קובי כתב:מי פותח מחדש את המלפפוניאדה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:מי פותח מחדש את המלפפוניאדה?
my man כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, מכבי הולכת על מהלך חסר תקדים..
2 זרים וישראלי..
בד"כ הוא יודע מה הוא אומר..
בכ"מ גם אם יביאו(רק) זר אחד גבוה איכותי (כלומר מפוצץ בכישרון) וגארד ישראלי אחד טוב אני אהיה מופתע..
roy1000 כתב:my man כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, מכבי הולכת על מהלך חסר תקדים..
2 זרים וישראלי..
בד"כ הוא יודע מה הוא אומר..
בכ"מ גם אם יביאו(רק) זר אחד גבוה איכותי (כלומר מפוצץ בכישרון) וגארד ישראלי אחד טוב אני אהיה מופתע..
שני זרים וישראלי נשמע לי כמו מורן רוט ועוד שני זרים שיחליפו את מאריץ' ולינהרט. אם מגיעים 3 שחקנים חדשים, אני מאוד חושש ששני הזרים יהיו שני זרים זולים שלא באמת יעשו הבדל. הייתי מעדיף שיביאו זר אחד ברמה גבוהה מאשר 3 שחקנים שייתנו מעט או כלום.
LIAV10 כתב:אוי נו באמת...
עאלק אולי יקרה נס, מלאגה, לא ריאל.
er79 כתב:אורי אלון אומר הרבה דברים. אני לא קונה את החארטות שלו. זה לא אומר שמקל ישחק במכבי, אבל אני בכלל לא חושב שהוא סגור בירושלים אם הוא מחליט לחזור ארצה או למקום אחר באירופה.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אוי נו באמת...
עאלק אולי יקרה נס, מלאגה, לא ריאל.
אתה מדבר כאילו הקבוצה הזו לא חטפה 60 נקודות הפרש מצטבר מ- 3 קבוצות פח.
מלאגה זו קבוצה של מקום 3 בספרד עם סגל טוב מאוד מאולם ביתי ומאזן 3 - 1 שכולל משחק צמוד במוסקבה. לא רואה מקום לזלזל במלאגה. הסיכויים של מכבי לנצח שם בכושר הנוכחי לא גדולים.
LIAV10 כתב:כן, אם ננצח זה יהיה נס שיזכר לשנים.
תרגעו קצת, הפאניקה גורמת לכם לפלוט שטויות מביכות.
אם מכבי ינצחו מחר אני מצפה ממך לאיזו תגובה של "ס-נ-ס-צ-י-ה" עם הרבה סמיילים מופתעים סטייל שמואל.
בגזרת הזרים שמועומדים.כרגע ישנם מספר שמות לעמדות הגארד והפאוור/סנטר.
לעמדות הגארד מועומדים: דארייוס מוריס(23,193),ג'אמונט גורדון(27.193) ומאני האריס(25,196)
נמניה נדוביץ' שהוזכר בתקשורת לא מועמד.
לעמדה 4/5 ההיצע מאוד דל.מכבי מחפשת גבוה עם קליעה מבחוץ.לקבוצה הוצע לאחרונה ארל קלראק(26.208)
Roni1 כתב:בגזרת הזרים שמועומדים.כרגע ישנם מספר שמות לעמדות הגארד והפאוור/סנטר.
לעמדות הגארד מועומדים: דארייוס מוריס(23,193),ג'אמונט גורדון(27.193) ומאני האריס(25,196)
נמניה נדוביץ' שהוזכר בתקשורת לא מועמד.
לעמדה 4/5 ההיצע מאוד דל.מכבי מחפשת גבוה עם קליעה מבחוץ.לקבוצה הוצע לאחרונה ארל קלראק(26.208)
מרוטר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים