גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי Maccabikid » 07 נובמבר 2014, 00:36

LIAV10 כתב:גם אוסקר גארסיה זו עלייה ברמה.

בעייתי משהו, יש לו בעיות בריאות, פאקו גם עובד?
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 00:37

מכביסט30 כתב:
roy1000 כתב: הבעיות של מכבי הן בסגל, לא בעמדת המאמן (והעוזר). בכל מקרה, זה הרבה יותר מדי מוקדם לדבר על פיטורים של גודס. אם הוא יפסיד עוד שני משחקי יורוליג ברציפות אולי יהיה על מה לדבר. אולי.

ההחלטה להעלות את סופו לדקה האחרונה (כאשר הוא חוטף שני סלים מכריעים על הפרצוף), זו לא החלטה אומללה של מאמן? האדישות הבלתי נסבלת של גודס גם כשהוא חוטף על הראש זו לא בעיה של מאמן? אין לו כריזמה בשיט. שחקנים לא סופרים אותו וההגנה היא שערורייה אחת מתמשכת..
מכבי תחת גודס היא קבוצה שמתפרקת בקלות. אם חבורה של ילדודס קרואטים מצליחה לפרק אותנו בבית, אין אשם אחר מלבד גודס..

אני יכול לחשוב על כמה אשמים לפני גודס. בכל מקרה, גודס לא יוחלף אלא אם כן הטופ 16 יהיה בסכנה.
בלי קשר, אתה כמובן צודק - האדישות והזחיחות של גודס בלתי נסבלים. התגובה של אחרי התבוסה בירושלים הייתה הזויה ומרתיחה.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 07 נובמבר 2014, 00:39

זה לא אדישות זו יהירות,גודס יהיר מידי ובטוח במשהו וחושב שהוא חכם גדול ,הוא חשב שאם יבוא אם פאסון ובטחון כזה ,הוא לא מבין שכדורסל זו לא שיטה קבועה או דברים שהיו שנה שעברה ילכו דומה השנה ,הוא עדין חושב שמקרה הינס דומה למקרה רייס ,הוא בטוח שההפסדים לא נוראים ומשווה אותם לשנה שעברה , אבל זה לא עובד ככה.
אבל הכי גרוע זה הניהול משחק וההבנה של המהלכים והפרטים הקטנים ,אני לא מבין למה הבאנו עזרה כל פעם על הגבוה ,הוא הוכיח שהוא יכול לשים תכדור בסל?זה שהוא חזק וגבוה סבבה ,אבל לא נתנו לו לסים מהלכים ישר היתנפלו בלי שכל ואז הוא הוציא לזריקות פנויות ,תנו לגבוה לנצח אותנו .
בנוסף שקבוצה ושחקנים עובדים כמו רובוטים ככה זה נראה ,אין שום אינטיליגנציה אין הבנת משחק ועובדים כמו רוהוטו ומה שמאמן אומר עושים על אוטומט בלי להבין תמטרה ותהבנה של המהלכים.
טיוס בהגנה ובפיק כל כך טיפש כל פעם שהוא שומר בפוסט הוא דוחף ושם ידים ועוזר לשחקן מולו ,במקום לזוז אחורה לחכות למהלך ,זה דברים קטנים .
יש פה בעיות של חוכמה ומאמן שמאמין בפנטזיה ולא יורד למציאות.
אדם

הודעהעל ידי Yellow Gute » 07 נובמבר 2014, 00:58

הפסד פשוט מביך ומקומם!
1. מסכים עם אדם. לא ברורה לי העזרה האוטומטית שמכבי נתנה כל פעם שהקרואטים הכניסו כדור פנימה לגבוהים שלהם כאילו מינימום מדובר בדוויט הווארד ובלייק גריפין. אף אחד לא סיפר להם שאוקיץ' את גורדיץ' תופרים אותם משלוש????
2. מרקיז היינס - עדיין אין לי עמדה בנוגע להחלפה שלו. אבל דבר אחד, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שחקן בעמדה שלו שתורם 2 נקודות (וגם הן מהעונשין) ובעיקר זורק רק פעמיים ב-19 דקות משחק. אם כמה שנהגנו לקטר פה על היקמן, הוא לפחות היה שם כל משחק כמה נקודות על הלוח.
3. פארגו - הוא חייב להבין שהוא לא קובי בראיינט ולא קווין דוראנט, הוא פארגו, והוא בא לפה על תקן מנהל המשחק של מכבי. אני מעדיף שיקלע 10 נקודות פחות כל משחק אבל שיפעיל את השחקנים האחרים. שיטת "פארגו נגד העולם" לא תביא אותנו לשום מקום, יתכן אפילו לא לטופ 16.
4. גבוהים - סופו, טיוס ורנדל, זה לא מספיק. סופו כי הוא לא יכול לתת המון דקות והוא דיי מפשל בהגנה, טיוס כי הוא לא יודע לייצר מספיק נקודות. ורנדל - כי הוא לא יציב ונוטה להיות רך. מכבי חייבת לשחרר את מאריץ ולחפש גבוה אחד במקומו.
5. גודס - אדיש למדי. מהיציע זה היה נראה כאילו וויצ'יץ' משקיע יותר אנרגיה בלגעור בשחקנים מאשר גודס. קיצר - הוא ישן בעמידה.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 01:33

נראה לי שהמצב עדיין לא כמו שהיה לפני שנה בערך, עם ערימה של הפסדים, יכולת גרועה ומיאוס הדדי בין כל הגורמים במערכת.

אני חושב ששופטים את גודס מהר מדי. צריך לזכור שהסגל הזה חדש, השחקן הכי חשוב בקבוצה הגיע עם 100 קילו עודפים והוא עדיין רחוק מלהיות בכושר,
יש בסגל 2-3 שחקנים מיותרים, ועוד כמה ישראלים שלא רלוונטים לרמת היורוליג, מה שמשאיר את הסגל דליל מאוד, ומספיק שכמה שחקנים תופסים משחק או כמה משחקים
לא טובים, בשביל לצבור כמה הפסדים, ולהתחיל לדבר על החלפת מאמנים.

מכבי נמצאת כרגע בבור הראשון שלה העונה, ומן הסתם לא האחרון. היא צריכה לצאת ממנו מחוזקת, עם היררכיה ורוטציה ברורה יותר, עם כושר משופר של כמה שחקני
מפתח, ואולי עם שינוי או שניים בסגל.
אין טעם לזעזע כרגע את המערכת כי זה מוקדם מדי, ולא יביא לשינוי אמיתי לדעתי (בדיוק כמו שהחלפה של אפי בפיני, לא באמת הפכה את העונה להצלחה גדולה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 07 נובמבר 2014, 06:13

יש מאמן בארץ שהוא יותר טוב מגודס ויכול להוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר מגודס
והוא מבין כדורסל פי ארבע מגודס
אדלשטיין
0ved1212

הודעהעל ידי toja27 » 07 נובמבר 2014, 06:42

0ved1212 כתב:יש מאמן בארץ שהוא יותר טוב מגודס ויכול להוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר מגודס
והוא מבין כדורסל פי ארבע מגודס
אדלשטיין

אני בדיוק מגיע להגיד שיש לי חלומות אסורים על ארז אלדשטיין ואני רואה את התגובה שלך :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 08:49

חברים אתם הזויים... אדלשטיין? באמת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 נובמבר 2014, 09:04

jol9 כתב:חברים אתם הזויים... אדלשטיין? באמת?

זה פחות הזוי מגודס .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ni4ni » 07 נובמבר 2014, 10:30

עוד מעט דיוויד בלאט מתפנה, אפשר יהיה להחזיר אותו...
ni4ni

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 10:37

מקאדו 3 כתב:

זה פחות הזוי מגודס .

למה גודס הזוי? הוא היה במערכת 6 שנים. המצב בשנה שעברה באותה נקודת זמן בערך, היה הרבה יותר גרוע. לקבוצה הזאת יש פוטנציאל ויש כשרון וראינו את זה.
יש נסיבות מקלות (כמו הכושר של סופו, סגל חדש וכו') ולכן גודס כרגע לא צריך להיות במוקד. יש לו עוד הרבה מה ללמוד, אבל אם כבר, אז פיני יושב שם על הספסל,
וממנו מצופה לדעת לייעץ לגיא את הדברים הנכונים.

