פארגו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2014, 12:57

jol9 כתב:אני מאמין שזה עומד על הפרק. לא צריך להיות גאון בשביל לראות שמתוך 7 זרים במכבי, 3 כרגע לא מתפקדים, ואחד עדיין רחוק מהכושר הטוב שלו.
גם אם מכבי היתה רצה טוב (או לצורך העניין לא מפסידה למגדל ולצדביטה), אני מאמין שעניין החלפת השחקנים האלה זה נושא שעולה ונמצא בבדיקה.

המקסימום זרים שאפשר לרשום לליגה הוא 8 במהלך עונה, ככה שאני לא מצב שמכבי מחליפה יותר מ- 2 זרים (6 כבר נרשמו העונה). שום דבר לא יקרה בשבועיים הקרובים לדעתי, לא משנה מה יהיו התוצאות. החוזה של מאריץ' נגמר בעוד פחות מחודש וכנראה שהוא לא ימשיך. אם לינהרט לא יקבל דקות משחק בשבועיים הקרובים, גם הוא ישוחרר לדעתי. לשניים האלה למעשה גם אין צורך להביא מחליפים כי במילא הם לא משחקים. גם אף שחקן רציני לא ירצה לבוא למכבי בשכר נמוך בשביל להיות זר 6-7 ולהתייבש על הספסל.

סימן השאלה הגדול הוא לגבי היינס ולמען האמת, לא נראה לי שיחליפו אותו בשום תסריט.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2014, 13:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מאמין שזה עומד על הפרק. לא צריך להיות גאון בשביל לראות שמתוך 7 זרים במכבי, 3 כרגע לא מתפקדים, ואחד עדיין רחוק מהכושר הטוב שלו.
גם אם מכבי היתה רצה טוב (או לצורך העניין לא מפסידה למגדל ולצדביטה), אני מאמין שעניין החלפת השחקנים האלה זה נושא שעולה ונמצא בבדיקה.

המקסימום זרים שאפשר לרשום לליגה הוא 8 במהלך עונה, ככה שאני לא מצב שמכבי מחליפה יותר מ- 2 זרים (6 כבר נרשמו העונה). שום דבר לא יקרה בשבועיים הקרובים לדעתי, לא משנה מה יהיו התוצאות. החוזה של מאריץ' נגמר בעוד פחות מחודש וכנראה שהוא לא ימשיך. אם לינהרט לא יקבל דקות משחק בשבועיים הקרובים, גם הוא ישוחרר לדעתי. לשניים האלה למעשה גם אין צורך להביא מחליפים כי במילא הם לא משחקים. גם אף שחקן רציני לא ירצה לבוא למכבי בשכר נמוך בשביל להיות זר 6-7 ולהתייבש על הספסל.

סימן השאלה הגדול הוא לגבי היינס ולמען האמת, לא נראה לי שיחליפו אותו בשום תסריט.

אתה לא מביא מחליף ללינהארט, כי כאמור גם אני וגם אתה יכולים להחליף אותו.
אתה מעיף את לינהארט ומביא שחקן שיוכל לתרום. יש שתי אופציות - שחקן לקו האחורי (עדיפות לרכז) או שחקן לעמדה 4-5 שיוכל לתת לרנדל לנוח וגם לשחק לצידו.
אני גם לא חושב שצריך להביא יותר משחק אחד כרגע.

את היינס לא צריך לשחרר, אלא לתת לו עוד זמן. הוא לא רייס, אבל הוא בהחלט יותר טוב ממה שאנחנו רואים עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2014, 14:17

לא מספיק שחקן אחד בעיניי. צריך שניים, מסכים עם מה שהצעת, רק שאתה חושב שאפשר להסתפק באחד, אני לא כל כך מסכים: צריך גארד נוסף עם יכולות ניהול משחק, כי פארגו לבד זה לא מספיק, וצריך פורוורד עם אחוזי קליעה גבוהים מחוץ לקשת. אופציה אחרת, פחות ריאלית בעיניי כי זה מצרך נדיר, היא גארד עם יכולות ניהול משחק וקליעה יציבה מחוץ לקשת, וגבוה שלישי במקום מאריץ שיגבה את סופו וטיוס
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2014, 14:47

er79 כתב:לא מספיק שחקן אחד בעיניי. צריך שניים, מסכים עם מה שהצעת, רק שאתה חושב שאפשר להסתפק באחד, אני לא כל כך מסכים: צריך גארד נוסף עם יכולות ניהול משחק, כי פארגו לבד זה לא מספיק, וצריך פורוורד עם אחוזי קליעה גבוהים מחוץ לקשת. אופציה אחרת, פחות ריאלית בעיניי כי זה מצרך נדיר, היא גארד עם יכולות ניהול משחק וקליעה יציבה מחוץ לקשת, וגבוה שלישי במקום מאריץ שיגבה את סופו וטיוס

אין דקות משחק לכל השחקנים האלה. המקסימום שאפשר זה להוסיף עוד זר אחד במקום מאריץ' וזה יהיה סטרץ' 4. אם תביא עוד זר לעמדות החוץ, מאיפה יגיעו הדקות שלו? על חשבון היינס? לנדסברג? גם ככה יש לך 4 שחקנים בעמדות 1-2. אין צורך בשחקן נוסף.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 08 נובמבר 2014, 15:26

לאנדסברג בעיני יכול לחזור לעמדת הייבוש של אשתקד. שחקן מעצבן ואגואיסט עם הגנה לא קיימת.
שחף

הודעהעל ידי Hey Yeah » 08 נובמבר 2014, 16:20

בין הרכזים הטובים באירופה. צריך מישהו שיעזור לו בקו האחורי. היינס כרגע לא מספיק
Hey Yeah

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 נובמבר 2014, 01:19

מאוד לא אוהבת אותו בתקופה האחרונה.

אגב, היום ברגעים המכריעים של המשחק פתאום הבנתי את ההבדל בינו לבין רייס....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2014, 01:21

חנו'ש כתב:מאוד לא אוהבת אותו בתקופה האחרונה.

אם את רוצה קצת אופטימיות אז יש לי משהו לכתוב לך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2014, 01:21

חכי לסוף העונה...צריך להזכיר את המשחק בויטוריה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 נובמבר 2014, 01:23

LIAV10 כתב:

שפוך...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 14 נובמבר 2014, 01:26

בשביל להרגיע את עצמך תיזכרי ברייס בתקופה הזאת...
בתחילת העונה הוא היה נראה מצויין כי הוא היה נכנס למשחק דרך האסיסטים וניהול המשחק וגם ההגנה ורק אחר כך מתחיל לעשות נקודות . במשחקים האחרונים הוא מנסה להכניס את עצמו בכוח דרך הנקודות . היום היו לו כמהנרגעים גדולים לצד כמה טעויות קריטיות אבל אני מקווה שיחזור מהר ליכולת מתחילת העונה.
היום היינס פתח וידע להכניס את עצמו למשחק דרך המסירות ואחר כך גם קלע . זו הדרך ששניהם צריכים לקבל את הביטחון...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2014, 01:27

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

שפוך...

שנה שעברה במאני טיים נגד פרטיזן בסרביה רייס איבד (תוך כדי כדרור) את הכדור ל...דיאן מוזלי, הסנטר שלהם שחטף לו.
אז יכול להיות שגם פארגו יגיע למאני מאני מאני טיים, יכול להיות שלא, אבל גם טייריס רייס שהפציץ במאני טיים של העונה פישל במאני טיים של אמצע העונה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2014, 01:28

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

שפוך...

שנה שעברה במאני טיים נגד פרטיזן בסרביה רייס איבד (תוך כדי כדרור) את הכדור ל...דיאן מוזלי, הסנטר שלהם שחטף לו.
אז יכול להיות שגם פארגו יגיע למאני מאני מאני טיים, יכול להיות שלא, אבל גם טייריס רייס שהפציץ במאני טיים של העונה פישל במאני טיים של אמצע העונה.

כן אבל הוא גם ניצח פעמיים בשנייה האחרונה..בבית הראשון
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2014, 01:32

בסדר, עוד לא הגענו העונה למשחק של סל ניצחון.
פארגו תפר בקדנציה הקודמת נגד קאחה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 14 נובמבר 2014, 01:34

LIAV10 כתב:בסדר, עוד לא הגענו העונה למשחק של סל ניצחון.
פארגו תפר בקדנציה הקודמת נגד קאחה.

תקרא למעלה -זה מה שכתבתי...פשוט צריך להיות פייר כלפי רייס שגם בשלב הגרוע שלו בעונה שעברה הוא הביא אותה פעמיים..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 14 נובמבר 2014, 02:37

זה לא קשור ,אתם חוזרים לדוגמאות בינו לבין זה שריס היה עונה שעברה,ושוכחים שפה הקבוצה של פארגו ,אתם משווים בין ההיזדמניות ששניהם קיבלו?
לכו תדעו אם ריס מהתחלה היה מקבל את אותה הבמה היה נראה אחרת .
אבל לענין עצמו ,מה אתם לא רואים שפארגו לוקח זריקות והחלטות מטומטמות"?
והכי גרוע אתם לא רואים שהוא מנהל תמשחק מעבר לקשת?
לא סוחט עבירות ,לא יכול לעבור שחקן בכדרור ולחדור לסל ,אתם כאילו תקועים באיזה משו לגביו ומתעלמים מהעובדות,הוא לא מצליח לעבור שחקן ולחדור ,מה שקורה זה שמכבי תקועה בהתקפה ,ברור לי שחסר גארד נוסף יותר שיקל עליו ,אבל אני מדבר כרגע על היכולות של פארגו משו שם לא דופק,הוא לאמצליח אפילו להגיע לקשת העונשין ,לא מצליח אפילוו ליצר ללעצמו דרך כדרור זריקה של חצי מרחק קלה פנויה ,אלא בסוף הוא מגיע אם יד על הפנים.
אם הוא טיפה יגיע לאיזור הקשת הפנימית ההגנה תתכוץ ומשם יוכל למסור וליצר לאחרים ,אבל הכל מתנהל מעבר לקשת השלוש ,גם בסוף הכדרור הוא זורק שלשות וזריקות משוגעות .
שינסנ שיצור לעצמו חצי מרחק ,אני מקווה שהוא יכול לעבור שחקן בכדרור לתוך הסל ,שמכבי בהתקפות מתפרצות או מעבר במקום שהוא ירוץ וידחוף לסל כמו ריס או כמו שחקן נורמלי הוא נעצר או מאט .
שלא נדבר שהוא נהיה חור בהגנה וגם לא עוזר בריבאונד.
ברור שחייב להחליף את הינס ולהביא מישו שיעזור לפארגו ויביא נקודות וייצר .
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2014, 05:31

אדם כתב:זה לא קשור ,אתם חוזרים לדוגמאות בינו לבין זה שריס היה עונה שעברה,ושוכחים שפה הקבוצה של פארגו ,אתם משווים בין ההיזדמניות ששניהם קיבלו?
לכו תדעו אם ריס מהתחלה היה מקבל את אותה הבמה היה נראה אחרת .
אבל לענין עצמו ,מה אתם לא רואים שפארגו לוקח זריקות והחלטות מטומטמות"?
והכי גרוע אתם לא רואים שהוא מנהל תמשחק מעבר לקשת?
לא סוחט עבירות ,לא יכול לעבור שחקן בכדרור ולחדור לסל ,אתם כאילו תקועים באיזה משו לגביו ומתעלמים מהעובדות,הוא לא מצליח לעבור שחקן ולחדור ,מה שקורה זה שמכבי תקועה בהתקפה ,ברור לי שחסר גארד נוסף יותר שיקל עליו ,אבל אני מדבר כרגע על היכולות של פארגו משו שם לא דופק,הוא לאמצליח אפילו להגיע לקשת העונשין ,לא מצליח אפילוו ליצר ללעצמו דרך כדרור זריקה של חצי מרחק קלה פנויה ,אלא בסוף הוא מגיע אם יד על הפנים.
אם הוא טיפה יגיע לאיזור הקשת הפנימית ההגנה תתכוץ ומשם יוכל למסור וליצר לאחרים ,אבל הכל מתנהל מעבר לקשת השלוש ,גם בסוף הכדרור הוא זורק שלשות וזריקות משוגעות .
שינסנ שיצור לעצמו חצי מרחק ,אני מקווה שהוא יכול לעבור שחקן בכדרור לתוך הסל ,שמכבי בהתקפות מתפרצות או מעבר במקום שהוא ירוץ וידחוף לסל כמו ריס או כמו שחקן נורמלי הוא נעצר או מאט .
שלא נדבר שהוא נהיה חור בהגנה וגם לא עוזר בריבאונד.
ברור שחייב להחליף את הינס ולהביא מישו שיעזור לפארגו ויביא נקודות וייצר .

אני חושב שאתה קצת מחמיר עם פארגו אדם בכל הנוגע לכישרון שיש לו, אני חושב שהוא יכול לחדור יותר פעמים ממה שהוא עושה בפועל ולפחות לכווץ את ההגנה,ואתה צודק לגמרי שהוא לא עושה את זה מספיק, הבעיה לדעתי שהוא מאוהב בשלושות האלה והרבה פעמים הוא פשוט עוצר את זרם ההתקפה רק כדי לקחת בסוף את השלושה. כמו שאתה רואה שחקני NBA בסוף שעון מחזיקים את הכדור יותר מדי ואז לוקחים זריקה בד"כ לא טובה של אחד על אחד, כך גם הוא. פארגו מאוד מושפע מהדרך משחק של הNBA, ובגלל זה אתה רואה אותו הרבה פעמים מנסה לעשות משהו יצרתי שכשזה עובד אז זה נראה יפה אבל לפעמים גם מיותר. גם המשחק אחד על אחד שלו שקורה הרבה יותר מדי מושפע מהNBA ובסוף הוא לוקח זריקה לא טובה. אני חושב שעם הזמן הוא ישתפר בנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 14 נובמבר 2014, 10:05

אין ספק שלעומת תחילת עונה מעולה, הוא בדעיכה לאחרונה, מזכיר מאוד את רייס שבתחילת העונה. הוא כופה על עצמו את המשחק. מכבי חייבת גארד נוסף איכותי לידו, כי היינס חלש ואוחיון בינוני. מקל האידאל בעיניי. לא ברור לי מה קורה שם, הוא לא מוצא קבוצה ב-nba, אין שום דיבורים על חזרה שלו לאירופה, מוזר העסק. אני מקווה שההנהלה לפחות מנסה לשוחח ולגשש אצלו.
er79

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 נובמבר 2014, 10:42

er79 כתב:אין ספק שלעומת תחילת עונה מעולה, הוא בדעיכה לאחרונה, מזכיר מאוד את רייס שבתחילת העונה. הוא כופה על עצמו את המשחק. מכבי חייבת גארד נוסף איכותי לידו, כי היינס חלש ואוחיון בינוני. מקל האידאל בעיניי. לא ברור לי מה קורה שם, הוא לא מוצא קבוצה ב-nba, אין שום דיבורים על חזרה שלו לאירופה, מוזר העסק. אני מקווה שההנהלה לפחות מנסה לשוחח ולגשש אצלו.

+1. ביחוד אחרי הפציעה של גיא, מקל זה הכרח, לא יכול להיות שמכבי תשחק בלי ישראלים בכלל.
גם מקצועית, מקל זה בדיוק גארד הפוך מפארגו, שמחפש למסור, ומפרגן לכולם.
אבל.... קצת קשה לראות את זה קורה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 12:41

יש כאן עליהום מסויים על פארגו, חלקו בצדק, אבל בגדול צריך שכל המערכת כולל פארגו יתרגלו עוד אחד לשני, ויבינו אחד מהשני מה צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח.

יש כאן עניין מסויים של סדנת חינוך שצריך לעשות לו, ואני מעריך שזה מה שיהיה בשבועות הקרובים, עד שהוא יתאפס.
בכל אופן, פארגו הוא לא נזק. הוא שחקן מצויין, עם יכולות וירטואוזיות, עם חדירה נהדרת עד הטבעת ויכולת מסירה מעולה. ברגע שהכל יתחבר, יהיה לנו כאן
גארד מפחיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים