roy1000 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אם במכבי רצו לזרוק את בלאט ברבע הראשון של העונה שעברה, אז למה שגם בקאבס זה לא יקרה?
ולו רק מאותה הסיבה שזה לא קרה במכבי בעונה שעברה - כסף.
הכסף זה לא כזה ביג דיל כי בניגוד להסכם עם השחקנים שבו כשאתה מעיף שחקן צריך לשלם לו 100% מהמשכורת (או קרוב לזה), אז בדר"כ כשמעיפים מאמנים, מגיעים איתם לפשרה מסויימת. ה- 10 מליון (נגיד) שיעלה לפטר את בלאט זה לא המכשול העיקרי כי הרבה יותר עומד פה על כף המאזניים. זה גם עניין של כבוד אחרי שההנהלה והבעלים של קליבלנד אמרו כמה הם גאים במינוי הזה.
בינתיים, כל אוכלי הנבלות כמו אייברי ג'ונסון כבר חוגגים על בלאט ואומרים שהנסיון שלו מאירופה לא רלוונטי ושהם ממש לא רואים שום "גאונות" בהתקפה שלו אלא סתם משחק של בידודים ופיק אנד רול בין שני שחקנים כששאר השלושה עומדים. איפהשהו בחד אפל ברחוב הירקון, דני פדרמן יושב לו ומחייך.
א - אני לא חושב שדני פדרמן מחייך. אמנם ברור שלא היתה שם אהבה גדולה, אבל אני מאמין גם שאין שנאה. בכל זאת, הם עבדו 4 שנים ביחד. אם היה שם משהו
חריג, אז החבילה היתה מתפרקת הרבה לפני.
ב - זה נכון שיש הרבה על הכף, אבל עדיין, אני מאמין שאתה לא מפטר מאמן אחרי 15-20 משחקים, אחרי שהחתמת אותו ל-3 שנים בסכום כולל של 15 מליון. פשרה או לא פשרה, זה
פשוט לא ייראה טוב
ג - אתה צודק לגבי אוכלי הנבלות. אותם אלה, ימשיכו לקטול ולבקר, וגם אם פתאום העניינים ישתנו, והקאבס יתחילו לרוץ ולנצח, הם ימשיכו בקו הזה, או שפשוט לא יישמעו
אותם אוכלים את הכובע ומפרגנים.
אפשר לחשוב, מה כבר הכשיר את אייברי ג'ונסון, או כל מאמן שהיה שחקן, להיות מאמן בNBA.