בכל מקרה, להביא את הבכיין הזה שמעולם לא הצליח בשום קבוצה עם יומרות, ומזוהה עם העכברושים, זה ממש לא הדבר הנכון למכבי.
זה שהוא פרשן מעולה ואולי גם מאמן טוב לנבחרת, זה נכון, אבל זה ממש לא אומר לגבי מידת ההצלחה שלו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 נובמבר 2014, 10:58

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:

זה פחות הזוי מגודס .

למה גודס הזוי? הוא היה במערכת 6 שנים. המצב בשנה שעברה באותה נקודת זמן בערך, היה הרבה יותר גרוע. לקבוצה הזאת יש פוטנציאל ויש כשרון וראינו את זה.
יש נסיבות מקלות (כמו הכושר של סופו, סגל חדש וכו') ולכן גודס כרגע לא צריך להיות במוקד. יש לו עוד הרבה מה ללמוד, אבל אם כבר, אז פיני יושב שם על הספסל,
וממנו מצופה לדעת לייעץ לגיא את הדברים הנכונים.

בכל מקרה, להביא את הבכיין הזה שמעולם לא הצליח בשום קבוצה עם יומרות, ומזוהה עם העכברושים, זה ממש לא הדבר הנכון למכבי.
זה שהוא פרשן מעולה ואולי גם מאמן טוב לנבחרת, זה נכון, אבל זה ממש לא אומר לגבי מידת ההצלחה שלו במכבי.

תשמע עוד שנה שנתיים גם אלון שטיין יהיה כמה שנים במערכת אז הוא נראה לך מתאים להיות מאמן ראשי במכבי ?

אני לא חושב שצריך להחליף את גודס עדיין אבל אם זה יקרה אני לא רואה מישהו יותר מתאים מאדלשטיין ועזוב אותי מבכיין ומזוהה וכל החארטות האלה , גם פיני היה מזוהה עם האדומים פעם ופניני ואוחיון אז מה ? שום סנטימנטים ב 2 הכיוונים , מי שהכי טוב צריך להיות מאמן , אולי זה לא אדלשטיין אבל כל מה שמסביב לא צריך להיות גורם בשיקולים פה .

אישית אדלשטיין נראה לי אחד שיכול להטריף את השחקנים ובאין בלאט או מישהו זר ברמה הזו אז הוא צריך להילקח בחשבון אם וכאשר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי goshimon » 07 נובמבר 2014, 11:01

יש השנה קבוצה טובה, עם שחקנים משלימים זה את זה. כל מה שצריך זו הצרחה על הספסל, פיני מאמן, גודס עוזר. כמו שבלאט הסכים גם גודס יסכים.
goshimon

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 11:08

מינוי של אלדשטיין באמצע העונה יהיה כמו אותו המינוי של פיני גרשון בזמנו במקום חרוש. גם פיני היה מזוהה עם האדומים בזמנו ואפשר להביא ציטוטים שלו נגד מכבי שהיו גרועים בהרבה מכל מה שאדלשטיין אי פעם אמר. אני מסכים שאדלשטיין הוא המאמן הישראלי הכי טוב מחוץ ל- NBA ואם גודס הולך הביתה (ואם זה יקרה, זה יהיה בעוד שבועיים), ואם פיני הוא לא זה שמחליף אותו, אז אדלשטיין צריך להחליף אותו.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 07 נובמבר 2014, 11:33

לצד ההפסדים, היו משחקים העונה שנהננו מהקבוצה כמו שלא נהננו מאף משחק בעונה שעברה, בטח לא בשלב הזה. תנו לו עוד קצת זמן, אם נפסיד את הדרבי זה כבר משבר שיהיה לו קשה להתרומם ממנו.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 11:46

Roni1 כתב:לצד ההפסדים, היו משחקים העונה שנהננו מהקבוצה כמו שלא נהננו מאף משחק בעונה שעברה, בטח לא בשלב הזה. תנו לו עוד קצת זמן, אם נפסיד את הדרבי זה כבר משבר שיהיה לו קשה להתרומם ממנו.

המשחקים בארץ הם חסרי חשיבות. הלחץ האמיתי יבוא אם נפסיד בשבוע הבא במלאגה כי אז נוסעים ללימוז' במאזן של 3-2 ועם צסק"א מעבר לפינה. אז באמת הכסא של גודס יתנדנד. דרך אגב - הפסד בשבוע הבא במלאגה ומכבי ככל הנראה לא תסיים באחד משני המקומות הראשונים בבית בפעם הראשונה מאז 2010. זה די בעייתי כי זה יכול להוריד את מכבי לקבוצת הדירוג השלישית.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 13:13

רוי ומקאדו אתם מתמקדין בנקודה אחת שאמרתי ומתעלמים מהשניה.
בסדר, לא אכפת לי שהוא בכיין ושהוא אדום. אבל כן אכפת לי שהוא מעולם לא הצליח בשום קבוצה עם לחץ ותמיד קרס ברגעי המפתח.
פיני לעומתו הצליח תמיד גם בקבוצות שהיה בהן לחץ כמו מגדל, וכמובן גם לקח אליפות עם הגליל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 14:45

יוני, אדלשטיין עשה עבודה מצויינת גם בקדנציה הקודמת שלו עם העכברושים (כשהיה להם את האוליגרך הרוסי ההוא). אלמלא היה נתקל בשושלת ההיא של מכבי, יכול מאוד להיות שהיה מצליח לקחת אליפות בעונה ההיא. גם בירושלים הוא עשה עבודה מצויינת והביא את הקבוצה ההיא די רחוק. בכלל, אני לא זוכר קבוצה של אדלשטיין שלא מימשה את הפוטציאל שלה. הבעיה של אדלשטיין שהוא טוטאלי ולא מוכל והקשיב לאף אחד ולא מוכן לשום פשרות. בגלל זה הוא מסתכסך עם כולם ובגלל זה זורקים אותו מכל מקום. זו גם הסיבה שהוא ככל הנראה לא יכול להגיע למכבי. אין סיכוי שהוא יסכים להקשיב לג'וניורים ולקבל את דעתם כמו שבלאט וגודס קיבלו. אדלשטיין לא ייקח את השיט הזה וג'וניור יודע את זה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 17:34

roy1000 כתב:יוני, אדלשטיין עשה עבודה מצויינת גם בקדנציה הקודמת שלו עם העכברושים (כשהיה להם את האוליגרך הרוסי ההוא). אלמלא היה נתקל בשושלת ההיא של מכבי, יכול מאוד להיות שהיה מצליח לקחת אליפות בעונה ההיא. גם בירושלים הוא עשה עבודה מצויינת והביא את הקבוצה ההיא די רחוק. בכלל, אני לא זוכר קבוצה של אדלשטיין שלא מימשה את הפוטציאל שלה. הבעיה של אדלשטיין שהוא טוטאלי ולא מוכל והקשיב לאף אחד ולא מוכן לשום פשרות. בגלל זה הוא מסתכסך עם כולם ובגלל זה זורקים אותו מכל מקום. זו גם הסיבה שהוא ככל הנראה לא יכול להגיע למכבי. אין סיכוי שהוא יסכים להקשיב לג'וניורים ולקבל את דעתם כמו שבלאט וגודס קיבלו. אדלשטיין לא ייקח את השיט הזה וג'וניור יודע את זה.

עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.
הוא בערך המאמן היחיד באיזור שאין לו שום תואר, והוא כבר במגרשים בערך 20 שנה.

בקיצור, לא תודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 17:44

jol9 כתב:עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.
הוא בערך המאמן היחיד באיזור שאין לו שום תואר, והוא כבר במגרשים בערך 20 שנה.

בקיצור, לא תודה.

עם מגדל ההיא הוא הגיע לגמר הפלייאוף (וחטף על הראש ממכבי).
יוני, הוא מעולם לא היה ממש בעמדה לקחת תואר, ולדעתי זה גם ממש לא משנה. הבחור יודע להוציא הרבה מהקבוצות שלו. הוא יותר טוב מגודס.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, cifkcv, Google [Bot] ו־17 אורחים