המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:חכה קצת עם הדורסים , איך אפי בירנבוים אמר ? בקרוב ילמדו אותם ואז תיראו שגם בארץ הם יתחילו להפסיד...
אם פופס כל כך טוב למה הוא חופשי ? אני תמיד חושד בשחקנים חופשיים בשלב כזה של העונה .
ankram כתב:לבנוויט יש שני זרים שלא הייתי מתנגד לראות אותם פה בצהוב. הרכז שלהם שעשה מה שרצה במשחק , וצ'אק , מספר ה 4 שלהם גבוה שלוקח ריבאונד וקולע מצויין מכל טווח , טחלה שחקנים.
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:חכה קצת עם הדורסים , איך אפי בירנבוים אמר ? בקרוב ילמדו אותם ואז תיראו שגם בארץ הם יתחילו להפסיד...
אם פופס כל כך טוב למה הוא חופשי ? אני תמיד חושד בשחקנים חופשיים בשלב כזה של העונה .
הבעיה של פופס זה הפציעות
מבחינה מקצועית הוא שחקן טוב מאוד
roy1000 כתב:rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:חכה קצת עם הדורסים , איך אפי בירנבוים אמר ? בקרוב ילמדו אותם ואז תיראו שגם בארץ הם יתחילו להפסיד...
הבעיה של פופס זה הפציעות
מבחינה מקצועית הוא שחקן טוב מאוד
השאלה היא אם נשאר לו בכלל משהו מהאתלטיות שלו אחרי כל הפציעות ואם הוא עוד יכול לתת משהו ברמות גבוהות. אני לא סומך על שחקנים שבובנמבר נמצאים בלי קבוצה.
ankram כתב:לבנוויט יש שני זרים שלא הייתי מתנגד לראות אותם פה בצהוב. הרכז שלהם שעשה מה שרצה במשחק , וצ'אק , מספר ה 4 שלהם גבוה שלוקח ריבאונד וקולע מצויין מכל טווח , טחלה שחקנים.
Roni1 כתב:לפחות הם הביאו חיזוק ולא ויתרו עליו בגלל שג׳ייק כהן נתן משחק אחד טוב.
Roni1 כתב:לפחות הם הביאו חיזוק ולא ויתרו עליו בגלל שג׳ייק כהן נתן משחק אחד טוב.
roy1000 כתב:Roni1 כתב:לפחות הם הביאו חיזוק ולא ויתרו עליו בגלל שג׳ייק כהן נתן משחק אחד טוב.
נכון. אם יש משהו שאני מעריך בהנהלה הזו של ירושלים זה שהם יודעים להוציא כסף מהכיס כשצריך, ואצלם זה כסף שיוצא מהכיס, להבדיל מהמצב במכבי.
מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:לפחות הם הביאו חיזוק ולא ויתרו עליו בגלל שג׳ייק כהן נתן משחק אחד טוב.
נכון. אם יש משהו שאני מעריך בהנהלה הזו של ירושלים זה שהם יודעים להוציא כסף מהכיס כשצריך, ואצלם זה כסף שיוצא מהכיס, להבדיל מהמצב במכבי.
יודעים להוציא כסף ? איך היינו מגיבים אם מכבי היו מבטיחים שמות גדולים כל הקיץ ובסוף מביאים גפני וגונס ?
בואו לא נסחף פופס זה פוטנציאל לנפילה גדולה סטייל מאריץ וזיזיץ .
jol9 כתב:אני גם חושב שפופס זה קצת כמו לקבל צ'ק מאהוד אולמרט או מנוחי דנקר היום...
השם הוא מרשים, אבל לא ברור מה היכולת.
בכל אופן, אני חושב שאורי אלון הוא די קשקשן בשקל. אם אתה באמת רוצה להצליח באירופה, אז אתה בונה קבוצה שמתאימה לזה. אתה לא מוציא מליונים על אנדראצ'יברים כמו
הלפרין ואליהו, אתה לא מביא שני גבוהים חלשים כמו גפני וג'ונס ואתה בטח לא נותן לדונטה את המפתחות לקבוצה כשאין לו הרבה מסביב.
זה נראה שכל מה שהם עושים זה לבנות קבוצה שתוכל להתמודד מול מכבי בארץ. זה בהחלט לגיטימי, רק שלא צריך לרוץ ולהצהיר אירופה, כשזאת לא המטרה האמיתית.
במכבי למשל הבינו, שלמרות שהלפרין ואליהו הם שחקני ליגה טובים וישראלים, הם לא יביאו אותנו לשום מקום באירופה, בדיוק כמו לאנדסברג, ולכן השחקנים האלה מוצאים
את עצמם מחוץ לקבוצה, בעוד שחקנים כמו פניני, טיוס ואוחיון שמתאימים לכדורסל האירופאי ומביאים דברים שונים, ובעיקר אופי, נשארים בקבוצה ומעמדם משתדרג.
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:לפחות הם הביאו חיזוק ולא ויתרו עליו בגלל שג׳ייק כהן נתן משחק אחד טוב.
יודעים להוציא כסף ? איך היינו מגיבים אם מכבי היו מבטיחים שמות גדולים כל הקיץ ובסוף מביאים גפני וגונס ?
בואו לא נסחף פופס זה פוטנציאל לנפילה גדולה סטייל מאריץ וזיזיץ .
הם הביאו את גפני וג'ונס ברגע האחרון אחרי שלא הלך להם עם שחקנים אחרים. להזכירך את השמות שצצים במכבי מדי קיץ ולא מגיעים? בשורה התחתונה - ההנהלה של מגדל מביאה הרבה כסף בכל עונה מהבית וההנהלה של מכבי רק שואבת כסף מהקבוצה.
פופס זה פוטנציאל לנפילה (לדעתי אפילו די ודאית), אבל הם מנסים ומשקיעים ועל זה אני מעריך אותם כי לא מדובר במשהו שמובן מאליו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני גם חושב שפופס זה קצת כמו לקבל צ'ק מאהוד אולמרט או מנוחי דנקר היום...
השם הוא מרשים, אבל לא ברור מה היכולת.
בכל אופן, אני חושב שאורי אלון הוא די קשקשן בשקל. אם אתה באמת רוצה להצליח באירופה, אז אתה בונה קבוצה שמתאימה לזה. אתה לא מוציא מליונים על אנדראצ'יברים כמו
הלפרין ואליהו, אתה לא מביא שני גבוהים חלשים כמו גפני וג'ונס ואתה בטח לא נותן לדונטה את המפתחות לקבוצה כשאין לו הרבה מסביב.
זה נראה שכל מה שהם עושים זה לבנות קבוצה שתוכל להתמודד מול מכבי בארץ. זה בהחלט לגיטימי, רק שלא צריך לרוץ ולהצהיר אירופה, כשזאת לא המטרה האמיתית.
במכבי למשל הבינו, שלמרות שהלפרין ואליהו הם שחקני ליגה טובים וישראלים, הם לא יביאו אותנו לשום מקום באירופה, בדיוק כמו לאנדסברג, ולכן השחקנים האלה מוצאים
את עצמם מחוץ לקבוצה, בעוד שחקנים כמו פניני, טיוס ואוחיון שמתאימים לכדורסל האירופאי ומביאים דברים שונים, ובעיקר אופי, נשארים בקבוצה ומעמדם משתדרג.
יוני, הישראלים לא מביאים שום דבר באירופה. תבדוק מה פניני ואוחיון עשו בפיינל פור.
ירושלים עשו טעויות בבניה של הקבוצה והביאו שני גבוהים מאוד חלשים (במקום דאנקן המצויין ופארחובסקי שהיה לא רע). בלי קשר, כשבא לך מישהו ושם כל שנה כמה מליונים מהכיס ועוד זמן ומאמץ, אז אני מעריך אותו, למרות שהוא מתנהג כמו ליצן ובצורה ילדותית מדי פעם.
ודרך אגב, אני אעריך אותו הרבה יותר אם הוא יישאר גם אחרי כמה שנים של כשלונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־36 אורחים