המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איזה כיף זה שאנחנו מספרים פה על חיי האהבה של חנוש ודראגן
אנחנו פשוט חברים טובים (ושדכנים מעולים)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:בנדר![]()
חנוש עזבי שטויות, תתחתני איתו
עשית אותי פדופילית??
אני עם ילדים לא מתעסקת!!
אבל אני מוכנה לאמץ אותו בכיף....
טכנית הוא כבר בגיל הסכמה
ממתי 16 זה גיל הסכמה?
בארץ זה בין 14 ל-21 תלוי בסיטואציה ואני דיי בטוחה שהוא לא נכנס לקטגוריה של בעילת קטין
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:איזה כיף זה שאנחנו מספרים פה על חיי האהבה של חנוש ודראגן
אנחנו פשוט חברים טובים (ושדכנים מעולים)
אל תשכח שאנחנו גם אנשים טובים בנוסף לשני התארים האחרים
rc4991 כתב:אמרתי כבר שהוא לא ממש רוצה לשחק במכבי אבל זה לא אומר שהוא יעמוד במילה שלו
Roni1 כתב:יש כאן מישהו שרוצה אותו במכבי? לא סובלת אותו ולא רוצה לראות אותו במדים שלנו.
מבחינתו זאת תהיה החלטה גרועה לחזור לליגה הישראלית וליורוקאפ, הוא בטח יכול למצוא קבוצת יורוליג.
אביהוא כתב:וואלה בול מה שהוא אמר!
בכל אופן לדעתי מה שמשנה את הדומיננטיות בליגה זה הקו הקידמי,אז שיהיה
לדעתי לגארדים בעידן הנוכחי יש את ההשפעה הכי גדולה על הקבוצה
אם מכבי היתה משקיעה עוד קצת כדי להביא עוד גארד תותח היינו נהפכים לקבוצה חזקה מאוד
אביהוא כתב:לדעתי לגארדים בעידן הנוכחי יש את ההשפעה הכי גדולה על הקבוצה
אם מכבי היתה משקיעה עוד קצת כדי להביא עוד גארד תותח היינו נהפכים לקבוצה חזקה מאוד
בהחלט,גם בגלל זה הם כל כך יקרים..לא נראה לי נראה בשנים הקרובות שני סופר גארדים במכבי ולליגה מה שיש אמור להספיק לדעתי..ליורוליג צריך אקסטרה של האקסטרה מכולם
rc4991 כתב:אביהוא כתב:לדעתי לגארדים בעידן הנוכחי יש את ההשפעה הכי גדולה על הקבוצה
בהחלט,גם בגלל זה הם כל כך יקרים..לא נראה לי נראה בשנים הקרובות שני סופר גארדים במכבי ולליגה מה שיש אמור להספיק לדעתי..ליורוליג צריך אקסטרה של האקסטרה מכולם
אני לא מדבר על הליגה (שם אנחנו הרבה מעל הליגה) אלא על היורוליג
אני מסכים שכנראה שלא נראה בשנים הקרובות שני גארדים תותחים בקבוצה (אפילו אחד יש לנו רק לפעמים) אבל אני חושב שעם ניהול נכון יותר של התקציב זה אפשרי
אם היו שמים עוד מיליון דולר והיו מביאים את גאודלוק היו לך שני גארדים שקולעים בכל ערב 30-35 נק' (כשהאחד מצטיין בחדירות והשני בקליעה) והיית יכול ללכת רחוק מאוד ביורוליג (כולל אפשרות לזכיה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־12 אורחים