RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
אם הופסון הוצע, צריך להביא אותו מייד במקום היינס. שחקן מצויין.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
roy1000 כתב:~Box & 1~ כתב:roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.
מזתאמרת הפיתרון הכי זול, פיני כמאמן ראשי ידרוש שכר של מאמן ראשי. אדלשטיין לא יהיה יקר יותר לצורך העניין.
לפיני יש חוזה והוא יאמן תחת החוזה. לא יוסיפו לו דולר והוא גם לא יבקש.
אדלשטיין יבקש הרבה מאוד כסף וחוזה לכמה עונות. אני אוהב את אדלשטיין ומחזיק ממנו המאמן הכי טוב בארץ כרגע, אבל אני לא רואה איך הוא מסתדר עם פדרמן.
roy1000 כתב:~Box & 1~ כתב:roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.
מזתאמרת הפיתרון הכי זול, פיני כמאמן ראשי ידרוש שכר של מאמן ראשי. אדלשטיין לא יהיה יקר יותר לצורך העניין.
לפיני יש חוזה והוא יאמן תחת החוזה. לא יוסיפו לו דולר והוא גם לא יבקש.
אדלשטיין יבקש הרבה מאוד כסף וחוזה לכמה עונות. אני אוהב את אדלשטיין ומחזיק ממנו המאמן הכי טוב בארץ כרגע, אבל אני לא רואה איך הוא מסתדר עם פדרמן.
roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
my man כתב:roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
לא חושב שלהביא שחקן כזה יעשה ת'עבודה הוא אולי יהיה טוב אבל תסיים את העונה שפארגו משחק עם נעליים אדומות מול מגדל
roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
felix_r כתב:my man כתב:roy1000 כתב:RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם
לא חושב שלהביא שחקן כזה יעשה ת'עבודה הוא אולי יהיה טוב אבל תסיים את העונה שפארגו משחק עם נעליים אדומות מול מגדל
מכבי גם ככה משתמשת בחצי מהשחקנים שיש לה. שהמאמנים יתחילו לעבוד על שימוש נכון במשאבים שיש בסגל.
RonB כתב:צריך לפתוח את הכיס בשביל להביא עכשיו את מקל. בוואלה מפרסמים שרוט אולי יגיע, ואני שואל - אתם עושים צחוק?
RonB כתב:צריך לפתוח את הכיס בשביל להביא עכשיו את מקל. בוואלה מפרסמים שרוט אולי יגיע, ואני שואל - אתם עושים צחוק?
מכביסט30 כתב:יאללה מורן רוט!!! המושיע!!! להביא!!!
לא באמת.
roy1000 כתב:RonB כתב:צריך לפתוח את הכיס בשביל להביא עכשיו את מקל. בוואלה מפרסמים שרוט אולי יגיע, ואני שואל - אתם עושים צחוק?
מקל מקבל כרגע בערך 70 אלף דולר נטו לחודש על לא לשחק ככה שהוא לא לחוץ על כסף. הוא ככל הנראה רוצה להישאר בארה"ב ולחכות להצעה מה- NBA. להביא אותו לארץ יעלה המון כסף. לפחות 100 אלף דולר נטו לחודש ואין סיכוי שג'וניור מוציא כסף כזה. סיכוי סביר שרוט יגיע לדעתי, אבל צריך לנסות להוציא את יבזורי מחיפה.
שמואל1 כתב:מורן רוט? חס וחלילה.
יש בדיוק 3 ישראלים שראויים למכבי בליגה הישראלית, שניים מהם חתומים בהפועל ירושלים והשלישי הוא דגן יבזורי שהוזכר כאן קודם, אך קשה לי להאמין שחיפה תסכים לשחרר אותו.
גל מקל כרגע לא ריאלי, וגם אם איכשהו יחזור לאירופה זה כנראה להפועל ירושלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים