המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ניצחון יבטיח כמעט בוודאות את המקום השני אבל אני לא בטוח מה יצא מהמשחק הזה...
הדבר היחיד שיעניין אותי באמת במשחק הוא המצב של פארגו...החלום שלי שהוא ייתן באזר ביטר וינצח ת'משחק..אני די סגור שזה יוציא אותו ממה שעובר עליו...
yzafrir כתב:my man כתב:ניצחון יבטיח כמעט בוודאות את המקום השני אבל אני לא בטוח מה יצא מהמשחק הזה...
הדבר היחיד שיעניין אותי באמת במשחק הוא המצב של פארגו...החלום שלי שהוא ייתן באזר ביטר וינצח ת'משחק..אני די סגור שזה יוציא אותו ממה שעובר עליו...
סחטיין עליך , פחות מחודש בפורום וכבר פותח תרד רישומי של משחק...
yzafrir כתב:אבל ראשון של משחק יורוליג...
חנו'ש כתב:רנדל בספק...
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל בספק...
תתרגלו שמעכשיו זה מצב הצבירה החדש שלו
כמו יוסי בניון והנבחרת
rc4991 כתב:טוב מאוד אם רנדל לא ישחק
אולי אז ירדו שם מהאולימפוס כשכהן יעלה
מכביסט30 כתב:תהרגו אותי, אני לא חושב שזה יהיה אסון כזה גדול אם רנדל לא ישחק..
זאת תהיה הזדמנות טובה של השחקנים להראות שהם מסוגלים להסתדר גם בלעדיו מצד אחד, מצד שני - אם נפסיד זה יעודד את השינויים המתבקשים בקבוצה. בכל סנריו אנחנו מרוויחים
LIAV10 כתב:ועל זה אני מדבר כשאני אומר שאתה קובע דברים בלי ביסוס.
באמת נראה לך שלינהארט מסיים את העונה?
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:ועל זה אני מדבר כשאני אומר שאתה קובע דברים בלי ביסוס.
לא יודע אם לינהרט יסיים את העונה (אבל אני מאמין שכן). בכל מקרה, מכיוון שלינהרט לא משחק אז מה זה משנה אם הוא מסיים את העונה או לא?
כבר הסברתי לך 1000 פעמים את הביסוס, אבל אתה מסרב להבין. מכבי כמעט תמיד תבחר באופציה הזולה ביותר (אלא אם כן העליה לטופ 16 בסכנה), והאופציה הזולה ביותר היא לשחרר את מאריץ' ולא לעשות שום שינוי אחר.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:ועל זה אני מדבר כשאני אומר שאתה קובע דברים בלי ביסוס.
לא יודע אם לינהרט יסיים את העונה (אבל אני מאמין שכן). בכל מקרה, מכיוון שלינהרט לא משחק אז מה זה משנה אם הוא מסיים את העונה או לא?
כבר הסברתי לך 1000 פעמים את הביסוס, אבל אתה מסרב להבין. מכבי כמעט תמיד תבחר באופציה הזולה ביותר (אלא אם כן העליה לטופ 16 בסכנה), והאופציה הזולה ביותר היא לשחרר את מאריץ' ולא לעשות שום שינוי אחר.
אתה מדבר שטויות, מכבי לא פעם הביאו שחקן באמצע העונה ומאז שאני רואה את מכבי מעולם לא היינו בסכנת הדחה בשלב הראשון.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:ועל זה אני מדבר כשאני אומר שאתה קובע דברים בלי ביסוס.
אתה מדבר שטויות, מכבי לא פעם הביאו שחקן באמצע העונה ומאז שאני רואה את מכבי מעולם לא היינו בסכנת הדחה בשלב הראשון.
ליאב, אם יורשה לי...
רוי מדבר בעיקר על התקופה הרלוונטית, שהיא התקופה שבה דני פדרמן התחיל להיות הדומיננטי בהנהלה.
זה נכון שמגיעים מדי פעם שחקנים באמצע העונה, אבל ככלל, רוי צודק. הבחירה היא בדר"כ בפתרון הזול ביותר.
כמובן שאי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך, ואפשר רק לנחש. אתה חושב שכולם רואים את החורים שיש בסגל של מכבי ושצריך להגיע חיזוק כך או אחרת (גם אני חושב
ככה). רוי חושב שמכבי תלך על הפתרון הזול ולא יגיע חיזוק, וזאת דעה לגיטימית לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan, שמוליק ו־29 אורחים