המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חבר'ה, אני מסכים עם קודי לחלוטין. הקטע הוא שעיתונאים ותיקים שמסקרים את הקבוצה שנים לא זוכרים כזה קיץ מטורף ולא מאורגן בקבוצה שנחשבת שנים לאחת המאורגנות באירופה. גם הקיץ שעבר לא היה פאר היצירה מבחינת ארגון, אבל הקיץ הזה שבר שיאים (על הלפרין וכספי דיבר פדרמן כעל שחקני מכבי, האתר הרשמי פרסם שיותם חלק מהסגל עוד לפני שהיתה חתימה, על פארגו ידעו מזמן ולא נערכו בהתאם ואפשר להמשיך). ייתכן שכל זה נובע מהורדת הכח של שמעון מזרחי שהוא במשך שנים היה סמל הארגון של הקבוצה וגם העובדה שהבן אדם מזדקן, אין מה לעשות...
בכל מקרה, נראה שגם במכבי הם לא יודעים לגמרי מה הם עושים אבל נראה שקומבינות עושים גם על הגב של האוהדים, כיון שלגבי התקציב פורסם הרי עוד לפני ההצטרפות לאדריאטית, כי מטרתו לסייע בהשארת השחקנים המרכזיים. בפועל אף אחד לא נשאר ולכן מגיע לתקציב השחקנים את תוספת 2 מליון היורו האלה. כל שאר התקציב של השחקנים החדשים ושדרוג החוזים של פניני ובלו הוא על חשבון הכסף שנחסך מגרין, פיני גרשון, אידסון שלא נשאר, פרקינס שכרגע לא בקבוצה ופארגו. עדיין יש 2 מליון יורו שצפים להם איפשהו...
Holiday_Armadillo כתב:חבר'ה, אני מסכים עם קודי לחלוטין. הקטע הוא שעיתונאים ותיקים שמסקרים את הקבוצה שנים לא זוכרים כזה קיץ מטורף ולא מאורגן בקבוצה שנחשבת שנים לאחת המאורגנות באירופה. גם הקיץ שעבר לא היה פאר היצירה מבחינת ארגון, אבל הקיץ הזה שבר שיאים (על הלפרין וכספי דיבר פדרמן כעל שחקני מכבי, האתר הרשמי פרסם שיותם חלק מהסגל עוד לפני שהיתה חתימה, על פארגו ידעו מזמן ולא נערכו בהתאם ואפשר להמשיך). ייתכן שכל זה נובע מהורדת הכח של שמעון מזרחי שהוא במשך שנים היה סמל הארגון של הקבוצה וגם העובדה שהבן אדם מזדקן, אין מה לעשות...
בכל מקרה, נראה שגם במכבי הם לא יודעים לגמרי מה הם עושים אבל נראה שקומבינות עושים גם על הגב של האוהדים, כיון שלגבי התקציב פורסם הרי עוד לפני ההצטרפות לאדריאטית, כי מטרתו לסייע בהשארת השחקנים המרכזיים. בפועל אף אחד לא נשאר ולכן מגיע לתקציב השחקנים את תוספת 2 מליון היורו האלה. כל שאר התקציב של השחקנים החדשים ושדרוג החוזים של פניני ובלו הוא על חשבון הכסף שנחסך מגרין, פיני גרשון, אידסון שלא נשאר, פרקינס שכרגע לא בקבוצה ופארגו. עדיין יש 2 מליון יורו שצפים להם איפשהו...
אני אישית חושבת שאילולא השביתה ב-NBA כבר מזמן הסגל הזה היה סגור..כולל אמריקאים חדשים..
ובבקשה,בבקשה,בבקשה..די עם המנטרה הזאת שנחסך כסף על גרין ופיני..זה כסף שמלכתחילה לא רצו להוציא והיה תקוע להם כמו גידול על הצוואר..
עכשיו כשהגידול ירד למה שהם ירצו להחזיר אותו? הכסף הזה היה נטל על המערכת..שום התפנה ושום כלום..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבר'ה, אני מסכים עם קודי לחלוטין. הקטע הוא שעיתונאים ותיקים שמסקרים את הקבוצה שנים לא זוכרים כזה קיץ מטורף ולא מאורגן בקבוצה שנחשבת שנים לאחת המאורגנות באירופה. גם הקיץ שעבר לא היה פאר היצירה מבחינת ארגון, אבל הקיץ הזה שבר שיאים (על הלפרין וכספי דיבר פדרמן כעל שחקני מכבי, האתר הרשמי פרסם שיותם חלק מהסגל עוד לפני שהיתה חתימה, על פארגו ידעו מזמן ולא נערכו בהתאם ואפשר להמשיך). ייתכן שכל זה נובע מהורדת הכח של שמעון מזרחי שהוא במשך שנים היה סמל הארגון של הקבוצה וגם העובדה שהבן אדם מזדקן, אין מה לעשות...
אני אישית חושבת שאילולא השביתה ב-NBA כבר מזמן הסגל הזה היה סגור..כולל אמריקאים חדשים..
ובבקשה,בבקשה,בבקשה..די עם המנטרה הזאת שנחסך כסף על גרין ופיני..זה כסף שמלכתחילה לא רצו להוציא והיה תקוע להם כמו גידול על הצוואר..
עכשיו כשהגידול ירד למה שהם ירצו להחזיר אותו? הכסף הזה היה נטל על המערכת..שום התפנה ושום כלום..
אבל מה הקשר?
שנה שעברה התקציב היה 20 מיליון דולר, העונה הבטיחו 22 מיליון דולר..
אז כן, כן נחסך כסף..
Chen כתב:לפי מה שראיתי באינטרנט ההצעה שמכבי נתנה לו היא לעונה אחת בלי אפשרות יציאה... התייחסו שם לפרסומים בוואלה ובארצות הברית, אם אני זוכר נכון לא הופיע שם המידע הזה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבר'ה, אני מסכים עם קודי לחלוטין. הקטע הוא שעיתונאים ותיקים שמסקרים את הקבוצה שנים לא זוכרים כזה קיץ מטורף ולא מאורגן בקבוצה שנחשבת שנים לאחת המאורגנות באירופה. גם הקיץ שעבר לא היה פאר היצירה מבחינת ארגון, אבל הקיץ הזה שבר שיאים (על הלפרין וכספי דיבר פדרמן כעל שחקני מכבי, האתר הרשמי פרסם שיותם חלק מהסגל עוד לפני שהיתה חתימה, על פארגו ידעו מזמן ולא נערכו בהתאם ואפשר להמשיך). ייתכן שכל זה נובע מהורדת הכח של שמעון מזרחי שהוא במשך שנים היה סמל הארגון של הקבוצה וגם העובדה שהבן אדם מזדקן, אין מה לעשות...
אבל מה הקשר?
אז כן, כן נחסך כסף..
אתה שם לב שכל יומיים אתה משנה את התקציב?
לפני כמה ימים אמרת שהבטיחו עוד 4 מליון לתקציב
עכשיו פתאום מ-20 זה עלה ל-22..
התקציב היה 18,הבטיחו עוד 2 מליון,זאת אומרת 20..כשרק אחוז קטן מזה הולך למשכורות..
האם יש כסף שנחסך מפארגו? כן(ולא גרין או גרשון או דרוקר)..אבל לך תמצא שחקן לתת לו את זה..אין את זה כרגע אין מה לעשות..
aribari24 כתב:שתי נקודות מעניינות מראיון עם פיני ברדיו תל אביב:
1. בלאט לא רוצה את שאראס גם לא עכשו וגם לא ב-2004.. יש ביניהם מעבר למשקעים מקצועיים
2. פפאלוקס היה אמור לפרוש העונה עד שהגיעה ההצעה של מכבי
Chen כתב:דיברתי על ברוקס, הרבה פעמים קורה לי שאני משנה את הנוסח של המשפט ואני שוכח לרשום מילים מסוימות..
אני לא משנה..
אני זוכר שהובטח תקציב של 22 מיליון דולר, וזכרתי שהיה תקציב של 18 מיליון דולר..
אז אמרו לי, לא, אין תוספת של 4 מיליון דולר אלא רק 2 מיליון דולר..אז חשבתי שאולי התקציב היה פשוט 20 מיליון דולר..
אבל מה זה משנה? כמו שאת אומרת, נסכים שלא נסכים..כי גרין ופיני היו חלק מה-18 מיליון דולר (או 20, לא יודע כבר)..
אני יכול לתת עוד דוגמאות.. ג'יימס וסמית' באו בכסף שצ'אק קיבל, שייר, אוחיון ופארמר מקבלים ביחד פחות מפארגו ופרקינס.. אדריאטית נותמת לנו מטוס פרטי + 2 מיליון יורו..
אבל מה זה משנה? במילא את תרשמי לי לא להיות רואה חשבון..
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:דיברתי על ברוקס, הרבה פעמים קורה לי שאני משנה את הנוסח של המשפט ואני שוכח לרשום מילים מסוימות..
אה אוקיי..
כל שחקן שמכבי תציע לו חוזה תבהיר לו שזה בלי סעיף יציאה במקרה של שביתה..
אני אישית לא מתעניינת במה שקורה עם השיחות כי אני חושבת שרוב השחקנים יעדיפו לשבת בבית ולא לשחק מאשר לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..אני לא משנה..
אז אמרו לי, לא, אין תוספת של 4 מיליון דולר אלא רק 2 מיליון דולר..אז חשבתי שאולי התקציב היה פשוט 20 מיליון דולר..
אבל מה זה משנה? כמו שאת אומרת, נסכים שלא נסכים..כי גרין ופיני היו חלק מה-18 מיליון דולר (או 20, לא יודע כבר)..
אני יכול לתת עוד דוגמאות.. ג'יימס וסמית' באו בכסף שצ'אק קיבל, שייר, אוחיון ופארמר מקבלים ביחד פחות מפארגו ופרקינס.. אדריאטית נותמת לנו מטוס פרטי + 2 מיליון יורו..
נכון..כי אתה באמת לא רואה חשבון ואין לך מושג מה קורה עם הכספים של מכבי חוץ ממה שכותבים לך בתקשורת..כמו כולנו..
תאמין לי שזה אפילו לא 5% ממה שקורה במועדון..
אתה לא מחשיב את כל הציוד,את המשכורות לצוות המקצועי,לאנשים שעובדים באירגון..אין..אתה מתעסק בדברים הכי שטחיים שיש..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:דיברתי על ברוקס, הרבה פעמים קורה לי שאני משנה את הנוסח של המשפט ואני שוכח לרשום מילים מסוימות..
אה אוקיי..
אני אישית לא מתעניינת במה שקורה עם השיחות כי אני חושבת שרוב השחקנים יעדיפו לשבת בבית ולא לשחק מאשר לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..אני לא משנה..
נכון..כי אתה באמת לא רואה חשבון ואין לך מושג מה קורה עם הכספים של מכבי חוץ ממה שכותבים לך בתקשורת..כמו כולנו..
אתה לא מחשיב את כל הציוד,את המשכורות לצוות המקצועי,לאנשים שעובדים באירגון..אין..אתה מתעסק בדברים הכי שטחיים שיש..
ברור, אבל מה כבר השתנה משנה שעברה? קנו כדורים חדשים? נןו באמת..
אלו דברים בסיסיים..
תאמיני לי ש"שאר הדברים" לא עולים 4 מיליון דולר יותר משנה שעברה..
העסק שם באמת נהיה מגעלי בזמן האחרון..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:דיברתי על ברוקס, הרבה פעמים קורה לי שאני משנה את הנוסח של המשפט ואני שוכח לרשום מילים מסוימות..
אה אוקיי..
ברור, אבל מה כבר השתנה משנה שעברה? קנו כדורים חדשים? נןו באמת..
אלו דברים בסיסיים..
תאמיני לי ש"שאר הדברים" לא עולים 4 מיליון דולר יותר משנה שעברה..
העסק שם באמת נהיה מגעלי בזמן האחרון..
איך שוב הגעת ל-4 מליון!?!? בפעם האחרונה! 2 מליון! שניים! זה שבא אחרי 1..רק 2 מליון! לא 4!
חוץ מזה ששידרגו לכמה וכמה אנשים במועדון את המשכורות השנה..צוות מקצועי+שחקנים..
asafb96 כתב:וואי זה לא נגמר אה..
כל שבוע בא לנו רואה חשבון חדש, שמכיר ויודע את כל החוזים, התקציבים, ושאר ירקות..
הרי ה20 מיליון דולר האלה לא הולכים רק לשחקנים. יש טיסות, מלונות, נוער, הוצאות נלוות, מיסים, שימוש בנוקיה וכו'.. למה להמשיך עם הבולשיט הזה?
הרי ההנהלה לא עושה לנו בכוונה. פדרמן אוהב את מכבי לא פחות מאף אחד פה, והוא אחד האחריים לזה שמכבי אחת הקבוצות היציבות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי. הוא עושה טעויות? ברור. גם שמעון. אז?
לפני כמה ימים פורסם שמכבי הציע לת'ורנטון 2.2 מיליון דולר, למה על זה אף אחד לא מדבר? העיקר להגיד "פדרמן הקמצן".
אם יחתימו את שאראס ויסגרו את הסגל, אני גם יבקר את ההנהלה, אבל חכו. העונה לא מתחילה מחר. יש עוד יותר מחודש עד משחק היורוליג הראשון (וסלחו לי שאני לא שם ז*ן על האדריאטית וליגת קופל). עדיף לחכות לשחקן גדול שאולי יוותר ויחתום לעונה, מאשר להחתים איזה שחקן בינוני עכשיו.
קודם שיסגרו את הסגל, אחרי זה תתחילו עם ה"פדרמן הקמצן!!!!"
בסדרררררר, הבנתי ש-2 מיליון... אבל התקציב על השחקנים השנה לא מתקרב לתקציב של השחקנים משנה שעברה, יאוווו..
אני לא כועס כי לא משלמים הון על שחקן, אני כועס כי לא מבצעים את בקשת בלאט, כי שנינו יודעים שהוא יודע מה טוב לקבוצה (ולא פדרמן ומזרחי), אני כועס כי מנסים לדחוף לו דברים כי זה זול..
עזבו, אתם לא מבינים ואתם גם לא תבינו ת'תיסכול שלי..
אני רק מקווה שזה לא יתפוצץ למכבי בפנים ואז אוהדים מסריחים יניפו של של "בלאט לא כועסים, אבל תעזוב"..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבר'ה, אני מסכים עם קודי לחלוטין. הקטע הוא שעיתונאים ותיקים שמסקרים את הקבוצה שנים לא זוכרים כזה קיץ מטורף ולא מאורגן בקבוצה שנחשבת שנים לאחת המאורגנות באירופה. גם הקיץ שעבר לא היה פאר היצירה מבחינת ארגון, אבל הקיץ הזה שבר שיאים (על הלפרין וכספי דיבר פדרמן כעל שחקני מכבי, האתר הרשמי פרסם שיותם חלק מהסגל עוד לפני שהיתה חתימה, על פארגו ידעו מזמן ולא נערכו בהתאם ואפשר להמשיך). ייתכן שכל זה נובע מהורדת הכח של שמעון מזרחי שהוא במשך שנים היה סמל הארגון של הקבוצה וגם העובדה שהבן אדם מזדקן, אין מה לעשות...
אבל מה הקשר?
אז כן, כן נחסך כסף..
אתה שם לב שכל יומיים אתה משנה את התקציב?
לפני כמה ימים אמרת שהבטיחו עוד 4 מליון לתקציב
עכשיו פתאום מ-20 זה עלה ל-22..
התקציב היה 18,הבטיחו עוד 2 מליון,זאת אומרת 20..כשרק אחוז קטן מזה הולך למשכורות..
האם יש כסף שנחסך מפארגו? כן(ולא גרין או גרשון או דרוקר)..אבל לך תמצא שחקן לתת לו את זה..אין את זה כרגע אין מה לעשות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים