על ידי קובי » 22 אוקטובר 2014, 18:54
felix_r כתב:קובי כתב:אותי מצחיק משהו אחר - אלן טיורינג ואחרים שאומרים - וואוו, קבלו את סופו, איך הוא עולה תמיד, מתאמץ, משתטח ועושה הכל למען הקבוצה.
הבנאדם פאקינ' מגיע אחרי קיץ של חודשיים עם 15 קילו למעלה, בלי יכולת ממשית להתאמן, או לשחק כראוי, דבר שנחשב להפרת חוזה בוטה של ספורטאי ודופק את כל ההכנה לעונה של הקבוצה.
מועדון אחר היה מעיף אותו עם קלון מכל המדרגות.
סופו חזר חודש מוקדם מהצפוי רק כדי לעזור לקבוצה. זאת לא הפעם הראשונה שהוא מסכן את הבריאות שלו בשביל הקבוצה (זוכר את המשחק נגד לוקומוטיב, כשסופו עלה לשחק עם 800 זריקות ברגל הפצועה?). לעומתו טיוס תמיד חושב קודם כל על טובתו האישית ועל כל פציעה קטנה נעדר חודש.
זאת הסיבה, שהאוהדים מתים על סופו למרות כל הבעיות שלו. כי האוהדים יודעים, שאף אחד לא קדוש ולא מושלם, לכל אחד יש חסרונות כאלה ואחרים, ולכן הדבר החשוב בעיני האוהדים זו הנכונות לשים את הגוף שלך בשביל הקבוצה, והנאמנות לקבוצה.
הכל נכון וגם אני אוהב את סופו ועדיין - לסגוד לסופו על מחוייבות לקבוצה, אחרי מה שעשה בקיץ הזה ובהתחשב בצמר גפן שמכבי עוטפים אותו מאז הגיע לכאן?
סלח לי על הבוטות, אבל הוא פשוט זרק פה ***
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט