המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:יש מצב שבלאט מפסיד עוד כמה משחקים עד שיעיפו אותו??
חנו'ש כתב:יש מצב שבלאט מפסיד עוד כמה משחקים עד שיעיפו אותו??
roy1000 כתב:שלף חוזר על הדברים שאמרתי לגבי הטופ 16 - זה הדבר היחידי שמעניין את ההנהלה כי אי עליה זה קטסטרופה כלכלית וזו גם הסיבה שאפי פוטר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:שלף חוזר על הדברים שאמרתי לגבי הטופ 16 - זה הדבר היחידי שמעניין את ההנהלה כי אי עליה זה קטסטרופה כלכלית וזו גם הסיבה שאפי פוטר.
רוי, שוב - מכבי בעונה ההיא היתה באותו המצב, כמו בעונה הזאת. עכשיו היא עומדת בפני 2 משחקי חוץ לא קלים בכלל ומיד לאחר מכן משחק ביתי מול צסקא. אני לא חושב
שהטופ 16 בסכנה, אבל אם אפי פוטר בגלל זה, אז אין שוב הבדל לטעמי בין אז להיום.
אני חושב שאם גיא צריך ללכת הביתה, אז זה על מה שקרה בארנה ובנוקיה ולאו דווקא בגלל ההפסד מול צדביטה או הפסד מתקבל על הדעת בספרד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:שלף חוזר על הדברים שאמרתי לגבי הטופ 16 - זה הדבר היחידי שמעניין את ההנהלה כי אי עליה זה קטסטרופה כלכלית וזו גם הסיבה שאפי פוטר.
רוי, שוב - מכבי בעונה ההיא היתה באותו המצב, כמו בעונה הזאת. עכשיו היא עומדת בפני 2 משחקי חוץ לא קלים בכלל ומיד לאחר מכן משחק ביתי מול צסקא. אני לא חושב
שהטופ 16 בסכנה, אבל אם אפי פוטר בגלל זה, אז אין שוב הבדל לטעמי בין אז להיום.
אני חושב שאם גיא צריך ללכת הביתה, אז זה על מה שקרה בארנה ובנוקיה ולאו דווקא בגלל ההפסד מול צדביטה או הפסד מתקבל על הדעת בספרד.
אבל זה לא עובד ככה במכבי. בעונה של אפי הייתה תחושה שהטופ 16 בסכנה אמיתית. העונה, יש שתי קבוצות מאוד חלשות בבית של מכבי ככה שרק הפסד בלימוז' יעמיד את הטופ 16 בסכנה.
roy1000 כתב:בוא נראה. גודס ייאמן במלאגה בכל מקרה. רוב הסיכויים שיחזור משם עם הפסד ואז באמת שהכל יכול לקרות.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:בוא נראה. גודס ייאמן במלאגה בכל מקרה. רוב הסיכויים שיחזור משם עם הפסד ואז באמת שהכל יכול לקרות.
לדעתי מחר בבוקר יודיעו לגודס שהוא לא עולה לטיסה. פיני/שטיין/ניקולה יעבירו את המשחק.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:בוא נראה. גודס ייאמן במלאגה בכל מקרה. רוב הסיכויים שיחזור משם עם הפסד ואז באמת שהכל יכול לקרות.
לדעתי מחר בבוקר יודיעו לגודס שהוא לא עולה לטיסה. פיני/שטיין/ניקולה יעבירו את המשחק.
הטיסה כבר יצאה...
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:בוא נראה. גודס ייאמן במלאגה בכל מקרה. רוב הסיכויים שיחזור משם עם הפסד ואז באמת שהכל יכול לקרות.
הטיסה כבר יצאה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], omerk ו־20 אורחים