הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 01:39

yzafrir כתב:אגב זה אולי ישמע לכם הזוי אבל אני חושב שהמצב עכשיו זה הזדמנות להאריך חוזים ללאנדסברג וליוגב דווקא עכשיו כשהם במשבר . מה לעשות אבל הם בין הישראלים הכי טובים שיש היום בארץ למכבי חייבת אותם לליגה בטווח הארוך . יוגב לאנדסברג , דאוסן ופניני צריכים להיות השלד הישראלי של מכבי בעתיד . אם יצטרפו/ימשיכו מקל וטיוס , מה טוב.

שמע מה שקרה לפניני זה לא בטוח רק לעונה....
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2014, 01:40

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:
RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם

אם הופסון הוצע, צריך להביא אותו מייד במקום היינס. שחקן מצויין.

בדיוק חשבתי על זה בימים האחרונים.

איך בדיוק הוא יכול להחליף את היינס? הופסון הוא סמול והיינס הוא קומבו-גארד

אני חושב שהופסון יכול לשחק גם 2, היו לי ויכוחים על זה עם צפריר לפני שנתיים ואני עדיין טוען שהופסון זריז מספיק בשביל לשחק 2 ויש לו יד מצויינת מבחוץ. אולי החלום שלי מלפני שנתיים יתגשם בדרך מוזרה מוזרה ביותר והופסון יגיע למכבי..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 נובמבר 2014, 01:40

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:
RonB כתב:גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם

אם הופסון הוצע, צריך להביא אותו מייד במקום היינס. שחקן מצויין.

בדיוק חשבתי על זה בימים האחרונים.

איך בדיוק הוא יכול להחליף את היינס? הופסון הוא סמול והיינס הוא קומבו-גארד

אין ברירה, חייבים להביא את מקל ועוד סווינגמאן.
כי היינס זבל ופניני נפצע.
לשחרר את גודס, לינהארט והיינס, להביא את מקל ועוד סווינגמאן, עם מאריץ׳ לחכות עד סוף החוזה ומשם להסתדר עד סוף השלב הראשון ולנסות להביא עוד גבוה.

חייבים חייבים שינוי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2014, 01:41

yzafrir כתב:אגב זה אולי ישמע לכם הזוי אבל אני חושב שהמצב עכשיו זה הזדמנות להאריך חוזים ללאנדסברג וליוגב דווקא עכשיו כשהם במשבר . מה לעשות אבל הם בין הישראלים הכי טובים שיש היום בארץ למכבי חייבת אותם לליגה בטווח הארוך . יוגב לאנדסברג , דאוסן ופניני צריכים להיות השלד הישראלי של מכבי בעתיד . אם יצטרפו/ימשיכו מקל וטיוס , מה טוב.

לאנדסברג זה האחד האחרונים שהייתי רוצה להאריך לו חוזה. מצידי שימצאו איזה יוגב אוחיון כזה בליגה כמו שעשו עם יוגב ולא שחקן אדיש כמוהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 01:42

בדיוק כתבתי על זה בשרשור על גיא פניני..
לנדסברג לא מספיק טוב. לדעתי הוא מיצא את עצמו, ואם לא ישתפר בצורה קיצונית, הוא לא צריך להמשיך.
אוחיון ימשיך כנראה, אבל זה לא בגלל שהוא כזה טוב, וממש אין מה למהר עם חוזה בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 01:42

הופסון שיחק 2 ב- NBA. הוא יכול לשחק 2 גם במכבי. אם אפשר להחליף את היינס בהופסון זה צריך לקרות במיידי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 01:43

אף שחקן לא יאריך חוזה כרגע. טיוס לא יהיה פה בעונה הבאה.
יש את דאוסן ואת יבזורי בתור פוטנציאל ונראה מה קורה עם כספי ומקל.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2014, 01:44

roy1000 כתב:הופסון שיחק 2 ב- NBA. הוא יכול לשחק 2 גם במכבי. אם אפשר להחליף את היינס בהופסון זה צריך לקרות במיידי.

הופסון הוא יותר 2 מ -3 לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 01:46

roy1000 כתב:אף שחקן לא יאריך חוזה כרגע. טיוס לא יהיה פה בעונה הבאה.
יש את דאוסן ואת יבזורי בתור פוטנציאל ונראה מה קורה עם כספי ומקל.

דאוסן הוא פוטנציאל. לא בדיוק בשל בשביל הקבוצה הבוגרת עדיין.

כספי לדעתי לא יחזור. הוא בסה"כ משחק בסדר. מקל זה סיפור אחר. אי אפשר לדעת מה יהיה.
לדעתי בעונה הבאה מכבי צריכה להוציא יותר על ישראלים, ולהמנע מתשלום על זרים עלובים כמו לינהארט, מאריץ' והיינס, ולהחזיק במקום כל אלה 4 זרים חזקים ו-4 ישראלים
חזקים.

לא כל אחד יודע לנהל רוטציה רחבה כמו שבלאט עשה, וגם לא תמיד בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2014, 01:47

לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
ברור שאם הוא היה זר הוא בכלל לא היה מגיע לפה אבל זה לא המצב .
לגבי הופסון , אני מאוד אוהב אותו אבל מה לעשות שביורוליג הוא 3 . כך גם היה כששיחק באנדולו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2014, 01:50

yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .
לגבי הופסון , אני מאוד אוהב אותו אבל מה לעשות שביורוליג הוא 3 . כך גם היה כששיחק באנדולו...

איזה יתרון? יתרון על נס ציונה? על אשדוד? לא צריך יתרון כזה. מכבי יכולה להסתדר גם בלי זה ושייקח את האדישות שלו לי-ם, לחברים הלפרין את אליהו.
אם הוא לא מראה שיפור משמעותי וחד במהלך העונה, אז אין לו מקום במכבי. עדיף שחקן פחות מוכשר אבל כזה שאיכפת לו, כמו יבזורי, ע"פ לאנדסברג.
אי אפשר לתת לו אינסוף הזדמנויות. הוא כבר שנה שלישית במכבי, עם 0 התקדמות, ויכולת שהולכת ודועכת כשהחשיבות של המשחקים עולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2014, 01:50

yzafrir כתב:לאנדסברג בליגה הישראלית הוא יתרון גדול ויין מה לעשות . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליו ושילך לירושלים .

בשני המשחקים האחרונים הוא לא נראה כמו יתרון בכלל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2014, 01:52

אהה באמת כי ראית את המשחקים של אנאדולו..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2014, 01:59

toja27 כתב:

זה מפתיע אותך ? למה הם איזה קבוצה נידחת שלא מצלמים את המשחקים שלהם ? ראיתי כמה משחקים שלו שם...

לגבי סילבן , לפני חודש דיברו עליו השחקן חמישייה במכבי ו היום הוא לא שחקן ? דווקא המשבר הקבוצתי הזה מהווה הזדמנות להאריך לו חוזה כי כדורסל יש לו לפחות לליגה שלנו והמשבר המנטאלי שלו ( האדישות ?) היא חלק מהמשבר של כל השחקנים .
בסופש ראיתי את באטיסטה בפאו וניזכרתי שהמשחק שהפסדנו את האליפות הוא היחיד שמירר בבכי. כאלה שחקנים חסרים לי היום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yehooda » 11 נובמבר 2014, 02:03

אכן מכבי נמצאת בבעיה קשה מאוד. הבעיה של מכבי היא בעיקר בעיה מנטלית, אך איתה באות בעיות נוספות: זחיחות יתר ללא כיסוי (פרגו), חוסר יכולת (אוחיון, לינהרט סופו ומאריץ'), חולשה ונרפות מנטלית מובנת (כהן, היינס ולננדסברג) ובעיות שורשיות בבניית הקבוצה (גודס). מה שאומר שמכבי מעמידה עתה סגל שכולל מס' שחקנים מוגבל עם מספיק יכולת וביצים לרמות הגבוהות - כשסמית' ורנדל הם עיקר הקבוצה, זו בעיה אמיתית וכשהמנהיג של מכבי גיא פניני נפצע עד סוף העונה הדבר מצריך שינוי מערכתי. כי למרות שהפסדים להפועל תל אביב וירושלים ב-20 הפרש ומעלה צורבים מהם ניתן לקום ולעמוד שוב על הרגליים הליגה הישראלית היא כל כך ארוכה ומכבי עדיין יכולה לחזור ולהיות דומיננטית, אבל שלב הטופ 16 של היורוליג בסכנה. מכבי רק עם 2 ניצחונות ומחכים לה שני משחקי חוץ קשים נגד מלגה ולימוז' הפסד בהם יגרור את מכבי למלמות תחתית ואף לסכנת הדחה מהמפעל מה שיגרור הפסדים כספיים כבדים מאוד.
yehooda

הודעהעל ידי toja27 » 11 נובמבר 2014, 02:31

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

זה מפתיע אותך ? למה הם איזה קבוצה נידחת שלא מצלמים את המשחקים שלהם ? ראיתי כמה משחקים שלו שם...

לגבי סילבן , לפני חודש דיברו עליו השחקן חמישייה במכבי ו היום הוא לא שחקן ? דווקא המשבר הקבוצתי הזה מהווה הזדמנות להאריך לו חוזה כי כדורסל יש לו לפחות לליגה שלנו והמשבר המנטאלי שלו ( האדישות ?) היא חלק מהמשבר של כל השחקנים .
בסופש ראיתי את באטיסטה בפאו וניזכרתי שהמשחק שהפסדנו את האליפות הוא היחיד שמירר בבכי. כאלה שחקנים חסרים לי היום...

ראיתי לא מעט משחקים שלהם אבל קשה לי להיזכר עכשיו. הוא התחיל בהרכב כ- 3 אבל די בטוח שהיו הרכבים מסויימים שהוא שיחק כ -2, לדוגמא כשפלאניניץ' ירד וחאמון גורדון ריכז. מה שכן הוא היה הנשק העיקרי שלהם מבחוץ שזה מה שאתה מצפה מה-2 שלך במיוחד כשהוא זריז מספיק. שלא כמו ג'יימס אנדרסון שמשחק העונה בז'לגיריס שהוא קלעי טוב אבל כבד יותר בגופו מהופסון וקשה לו לשחק בעמדה הזאת.
דבר נוסף, אתה צריך להביא מישהו במקום היינס , ואין לך את הפריווליגיה לפסול שחקן כזה כי הוא נופל בין העמדות.
ולאנדסברג זה אותו לאנדסברג מאז מכבי חיפה (אולי קצת בוגר יותר ), קלע ותו לא. יותר נזק מתועלת. אתה מזכיר את באטיסטה שלקח את ההפסד ללב ובאותה שורה מציע את להחתים את האנטיתזה של הדמות שתיארת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 07:22

מקל על סף חוזה ל- 10 ימים ב- OKC.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 11 נובמבר 2014, 08:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 11 נובמבר 2014, 08:29

הופסון יכול לשחק 2 כמו שלאנדסברג משחק 2 . זה טוב ל סיטואציות מסויימות אבל לא כמשהו קבוע כי הובלת הכדור שלו היא לא ברמה של גארד . לדעתי לא צריך להחליף את היינס אלא לתת לו ביטחון לחזור לעצמו. אבל למכבי חסר עוד גארד כי לאנדסברג ישחק עכשיו יותר כ- 3 וגם ככה הוא לא בכושר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2014, 09:03

yzafrir כתב:הופסון יכול לשחק 2 כמו שלאנדסברג משחק 2 . זה טוב ל סיטואציות מסויימות אבל לא כמשהו קבוע כי הובלת הכדור שלו היא לא ברמה של גארד . לדעתי לא צריך להחליף את היינס אלא לתת לו ביטחון לחזור לעצמו. אבל למכבי חסר עוד גארד כי לאנדסברג ישחק עכשיו יותר כ- 3 וגם ככה הוא לא בכושר...

הופסון הוא סווינג. הובלת הכדור שלו בסדר גמור. הוא שיחק 2 ב- NBA והוא יכול לשמור על מספרי 2. הוא גם שחקן פי 50 יותר טוב ממה שהיינס אי פעם יכול לחלום להיות. אין בכלל מה לדבר, אם יש אפשרות להביא את הופסון במקום היינס, אז צריך להסיע את היינס לשדה התעופה במלאגה עוד היום ולשלוח אותו בטיסת המשך לארה"ב.
זה כמו להגיד שכרמלו אנתוני הוא יותר 3 מ- 4 ולכן עדיף להישאר עם ג'ייק כהן.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2014, 09:45

אז הנה הגיע הזעזוע- אוחיון יהיה הקפטן.. :taunt
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־21 אורחים