המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:לא בטוח ששאראס יחתום ואם כבר יחתום, מישהו יודע למה פאפאלוקאס רותח על זה?
ענייני אגו..
הוא מרגיש שהוא זה שבא להיות הרכז האירופאי הבכיר ופתאום מביאים לו את שאראס..where is the love? כתב:זה בדיוק מה שאני אומר, אני אומר שאם אנחנו לא מבינים לאן הכסף הולך, ואנחנו לא רואי חשבון אז אוקיי אז אנחנו לא יודעים איפה הכסף...
אבל עדיין זה לא תשובה איפה הכסף? הרי הם אמרו שהם יעמידו קבוצה חזקה ואטרקטיבית ושיהיה המשכיות, אז לכל הפחות היו צריכים להחתים אז שחקן.
כן..כי הם יכלו לשלוט בזה שפארגו התחרפן..או בזה שאידסון קיבל הצעה לא מציאותית או בזה שלפרקינס נקרעו הרצועות..
הבטחות(=רצונות)לחוד ומציאות השוק לחוד..
אם אפילו שחקן כמו ג'לאבל ששיחק לפני שנה בליגה הצרפתית חתם על סעיף עם חוזה יציאה במקרה של שביתה אז מה אתה מצפה מאחרים שאשכרה באים מה-NBA?
Holiday_Armadillo כתב:מכבי גם הביאו גארד בשנה שעברה וסנטר לטופ 16 לפני שנתיים..
תמיד יש דיבורים כאלה..שתיהיהי בטוחה..כשפארמר יילך כנראה שלא יגיע גארד ואז הקו האחורי שלנו יכלול את פאפא, אוחיון, שאראס, שייר ובורשטיין..
ברגע שפארמר הולך ל-NBA ויש שחקנים שנשארים בלי חוזה מגיע לפה שחקן..אני בטוחה בזה..
האם הוא ישדרג את הקבוצה(כי אנחנו יודעים את ההיסטוריה של אלה שבאים באמצע)או לא זה כבר משהו אחר..
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:החתמת שאראס אמורה להדאיג אותנו הרבה יותר.
על דבר כזה ההנהלה בהחלט ראויה לביקורת.
להחתים על ראשו של המאמן שחקן אותו הוא לא רוצה, זה מעשה לא מקצועי בעליל, שראוי לביקורת ואפילו לגנאי.
מילא אם היה מדובר בשחקן זוטר או מישהו שיחליף את בורשטיין/אוחיון, אבל נראה שבעונה הבאה מכבי תהיה תלויה תלות אבסולטית ברגליו המזדנות של שחקן שכבר שנתיים לא מצליח לתת ולו משחק אחד טוב בשלב הטופ 16.
כמו שזה נראה עכשיו, צריכים להתפלל שהשביתה תמשך. עם שאראס במקום פארמר אין לנו מה למכור.
אני חולקת עליך..
צריך עוד גארד..אין מה לעשות..
שאראס מגיע לפה כ''שחקן זוטר''..הן במשכורת והן בדקות שהוא יקבל..זה לא שהוא בא לפה לעשות טרור..
אני לא יודעת גם איך הגעת לזה ששאראס מגיע במקום פארמר..
שאראס מגיע בנוסף לפארמר וכשפארמר יילך במידה והשביתה נגמרת אז מכבי יביאו שחקן אחר שלא יקבל חוזה ב-NBA..
מצטערת..אני מעדיפה את שאראס על פני זה שנישאר בלי גארד שאנחנו צריכים..אני לא עושה מזה מוות-בטוח כמו שאחרים עושים..
Chen כתב:כרמל,
את אומרת ששחקני NBA לא ירצו לבוא לפה בלי סעיף יציאה כי הם ירצו לחזור לNBA.
אם למכבי יש כסף להציע לשחקני NBA לבוא לפה, אז בטח גם יש לה כסף לשחרר שחקן אירופאי בכיר.
אז השאלה היא למה לא משחררים שחקן אירופאי בכיר? הכל ניתן לעשות עם קצת כסף. ולא חסרים שחקנים שאפשר לשחרר תמורת פיצוי נאה כמו מקאלב.
דברתי על שחקן לאוו דווקא על שחקן מהNBA , דברתי על איטוואן מור למשל, ועוד שחקנים שסיימו חוזה שכבר היום חתומים, למשל דרו ניקולאס.....
שמעי, גם שנה שעברה הייתי בטוח שיביאו גארד..
