Roni1 כתב:מוזר מאוד מה שקורה להם באירופה העונה
באירופה שומרים אותם כמו שצריך ולא מתרפסים ביניהם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:מוזר מאוד מה שקורה להם באירופה העונה
Roni1 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:מוזר מאוד מה שקורה להם באירופה העונה
לדעתי, חלק גדול (לא הכל, אבל גדול) זה השיפוט.
השיפוט היום היה סביר, כמה טעויות לשני הצדדים.
jol9 כתב:מה שפליקס התכוון זה שהם לא מקבלים את כל המתנות שהם רגילים לקבל בארץ מהשופטים, כשהם משחקים באירופה. זה נכון מאוד.
אבל זה כבר לא חדש שמכבי צריכה להתמודד מול קבוצה וגם מול 3 שופטים בכל שנה ושנה.
מכביסט30 כתב:איפה שמואליקו איפה שאמר שירושלים תיקח את הבית הזה בהליכה?
העונה האירופית של ירושלים רק מוכיחה כמה הליגה שלנו גרועה השנה.. באירופה אין לירושלים את הריספקט המוגזם שהיא מקבלת בליגה, אין להם מסורת ופרנקו מאמן חסר ניסיון. כל הפסד כזה של ירושלים רק מרגיז ומתסכל אותי עוד יותר לגבי המשחק שלנו בארנה.. איך לעזאזל הפסדנו להם בביזיון כזה?!
felix_r כתב:jol9 כתב:מה שפליקס התכוון זה שהם לא מקבלים את כל המתנות שהם רגילים לקבל בארץ מהשופטים, כשהם משחקים באירופה. זה נכון מאוד.
אבל זה כבר לא חדש שמכבי צריכה להתמודד מול קבוצה וגם מול 3 שופטים בכל שנה ושנה.
השופטים עוזרים להם לא רק נגד מכבי. זה כאילו הם סגרו דיל עם איגוד השופטים.
ראית את המשחק שלהם מול החנייה? אי אשפר לומר שאני אוהד החנייה ואני לא אובייקטיבי.
השופטים נתנו לירושלים את המשחק
יש עוד ארבעה מחזורים באירופה והכל עוד בידיים שלנו. צפו לחיזוק משמעותי בקרוב מאד.
Roni1 כתב:אורי אלוןיש עוד ארבעה מחזורים באירופה והכל עוד בידיים שלנו. צפו לחיזוק משמעותי בקרוב מאד.
הוא הולך לגנוב לדוויד את לברון או סתם להחתים שחקן שג׳וניור מתעניין בו?
אורי אלון המלך!!!
לא הכל בא בעונה אחת. השנה דורסים את הליגה, שנה הבאה את אירופה.
Roni1 כתב:אורי אלוןיש עוד ארבעה מחזורים באירופה והכל עוד בידיים שלנו. צפו לחיזוק משמעותי בקרוב מאד.
felix_r כתב:Roni1 כתב:אורי אלוןיש עוד ארבעה מחזורים באירופה והכל עוד בידיים שלנו. צפו לחיזוק משמעותי בקרוב מאד.
גם אם יביא חיזוק טוב, זה כנראה יהיה מאוחר מדי, כי ירושלים כבר מפגרת ב 2 נצחונות מול שתי המתחרות הכי קרובות שלה וולגוגראד הרוסית ופלואשטי הרומנית.
וולגוגראד גם חתכה את המאמן שלה והביאה את המאמן הגרמני דריק באוורמן - מאמן טוב ומנוסה מאוד (לפחות ברמת היורוקאפ), שאיתו הקבוצה נראית טוב בהרבה ממה שהיא הייתה במשחק בו ניצחה בירושלים.
לדעתי, הסיכוי היחידי הוא לעקוף את פלואשטי הרומנית, שעדיין צריכה לשחק בירושלים.
אישית, אני דווקא הייתי מעדיף שירושלים תעלה שלב ביורוקאפ, כי ככה היא תתעייף יותר לקראת סוף העונה
felix_r כתב:Roni1 כתב:אורי אלוןיש עוד ארבעה מחזורים באירופה והכל עוד בידיים שלנו. צפו לחיזוק משמעותי בקרוב מאד.
אישית, אני דווקא הייתי מעדיף שירושלים תעלה שלב ביורוקאפ, כי ככה היא תתעייף יותר לקראת סוף העונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, מרסר ו־17 אורחים