אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:לדעתי לגארדים בעידן הנוכחי יש את ההשפעה הכי גדולה על הקבוצה
אם מכבי היתה משקיעה עוד קצת כדי להביא עוד גארד תותח היינו נהפכים לקבוצה חזקה מאוד
בהחלט,גם בגלל זה הם כל כך יקרים..לא נראה לי נראה בשנים הקרובות שני סופר גארדים במכבי ולליגה מה שיש אמור להספיק לדעתי..ליורוליג צריך אקסטרה של האקסטרה מכולם
אני לא מדבר על הליגה (שם אנחנו הרבה מעל הליגה) אלא על היורוליג
אני מסכים שכנראה שלא נראה בשנים הקרובות שני גארדים תותחים בקבוצה (אפילו אחד יש לנו רק לפעמים) אבל אני חושב שעם ניהול נכון יותר של התקציב זה אפשרי
אם היו שמים עוד מיליון דולר והיו מביאים את גאודלוק היו לך שני גארדים שקולעים בכל ערב 30-35 נק' (כשהאחד מצטיין בחדירות והשני בקליעה) והיית יכול ללכת רחוק מאוד ביורוליג (כולל אפשרות לזכיה)
אה חשבתי ת'מדבר על הליגה..
מה שבעצם מוביל לזה שאולי מקל בכלל לא נחוץ,כי נראה לי שהיכולות שלו לא מתאימות לקחת יורוליג...מרכוס וויליאמס מועדף עליי בהרבה! אבל האמת לא ראיתי הרבה את גודולוק![]()
אם כבר תקציב עדיין לא הבנתי איך שלפי ישראל היום מכבי לא מוציאה כלום על הקבוצה..זה הגיוני?
עריכה:
יום שכולו מכבי ביורוליג ולא שמנו לב שיש עכשיו ראשל"צ - חיפה >.<
מה קורה עם דאוסן?..לא רואים אותו
לא יודע עד כמה מקל יכול לתרום לנו או כמה רחוק וויליאמס יכול לעזור לנו אבל עם גאודלוק הקבוצה היתה יכולה לעשות המון
הוא אחד הקלעים הטובים באירופה וסקורר ענק שבקצב הנוכחי עוד עשוי לסיים כמלך הסלים של היורוליג העונה