itai7 כתב:ערוץ הספורט עשו איזה שיתוך פעולהמעצבן עם אתר הNBA
אי אפשר להכנס אליו לאתר הרשמי וזה מוביל לערוץ הספורט
לא יודע איך אפשר להימנע מהשיט הזה, אבל בינתיים מה שאני עושה זה לחפש nba בגוגל וללחוץ על הקישור מתוצאת החיפוש.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:ערוץ הספורט עשו איזה שיתוך פעולהמעצבן עם אתר הNBA
jol9 כתב:roy1000 כתב:אין לפדרמן אפשרות לשלם למקל וכספי ככה שהאפשרות ששניהם ישחקו במכבי ביחד היא די דמיונית ללא החלפת הבעלים. במקרהכי טוב, נקבל את אחד מהם, אבל גם זה לא יהיה פשוט ויבוא על חשבון הזרים. בכל מקרה, הימים הקרובים יהיו מאוד מעניינים. אם מקל אכן חוזר לאירופה, הוא חייב להיות במכבי לדעתי.
כספי הוא מקרה שונה ממקל לדעתי. כספי לא יישחק בחיים במגדל, ככה שמזה למכבי אין מה לדאוג. אני די בטוח שהוא ימצא לעצמו קבוצה טובה באירופה,
לכשירצה לחזור, אבל מצד שני, כל עוד הוא משחק שם, ובסה"כ עושה את העבודה, אין לו סיבה לעזוב.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אין לפדרמן אפשרות לשלם למקל וכספי ככה שהאפשרות ששניהם ישחקו במכבי ביחד היא די דמיונית ללא החלפת הבעלים. במקרהכי טוב, נקבל את אחד מהם, אבל גם זה לא יהיה פשוט ויבוא על חשבון הזרים. בכל מקרה, הימים הקרובים יהיו מאוד מעניינים. אם מקל אכן חוזר לאירופה, הוא חייב להיות במכבי לדעתי.
כספי הוא מקרה שונה ממקל לדעתי. כספי לא יישחק בחיים במגדל, ככה שמזה למכבי אין מה לדאוג. אני די בטוח שהוא ימצא לעצמו קבוצה טובה באירופה,
לכשירצה לחזור, אבל מצד שני, כל עוד הוא משחק שם, ובסה"כ עושה את העבודה, אין לו סיבה לעזוב.
אני לא הייתי בונה על נאמנות של כספי. בסופו של דבר הוא יעשה מה שטוב לו ויילך למקום שמשלם הכי הרבה.
מקל קיבל הודעה רשמית מדאלאס שהוא ייחתך (כנאה היום) ונתנו לו אפשרות למצוא קבוצה שתסכים לקחת אותו בטרייד. כנראה שאין קבוצה כזו כרגע.
Asf כתב:itai7 כתב:ערוץ הספורט עשו איזה שיתוך פעולהמעצבן עם אתר הNBA
לא יודע איך אפשר להימנע מהשיט הזה, אבל בינתיים מה שאני עושה זה לחפש nba בגוגל וללחוץ על הקישור מתוצאת החיפוש.
jol9 כתב:אין קשר לנאמנות. מה יש לכספי לחפש במגדל?
גם אם ישלמו לו 100 אלף יותר במגדל מאשר במכבי, איזה אתגר מקצועי בדיוק יש לו שם?
לגבי מקל, לדעתי הימים הקרובים יהיו מעניינים. אין ספק שהוא בטח כבר קיבל כמה טלפונים מקבוצות בארץ, ואולי גם מקבוצות באירופה. ברור שהוא ימשוך עוד קצת וינסה
למצוא קבוצה בNBA, אבל בסוף יש גבול וצריך להחליט לכאן או לכאן.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין קשר לנאמנות. מה יש לכספי לחפש במגדל?
גם אם ישלמו לו 100 אלף יותר במגדל מאשר במכבי, איזה אתגר מקצועי בדיוק יש לו שם?
לגבי מקל, לדעתי הימים הקרובים יהיו מעניינים. אין ספק שהוא בטח כבר קיבל כמה טלפונים מקבוצות בארץ, ואולי גם מקבוצות באירופה. ברור שהוא ימשוך עוד קצת וינסה
למצוא קבוצה בNBA, אבל בסוף יש גבול וצריך להחליט לכאן או לכאן.
שוב, זה לא עניין טריוויאלי. כמו שמכבי בנויה עכשיו, אני לא בטוח שיש לה את היכולות להחזיר לא את מקל ולא את כספי. בשביל שהדבר הזה יקרה, יהיה צורך בהגדלה משמעותית של התקציב.
סיפור מקל ייסגר בשבוע הבא לדעתי. נקווה לחדשות טובות.
rc4991 כתב:למה אתם חושבים שרק מכבי וירושלים ירצו אותם?
הם דחקנים ברמה גבוהה וגם האירופאיות יפזלו אליהם
MTA2311 כתב:כספי כן, אבל כמה כבר מכירים את מקל באירופה?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:למה אתם חושבים שרק מכבי וירושלים ירצו אותם?
הם דחקנים ברמה גבוהה וגם האירופאיות יפזלו אליהם
ברור שגם קבוצות מאירופה יציעו הצעות על שניהם, אבל ברור גם שבתור ישראלים הם יעדיפו לשחק בארץ. הכל שאלה של מחיר.
er79 כתב:דאלאס כבר לא היו אמורים להודיע לו? עד מתי (שעון ישראל לצורך העניין) הם אמורים להחליט?
LIAV10 כתב:הפציעה לא נראת קשה?
לא ראיתי משהו מתעקם/מתעוות.
אבל באסה ממש, משחק ראשון, מה החומרה? עונה שלמה בחוץ? :/
Good news for the #Knicks, they get a chance to bounce back against LeBron at his home coming game and oh my God they are already down 40.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הפציעה לא נראת קשה?
לא ראיתי משהו מתעקם/מתעוות.
אבל באסה ממש, משחק ראשון, מה החומרה? עונה שלמה בחוץ? :/
הקיבה החלשה זה היה בשביל פול ג'ורג' וקווין וור
פה זה פשוט כאב לב כי הוא סיים את העונה
חחחחחחחחח הניקס הפסידו וזה אחד הציוציםGood news for the #Knicks, they get a chance to bounce back against LeBron at his home coming game and oh my God they are already down 40.
ד''א, העניין עם האתר של ה-NBA אחד הדברים המעצבנים והמרושעים ביותר שקרו אי פעם כולל הכל
roy1000 כתב:הניקס נראים כמו קבוצת פח מושלמת. לפחות שישיגו אולי איזה בחירת דראפט גבוהה לשם שינוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], JarJarBinx ו־18 אורחים