קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:האם נראה לכם הגיוני שתקציב הקבוצה, אשר מרביתו מגיע מאוהדי הקבוצה, ישמש את הבעלים לעסקאות חיצוניות שלהם? עסקה כמו רכישת המניות של כץ היא עסקה חיצונית ולא קשורה למכבי. הרי פדרמן ורקנאטי קנו את המניות של כץ ולא מכבי, שהיא לא חברת אחזקות, ולכן הם צריכים לשלם את המחיר ולא הקבוצה. זה זהה לחלוטין למצב שמחר הם יחליטו לרכוש בניין באופן פרטי וישתמשו לשם כך בחלק מתקציב מכבי.
זה לא אותו דבר, ואתה יודע את זה. עניין כץ היה קשור למכבי, אין פה ספק. פדרמן ורקאנטי קנו את המניות על מנת לעזור למועדון, ולא לרווח אישי שלהם. ההשוואה שלך ממש לא במקום
מה זאת אומרת לעזור למועדון? מי החליט שטובת המועדון היא לסלק את כץ? הם פשוט לא הזתדרו איתו כסעלי מניות ורצו לקנות אותו החוצה, בדיוק כמו שבחברה רגילה יש ויכוח בין בעלי מניות ומחליטים להיפרד. הם בטח לא קנו אותו כדי להרוויח אבל עשו זאת כדי לקבל עוד כוח ולהחליט לבד על מה שקורה במועדון ולא רצו לתת דין וחשבון לבעל מניות נוסף.
אני לא טוען שהתקציב הוא משחק סכום אפס ושכל שקל שיורד צריך להיות מושקע בשנה שלאחר מכן, אבל לא ייתכן שהתקציב גדל ותקציב השחקנים קטן. גם לא ייתכן שמחירי המנויים עולים (שלי עלו בלמעלה מעשרה אחוז) ובונים קבוצה שהיא חד משמעית יותר זולה ופחות טובה מבשנה שעברה.
זה לא קשור, ההשוואה שלך עם הבניין שיקנו ממש ממש לא במקום ולא קשור לכלום. הם החליטו שהוא לא טוב למועדון, אז קנו את החלק שלו. אין פה מטרת רווח אישי, אם כבר הפסד, אלא רק טובת המועדון (בשבילם זה טובת המועדון, בשבילך זה להעיף אותו כי לא הסתדרו). אבל זה באמת לא משנה.
המנוים עולים כי יש יותר משחקים. זה טבעי וזה בסדר
הקבוצה חד משמעית זולה ונחותה? למה מי כבר עזב את מכבי? פארגו עם ה250 אלף דולר? פרקינס כנ"ל? סך הכל גרין ואידסון עזבו מהשחקנים עם החוזים הגדולים (יחסית למכבי כמובן..), ומספר השחקנים בסגל גדל, שחלק זכו לשדרוגים. אתה מעלים גם את עניין המס שעלה עם עליית מספר השחקנים, ועניין הטיסות והמלונות. אני ממש לא חושב שהקבוצה זולה יותר השנה.
אבל לא צריך להיכנס עכשיו לכל החשבונאות הזאת, זה מיותר.
טובה פחות? קבעת את זה על סמך מה??? תן להם לשחק לפני שאתה שופט. אתה זוכר מה הלך פה שנה שעברה? חכה. אפילו עוד לא השלימו את הסגל, אז איך אתה יכול להגיד דבר כזה?