המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אפקט השנה השנייה.
בדר״כ מכפילים את היכולת מהעונה הקודמת, כמה זה 2 כפול 0?
er79 כתב:הבנתי שגם יוטה ג'אז בעניין. אני לא רואה תרחיש שהוא נפלט מאירופה, אבל אם כן, מכבי חייבת לחשוב קדימה ולהביא אותו. הגיע הזמן להיפרד מהפוליעשטיק שנקרא אוחיון. בנוסף, מקל ופארגו כבר הוכיחו שיתוף פעולה פורה במיוחד בעבר. שוב, לא רואה את זה קורה.
er79 כתב:הבנתי שגם יוטה ג'אז בעניין. אני לא רואה תרחיש שהוא נפלט מאירופה, אבל אם כן, מכבי חייבת לחשוב קדימה ולהביא אותו. הגיע הזמן להיפרד מהפוליעשטיק שנקרא אוחיון. בנוסף, מקל ופארגו כבר הוכיחו שיתוף פעולה פורה במיוחד בעבר. שוב, לא רואה את זה קורה.
er79 כתב:אם יווצר סרט כזה, ושוב, אני בספק, מכבי חייבת להציע לו יותר מירושלים. והוא גם יהיה שווה את זה. אבל בניגוד אליך לדעתי העונה בכל מקרה יישאר ב-nba. שנה הבאה אלוהים גדול
jol9 כתב:מה דאלטס פשוט תחתוך אותו מהקבוצה? ומה עם החוזה שלו?
מה הסיכוי שיעבור לדי ליג עד שיתפנה מקום ומישהי תרצה אותו?
roy1000 כתב:jol9 כתב:מה דאלטס פשוט תחתוך אותו מהקבוצה? ומה עם החוזה שלו?
מה הסיכוי שיעבור לדי ליג עד שיתפנה מקום ומישהי תרצה אותו?
כן - אם דאלאס לא תצליח להעביר אותו בטרייד, הם כנראה יחתכו אותו (ואז ישלמו לו את מלוא החוזה של כ- 1.8 מליון ברוטו לשנתיים).
אני לא יודע אם מקל ירצה לבלות כמה חודשים בדי ליג עד שיתפנה מקום (בסביבות ינואר). קורב לוודאי שעדיף לו לחזור לאירופה ולנסות שוב בשנה הבאה.
jol9 כתב:אוקיי. תודה.
עכשיו נשאלת השאלה מה נכון למכבי. אוחיון בינוני ועוד לא בכושר, אבל החתמה של מקל או אפילו מו"מ איתו עלול להרחיק את יוגב עוד יותר אחורה.
אני לא חושב שמגדל מסוגלת להחתים את מקל. אל תשכח את אליהו והלפרין שנוגסים לה חזק בתקציב. להוציא עוד מליון על מקל נראה לי קצת כבד עליהם עכשיו. למקל גם אין
ממש מה לחפש שם. לדעתי אם יחזור לאירופה, הוא יילך לקבוצת יורוליג שתוכל לתת לו את הבמה לחזור לNBA בשנה הבאה.
שמשון הגיבור כתב:חדשות היום:
מקל אכן נחתך מדאלאס. וויל ביינום נחתך מבוסטון וג'ו אינגלס נאסף מהוויברס ע"י הג'אז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־17 אורחים