את זוכרת מתי מכבי הביאו שחקן באמצע עונה? (שחקן שיכול לעזור במיידית ולא השקעה עתידית)..
Chen כתב:כרמל,
אם למכבי יש כסף להציע לשחקני NBA לבוא לפה, אז בטח גם יש לה כסף לשחרר שחקן אירופאי בכיר.
אז השאלה היא למה לא משחררים שחקן אירופאי בכיר? הכל ניתן לעשות עם קצת כסף. ולא חסרים שחקנים שאפשר לשחרר תמורת פיצוי נאה כמו מקאלב.
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:כרמל,
אתה באמת רוצה שאני אענה לך ברצינות על המשפט האחרון? באמת? באמת? למכבי יש מספיק כסף לשחרר שחקן של מליון יורו לעונה כשאין לו סעיף שיחרור קבוע מראש? באמת? באמת? ואתה רוצה שאני אענה לך על זה ברצינות? באמת? ועוד אחרי ששחקן כמו הוארטס שוחרר תמורת שני מליון יורו? באמת?דברתי על שחקן לאוו דווקא על שחקן מהNBA , דברתי על איטוואן מור למשל, ועוד שחקנים שסיימו חוזה שכבר היום חתומים, למשל דרו ניקולאס.....
וואלה..כי אתה חושב שמשלמים לניקולס פרוטות במילאנו? כן..צודק..הרי זה לא שהם הוציאו הרבה כסף הקיץ..קבוצה ענייה..שמעי, גם שנה שעברה הייתי בטוח שיביאו גארד..
את זוכרת מתי מכבי הביאו שחקן באמצע עונה? (שחקן שיכול לעזור במיידית ולא השקעה עתידית)..
רק בעונה של אפי ופיני הביאו איזה 20 שחקנים באמצע העונה..
אתה יכול להגיד שההחתמות האלה לא נחשבות בעיניך אבל הן היו החתמות והן היו באמצע העונה..נקודה.
אגב, אם מכבי לא מביאה שחקן עכשיו, זה בכלל לא אומר שהיא איבדה את הרכבת. אפשר להביא שחקן גם בסוף סופו של הקיץ ואפילו גם אחרי פתיחת העונה.
להחתים עכשיו את שאראס עשויה לסגור את האפשרות להחתים שחקן אחר-כך, ודבר זה עשוי להתגלות כבכיה לדורות.
Chen כתב:סתם נתתי דוגמא לשחקן שיכול להתאים,כמובן שיש עוד שחקנים שיכולו להיות מתאימים לדעתי כמו אארון ג'קסון... ואותו אני בטוח שכן אפשר לשחרר!
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:סתם נתתי דוגמא לשחקן שיכול להתאים,כמובן שיש עוד שחקנים שיכולו להיות מתאימים לדעתי כמו אארון ג'קסון... ואותו אני בטוח שכן אפשר לשחרר!
כן..
כי בילבאו קבוצה ממש ענייה..מאוד!! הוא סתם יושב שם של חוזה של 800 אלף יורו ובלי סעיף שיחרור..
יהיה ממש ממש קל להביא אותו! ועוד במשכורת שהוא מקבל עכשיו!
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:סתם נתתי דוגמא לשחקן שיכול להתאים,כמובן שיש עוד שחקנים שיכולו להיות מתאימים לדעתי כמו אארון ג'קסון... ואותו אני בטוח שכן אפשר לשחרר!
כן..
כי בילבאו קבוצה ממש ענייה..מאוד!! הוא סתם יושב שם של חוזה של 800 אלף יורו ובלי סעיף שיחרור..
שהכסף מדבר הכל נראה אחרת, ויש כסף.
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:סתם נתתי דוגמא לשחקן שיכול להתאים,כמובן שיש עוד שחקנים שיכולו להיות מתאימים לדעתי כמו אארון ג'קסון... ואותו אני בטוח שכן אפשר לשחרר!
כן..
6 לב צהוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:סתם נתתי דוגמא לשחקן שיכול להתאים,כמובן שיש עוד שחקנים שיכולו להיות מתאימים לדעתי כמו אארון ג'קסון... ואותו אני בטוח שכן אפשר לשחרר!
כן..
למה את רותחת על כל דבר שאנשים אומרים פה ? כל תגובה שלך מסתיימת ונגמרת ב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קצת להוריד לחץ
Holiday_Armadillo כתב:אגב, אם מכבי לא מביאה שחקן עכשיו, זה בכלל לא אומר שהיא איבדה את הרכבת. אפשר להביא שחקן גם בסוף סופו של הקיץ ואפילו גם אחרי פתיחת העונה.
להחתים עכשיו את שאראס עשויה לסגור את האפשרות להחתים שחקן אחר-כך, ודבר זה עשוי להתגלות כבכיה לדורות.
אני חושבת שזה די ידוע שאני הראשונה שתגיד ''מה שבלאט רוצה בסדר בעיניי''..אבל יש גבול לכמה זמן אפשר להגיד ''אין לי שחקן כרגע'' ובנוסף להפוך את זה ל''אין לי שחקן כרגע ואני גם לא רוצה את X''..
אני חושבת שצריך להפיל לבלאט מישהו על הראש? לא..אבל אני כן חושבת שצריך להגיד לו ''יש לך דד-ליין מסויים,עד סיום הדד-ליין הזה אתה צריך להביא שחקן..אם לא תביא עד אז,נגמר''..
אני לא אומרת את זה בקטע של חוסר סבלנות כמו הרבה אוהדים לחוצים..אני פשוט בתור בן אדם שונאת סחבת ושונאת אדישות..אם היו עושים לי דבר כזה פשוט הייתי אומרת ''על הז*ן שלי,תביא עד תאריך XX.YY שחקן או שתעזוב את זה''
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:אגב, אם מכבי לא מביאה שחקן עכשיו, זה בכלל לא אומר שהיא איבדה את הרכבת. אפשר להביא שחקן גם בסוף סופו של הקיץ ואפילו גם אחרי פתיחת העונה.
אני חושבת שזה די ידוע שאני הראשונה שתגיד ''מה שבלאט רוצה בסדר בעיניי''..אבל יש גבול לכמה זמן אפשר להגיד ''אין לי שחקן כרגע'' ובנוסף להפוך את זה ל''אין לי שחקן כרגע ואני גם לא רוצה את X''..
אני חושבת שצריך להפיל לבלאט מישהו על הראש? לא..אבל אני כן חושבת שצריך להגיד לו ''יש לך דד-ליין מסויים,עד סיום הדד-ליין הזה אתה צריך להביא שחקן..אם לא תביא עד אז,נגמר''..
אני לא אומרת את זה בקטע של חוסר סבלנות כמו הרבה אוהדים לחוצים..אני פשוט בתור בן אדם שונאת סחבת ושונאת אדישות..אם היו עושים לי דבר כזה פשוט הייתי אומרת ''על הז*ן שלי,תביא עד תאריך XX.YY שחקן או שתעזוב את זה''
אני מקווה מאוד שלא כך הדברים מנוהלים.
אני מזכיר לך שבסוף הקיץ הקודם, למכבי היה עוד מקום אחד בסגל. בקיץ מכבי לא הצליחה לשים את ידה על שחקן ראוי, אך היא חיכתה עד לאמצע העונה והביאה את מצ'באן.
אז נכון, אני ממש לא רוצה לחכות עד לאמצע העונה, אבל בשביל שחקנים טובים שווה לחכות, גם עד אחרי תחילת העונה.
יתרה מזאת, דוקא בסוף הקיץ תמיד יש כל מיני מציאות, וההתפתחויות (החיוביות מבחינתינו) עם השביתה באנ.בי.אי, עשויות לשנות כליל את שוק השחקנים בקרוב.
בכל מקרה, אני די בטוח שניתן למצוא שחקן טוב יותר משאראס כבר עכשיו. במקרה הכי גרוע, אפשר לחכות עוד חודש ואולי קצת יותר. אני די משוכנע שבכל הזמן הזה ניתן יהיה להביא שחקן טוב.
אני לא רואה איך כניעה לרוצונות ההנהלה, שאינן עומדות עם רצונו של הצוות המקצועי, תוביל למשהו טוב.
where is the love? כתב:את אומרת לחן שהוא הופך את מכבי למפלצת כלכלית ענקית, אבל את הופכת אותנו לקבוצה שאין לה תקציב בכלל.....
למכבי יש מספיק כסף להביא שחקנים שבלאט רוצה.
הם היו צריכים לסגור את הסגל מזמן, מזמן, לפני אוגוסט ולא להתעסק בשטויות כמו פארמר וכספי אלא במציאת שחקן טוב, כמו למשל שחן מצא.
פתאום יש כסף 2.2 מיליון לטורנטון? מכבי היא קבוצה לא כמו ברצלוה וכדומה אבל היא גם לא ענייה כל כך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים