtube.com/watch?v=RzdRUno5Hxk

XD הקטע האחרון יצא לה מעולה!
שיר של סנופ דוג - גין אנד ג'וס
עריכה:
רגע רגע זה יותר ענקק XDD
https://www.youtube.com/watch?v=3ZTP112jyII
:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 21 אוקטובר 2014, 13:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2014, 12:57

felix_r כתב:
קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.

סופו חזר חודש מוקדם מהצפוי רק כדי לעזור לקבוצה. זאת לא הפעם הראשונה שהוא מסכן את הבריאות שלו בשביל הקבוצה (זוכר את המשחק נגד לוקומוטיב, כשסופו עלה לשחק עם 800 זריקות ברגל הפצועה?). לעומתו טיוס תמיד חושב קודם כל על טובתו האישית ועל כל פציעה קטנה נעדר חודש.

זאת הסיבה, שהאוהדים מתים על סופו למרות כל הבעיות שלו. כי האוהדים יודעים, שאף אחד לא קדוש ולא מושלם, לכל אחד יש חסרונות כאלה ואחרים, ולכן הדבר החשוב בעיני האוהדים זו הנכונות לשים את הגוף שלך בשביל הקבוצה, והנאמנות לקבוצה.

זה שטיוס לא סופו, לא אומר שצריך לשחרר אותו מהקבוצה...

אתה הרי יודע היטב שמדובר ברעיון הזוי. אם היו מציעים את זה לגבי כל שחקן אחר, היית פוסל את זה על הסף, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 21 אוקטובר 2014, 13:28

felix_r כתב:

סופו חזר חודש מוקדם מהצפוי רק כדי לעזור לקבוצה. זאת לא הפעם הראשונה שהוא מסכן את הבריאות שלו בשביל הקבוצה (זוכר את המשחק נגד לוקומוטיב, כשסופו עלה לשחק עם 800 זריקות ברגל הפצועה?). לעומתו טיוס תמיד חושב קודם כל על טובתו האישית ועל כל פציעה קטנה נעדר חודש.

זאת הסיבה, שהאוהדים מתים על סופו למרות כל הבעיות שלו. כי האוהדים יודעים, שאף אחד לא קדוש ולא מושלם, לכל אחד יש חסרונות כאלה ואחרים, ולכן הדבר החשוב בעיני האוהדים זו הנכונות לשים את הגוף שלך בשביל הקבוצה, והנאמנות לקבוצה.

אוקיי אז באותה מידה טיוס לא מושלם באופי, ברגע שמתחילים ללחוץ עליו הוא נסגר יותר בעמדה שלו, תקרא לזה עקשן אם אתה רוצה. כשטיוס משחק הוא נותן מה שיש לו בדיוק כמו סופו. אני באמת חושב שכל הדיון בעתידו של טיוס הוא מיותר. בסוף השנה שמכבי יחליטו מה שנכון להם, עכשיו כל הדיבורים מסביבו רק עושים נזק לכולם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2014, 14:04

jol9 כתב:
felix_r כתב:

אתה הרי יודע היטב שמדובר ברעיון הזוי. אם היו מציעים את זה לגבי כל שחקן אחר, היית פוסל את זה על הסף, לא?

אני לא מבין למה החלטת שאני רוצה לשחרר את טיוס :nono
אני רק הסברתי לקובי למה האוהדים אוהבים יותר את סופו.
לא מובן לי איך הגעת לתשובה שלך...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2014, 14:13

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אני לא מבין למה החלטת שאני רוצה לשחרר את טיוס :nono
אני רק הסברתי לקובי למה האוהדים אוהבים יותר את סופו.
לא מובן לי איך הגעת לתשובה שלך...

לא דיברתי עליך. הרעיון לא היה שלך, אלא של אלן טיורינג כמובן.

מה שאמרתי, זה שאם זה היה נאמר לגבי שחקן אחר, אני מניח שהיית מגיב אחרת מאשר כשזה נאמר ביחס לטיוס, זה הכל.
יכול להיות שאני טועה, כי אני כן רואה עכשיו שאתה נגד זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2014, 14:37

לדעתי קצת משעמם לנו אז מחפשים דרמות ולעשות מכל נמלה פיל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2014, 16:56

LIAV10 כתב:לדעתי קצת משעמם לנו אז מחפשים דרמות ולעשות מכל נמלה פיל.

משעמם אולי למי שמדליף את הידיעות האלה לתקשורת. בכל מקרה, אין פה סיפור. טיוס לא ישוחרר והוא עוד יתרום למכבי העונה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 אוקטובר 2014, 00:07

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:אותי מצחיקים אלו עם האובססיה להנהלה שרואים בכל דבר מסר מההנהלה דרך התקשורת.

כל אחד והדברים המצחיקים שלו ...

אתה צודק. התקשורת המנוולת הזו ממציאה סתם סיפורים, ולא רק שהם ממציאים, גם כל ערוצי התקשורת מתאמים בדיוק את אותו הסיפור הממוצא. פשוט קונספירציה בסדר גודל של ווטרגייט.
אה כן, וגם המוסד הפיל את התאומים. אם כבר, אז כבר.

אבל מה, יש קצת בעיה התיאוריה של הממצאות שלך, כי מתסבר שטיוס באמת לא טס למוסקבה. אז אולי הם לא ממציאים, אלא יש להם מכשיר מסווג שקורא את המחשבות של דני פדרמן.

נראה לי שהתבלבלת .. הקונספירציות על זה שההנהלה מזינה את התקשורת כאילו שהיא צריכה את הנהלת מכבי כדי לנסות לעורר מהומות ולעשות פיל מזבוב מגיעות ממך.

אני מרשה לעצמי להאמין שהנהלת מכבי עסוקה בדברים קצת יותר רציניים.

ובלי שום קשר טיוס מראה ולא מהיום אפס מחויבות לקבוצה ולא צריך את הכתבות הצהובות בשביל זה .. מצד שני עם איך שזרקו את ג'יימס ברגע שנפצע קשה להאשים אותו .

מכבי מתנהלת בצורה מאוד לא לויאלית לשחקנים שנפצעו במהלך העונה וזה גורר יחס הדדי מהשחקנים.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2014, 01:21

יוסי22 כתב:נראה לי שהתבלבלת .. הקונספירציות על זה שההנהלה מזינה את התקשורת כאילו שהיא צריכה את הנהלת מכבי כדי לנסות לעורר מהומות ולעשות פיל מזבוב מגיעות ממך.

אני מרשה לעצמי להאמין שהנהלת מכבי עסוקה בדברים קצת יותר רציניים.

לא נראה לי שאתה מבין את הביטוי "קונספירציה". כשיש כתבה שכתוב בה בפירוש ש"גורמים במכבי" כועסים על טיוס אז להגיד שההנהלה מזינה את התקשורת זה לא "קונספירציה". זה פשוט לקחת את הכתבה כמו שהיא. מצד שני, להגיד שהכתב ממציא את הסיפור וגם כל שאר הכתבים ממציאים בדיוק את אותו הסיפור בדיוק זו "קונספירציה".

אם אתה "מרשה לעצמך להאמין שהנהלת מכבי עסוקה בדברים קצת יותר רציניים" אז אתה מאמין שיש קונספירציה של כתבים שונים בערוצי מדיה שונים להוציא ידיעות מומצאות ומתואמות נגד מכבי ללא שום מקור אמיתי בהנהלה. זה "קונספירציה".
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 22 אוקטובר 2014, 08:12

רוי,אתרי הספורט מתואמים שיש בין טיוס להנהלה סכסוכים וכוונות לניתוק קשר ו"דם רע",מפרסמים את זה פה וזה נגרר לכל מיני לכלוכים על הקבוצה על טיוס ועל אחותו,קשה לא להאמין לידיעה מגעילה שיש בא קצת אמת שלא ידעת עליה!(זה שטיוס כנראה לא יהיה במוסקבה),ומהדברים האלא נשבר לכל אחד ואני מאמין שגם לך,אני לא מתכוון להאמין לשום לכלוך שיוצא מעיתונאים האלא ואני מקווה שגם אחרים לא.
גיא גודס אמר באיזו מסיבת עיתונאים שהם לא אחראים לשום ספקולציות שנכתבות בחוץ וזה לא בידיים שלהם,זה שמכבי אמרה לאחד העיתונאים שטיוס אולי לא יהיה במוסקבה זו לא ספקולציה,אלא מה שמערבבים מסביב
ועכשיו..בבקשה תהיה איתי נגד העיתונאות המסריחה ולמה שהיא גורמת :thumbup
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2014, 09:02

אביהוא כתב:רוי,אתרי הספורט מתואמים שיש בין טיוס להנהלה סכסוכים וכוונות לניתוק קשר ו"דם רע",מפרסמים את זה פה וזה נגרר לכל מיני לכלוכים על הקבוצה על טיוס ועל אחותו,קשה לא להאמין לידיעה מגעילה שיש בא קצת אמת שלא ידעת עליה!(זה שטיוס כנראה לא יהיה במוסקבה),ומהדברים האלא נשבר לכל אחד ואני מאמין שגם לך,אני לא מתכוון להאמין לשום לכלוך שיוצא מעיתונאים האלא ואני מקווה שגם אחרים לא.
גיא גודס אמר באיזו מסיבת עיתונאים שהם לא אחראים לשום ספקולציות שנכתבות בחוץ וזה לא בידיים שלהם,זה שמכבי אמרה לאחד העיתונאים שטיוס אולי לא יהיה במוסקבה זו לא ספקולציה,אלא מה שמערבבים מסביב

אביהוא - מאיפה כל ערוצי התקשורת יודעים שיש סכסוך בין טיוס להנהלה אם מישהו מההנהלה לא הדליף להם את זה? לא ראיתי שום לכלוך על הקבוצה בסיפורים האלה - הכל זה לכלוכים על טיוס.
אז לא - אני ממש לא מאשים את האתרים על זה שהם מפרסמים סיפורים שמישהו מתוך מכבי מדליף להם - זו העבודה שלהם (וזה נכון שכל אתר מוסיף קצת ספוקולציות משלו בשוליים - אבל עיקרי הדברים הם זהים בין כולם).
לגבי השאלה אם טיוס יהיה במוסקבה - אין לי ספק שמישהו מתוך ההנהלה הדליף את זה. בין אם מכבי באמת מתכוננים שלא להטיס אותו ובין אם זה סתם אמצעי לחץ, ברור לחלוטין שהכתבים לא המציאו את זה ממוחם הקודח.

העיתונות לא גורמת לכלום. בוא לא נהיה תמימים פה. יש חוסר שביעות רצון הדדי בין טיוס לבין הקבוצה והקבוצה משתמשת בעיתונות בשביל להפעיל לחץ על טיוס (ומצד שני טיוס נתן ראיון שבו הוא מסביר את הצד שלו). אני אוהד של מכבי, לא של דני פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 22 אוקטובר 2014, 09:28

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:רוי,אתרי הספורט מתואמים שיש בין טיוס להנהלה סכסוכים וכוונות לניתוק קשר ו"דם רע",מפרסמים את זה פה וזה נגרר לכל מיני לכלוכים על הקבוצה על טיוס ועל אחותו,קשה לא להאמין לידיעה מגעילה שיש בא קצת אמת שלא ידעת עליה!(זה שטיוס כנראה לא יהיה במוסקבה),ומהדברים האלא נשבר לכל אחד ואני מאמין שגם לך,אני לא מתכוון להאמין לשום לכלוך שיוצא מעיתונאים האלא ואני מקווה שגם אחרים לא.

אביהוא - מאיפה כל ערוצי התקשורת יודעים שיש סכסוך בין טיוס להנהלה אם מישהו מההנהלה לא הדליף להם את זה? לא ראיתי שום לכלוך על הקבוצה בסיפורים האלה - הכל זה לכלוכים על טיוס.
אז לא - אני ממש לא מאשים את האתרים על זה שהם מפרסמים סיפורים שמישהו מתוך מכבי מדליף להם - זו העבודה שלהם (וזה נכון שכל אתר מוסיף קצת ספוקולציות משלו בשוליים - אבל עיקרי הדברים הם זהים בין כולם).
לגבי השאלה אם טיוס יהיה במוסקבה - אין לי ספק שמישהו מתוך ההנהלה הדליף את זה. בין אם מכבי באמת מתכוננים שלא להטיס אותו ובין אם זה סתם אמצעי לחץ, ברור לחלוטין שהכתבים לא המציאו את זה ממוחם הקודח.

העיתונות לא גורמת לכלום. בוא לא נהיה תמימים פה. יש חוסר שביעות רצון הדדי בין טיוס לבין הקבוצה והקבוצה משתמשת בעיתונות בשביל להפעיל לחץ על טיוס (ומצד שני טיוס נתן ראיון שבו הוא מסביר את הצד שלו). אני אוהד של מכבי, לא של דני פדרמן.

טוב,כנראה שכל אחד יישאר בדעה שלו,הסכסוך זה ספקולציה של האתרים.זה שטיוס לא יטוס זה גם יכול להיות שאחד העתנאים נפגש עם גודס והוא פשוט אמר לו את זה(אם זה נכון)הם פשוט לא אומרים את זה כדי שנאמין לשאר הדברים שהם ממציאים!זה לא ממש הדלפה וסוד שטיוס לא כשיר ולא התאמן רציף עם הקבוצה.
אם אני רואה את גודס בעיניים שלי שאומר שמה שנכתב בחוץ וכל הספקולציות זה לא ממכבי אז אני יותר מאמין כי זה בעיינים ואם אני רואה כתבה שזה מידע ישיר מהפה של ההנהלה אז אני יותר מאמין ויותר חשדן לכל הערבובים מסביב.
כן ככה זה שאתה תימני :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2014, 10:01

אביהוא כתב:טוב,כנראה שכל אחד יישאר בדעה שלו,הסכסוך זה ספקולציה של האתרים.זה שטיוס לא יטוס זה גם יכול להיות שאחד העתנאים נפגש עם גודס והוא פשוט אמר לו את זה(אם זה נכון)הם פשוט לא אומרים את זה כדי שנאמין לשאר הדברים שהם ממציאים!זה לא ממש הדלפה וסוד שטיוס לא כשיר ולא התאמן רציף עם הקבוצה.
אם אני רואה את גודס בעיניים שלי שאומר שמה שנכתב בחוץ וכל הספקולציות זה לא ממכבי אז אני יותר מאמין כי זה בעיינים ואם אני רואה כתבה שזה מידע ישיר מהפה של ההנהלה אז אני יותר מאמין ויותר חשדן לכל הערבובים מסביב.
כן ככה זה שאתה תימני :rolleyes

לא סביר שהסכסוך זה ספקולציה. דבר ראשון כי כל הערוצים מפרסמים את זה, ודבר שני למה שמישהו יחשוב שטיוס לא באמת פצוע? מאיפה המידע? הרי ברור שזה מידע שבא ממכבי. זה הכי ישיר מההנהלה שיכול להיות.
דרך אגב - טיוס באמת לא טס למוסקבה למרות שלפי הטוויטר שלו הוא כשיר ורוצה לשחק. תיאוריית ההמצאות לא ממש מחזיקה מים פה.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 22 אוקטובר 2014, 10:18

כול האתרים מפרסמים דברים דומים,לא סיבה מיבחינתי..זו רק עוד דרך מניפולטיבית,ולדעתי הם המציאו שטיוס לא באמת פצוע עצם זה שהם משווים את זה לשנה שעברה,ומה שעלוב בכלל ששנה שעברה לא הייתה לו סיבה לזייף כי הוא לא היה "אנדרפייטד" מה שבעצם הורס את ההשוואה,ואני אוסיף שהעבודה של העיתונאים זה להעלות השערות לממצאים שלהם מה שגלדסטון אמר בעצמו במגרש פתוח על זה שטיוס כתב לו שאם יש לו בעיה איתו שיגיד לו בפנים,בדיקת MRI שלא מראה כלום וטיוס אומר שכואב לו..ואז להגיד שהוא מזייף זו השערה-ספקולציה מאוד נוחה לעיתונאים .ובקשר לטוויטר כתבתי על זה בעמוד הקוד

אביהוא כתב:
misha כתב:
אחרי המשחק הוא צייץ: There's a lot of things that are being created that aren't true. Manipulation at it's finest. I'm itching to get back.

ועכשיו בוואלה עושים מניפולציה עם המשפט הזה..במקום לפרש את האמת: "יש הרבה דברים שנוצרים שאינם נכונים. מניפולציה במיטב . אני להוט לחזור"
הם מפרשים שקר :"יש הרבה חוסר אמת, מניפולציות במיטבן. אני מוכן לחזור לשחק" כאילו זה מופנה לגודס ושאר הצוות שאומרים שהוא לא בכושר משחק בגלל חיסור המשחקים.
הם באמת טובים במה שהם עשים,מעצבי דעת קהל במיטבם :yuck

הוא לא כותב שהוא כשיר לשחק..הוא כותב שהוא להוט/מגרד לו לשחק!
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אוקטובר 2014, 11:01

טיוס השתתף באימון המסכם לקראת צסק״א.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2014, 11:03

LIAV10 כתב:טיוס השתתף באימון המסכם לקראת צסק״א.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/635/ ... 620&loc=25

לא ייסע.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוקטובר 2014, 12:37

roy1000 כתב:

לא ייסע.

רק שזו כתבה מאתמול :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 22 אוקטובר 2014, 12:57

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

לא ייסע.

לא חשוב,גודס אמר את זה בעצמו..פרסמו את זה בפיסבוק.כמה הוא כבר היה תורם במצב שלו?!
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Roni1 » 22 אוקטובר 2014, 13:40

אביהוא כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

לא ייסע.

לא חשוב,גודס אמר את זה בעצמו..פרסמו את זה בפיסבוק.כמה הוא כבר היה תורם במצב שלו?!

לא הבנתי מה זה ״המצב שלו״, חשבתי שהוא החלים מהפציעה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2014, 13:43

Roni1 כתב:לא הבנתי מה זה ״המצב שלו״, חשבתי שהוא החלים מהפציעה.

הוא החלים ואפילו התאמן. הוא לא נוסע בתור "עונש".
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־32 אורחים