המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:בשביל זה צריך מאמן שיאמר לו מה לעשות, כרגע יש 2 אופציות, או שפארגו לא סופר את גודס, או שזה ההוראות של גודס, בכל אופן אנחנו בבעיה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מישהו צפה בראיון עכשיו בחדשות הספורט?
פארגו נראה מאוד כעוס. נראה כאילו הרוחות לוהטות בחדר ההלבשה.
מה הסיפור איתו? גם בירושלים הוא כעס. על מה הוא כועס כל הזמן? ממתי פארגו הפך לה קייס? הוא לא היה ככה בקדנציה הקודמת.
שמואל1 כתב:מישהו צפה בראיון עכשיו בחדשות הספורט?
פארגו נראה מאוד כעוס. נראה כאילו הרוחות לוהטות בחדר ההלבשה.
er79 כתב:אני לא בטוח שהאשמה בו כמו שהיא בגארדים החלשים שלידו. אני כבר טוען כמה פעמים, אם אני פדרמן אני מתפלל שמקל לא ימצא קבוצה ומציע לו כל סכום שיתבקש כדי להביא אותו למכבי. מקל ייקח את המושכות, פארגו ישחק לצידו, זה עבד יפה בגליל, זה יעבוד יפה גם במכבי. בנוסף, אני עדיין בדעה שמכבי חייבת גבוה עם קליעת מחץ מחוץ לקשת. הסגל שלנו פשוט חלש, והוא מורכב מארבעה שחקני אימונים, שמתאימים לשחק רק באימונים
er79 כתב:הסיכוי קלוש, מבחינתי כל עוד הוא לא מצא קבוצה הסיכוי קיים. וכן, פדרמן צריך להציע לו הצעה נדיבה. זה לא אומר שהוא יעשה זאת, אני רק אומר שהוא מטומטם אם לא יעשה זאת.הקבוצה הזאת משוועת לגארד נוסף. מכבי לא תצליח לנצח את מלאגה, זה די ברור.
roy1000 כתב:er79 כתב:הסיכוי קלוש, מבחינתי כל עוד הוא לא מצא קבוצה הסיכוי קיים. וכן, פדרמן צריך להציע לו הצעה נדיבה. זה לא אומר שהוא יעשה זאת, אני רק אומר שהוא מטומטם אם לא יעשה זאת.הקבוצה הזאת משוועת לגארד נוסף. מכבי לא תצליח לנצח את מלאגה, זה די ברור.
אז בוא נגיד שאחרי הפסד במלאגה הסיכוי לשינויים בסגל יגדל בהרבה. כרגע, זה בכלל לא עומד על הפרק לדעתי.
אל תשכח שמקל גם מקבל את החצי מליון נטו שלו מדאלאס, ככה שהוא לא ממש לחוץ על כסף כרגע וההצעה ממכבי תצטרך להיות מאוד נדיבה בשביל להביא אותו. הרבה יותר ממה שכל שחקן ישראלי כרגע מרוויח בקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים