המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:דרך אגב, 4 הקלעים המובילים של מכבי, הם ישראלים
felix_r כתב:דרך אגב, 4 הקלעים המובילים של מכבי, הם ישראלים
ni4ni כתב:פארגו ממש מאכזב. כבר אין לו את הרגליים הזריזות של 2011 והוא לא מצליח לעבור את השומרים שלו בכדרור. במקום זה הוא מתפרע. מנסה לעבור בכדרור במשך 26 שניות ואז לוקח זריקה קשה לבד. הוא מחרב למכבי את המשחק ומזל שלימוז' קבוצה נאיבית וההפרש גדול.
חנו'ש כתב:Asf כתב:לאנדסברג מסר במתפרצת, הייתכן??
וחנו׳ש, האמת שמעניין. מעולם לא קניתי אצלם אבל אני מכיר הרבה שקונים כי הם ממש זולים.
למה הורסים את הענף?
ולמה אתה חושב שהם כאלה זולים?
כשלא צריך לשלם לאופטומטריסטים, כשלא צריך חנות עם חדר בדיקה ועם מיכשור שעולה הון תועפות, העלויות הופכות למאוד זולות פתאום.
אין לי בעיה כמובן עם משקפי שמש רגילים שקונים שם. אבל כשזה מגיע למשקפי ראיה שקונים מצעירים אחרי צבא ללא שום הבנה במקצוע? זה לא שונה מלקנות תרופות מצעיר אחרי צבא במקום מרוקח מוסמך שלמד ויודע מה הוא עושה, רק כי זה יותר זול.
החנות שלהם בעצם הופכת את כל מקצוע האופטומטריה ואת כל האופטומטריסטים ללא יותר מסתם מוכרים כאילו אנחנו מוכרים נעליים.
אז למה למדנו 4 שנים והוצאנו תואר ועברנו את כל מבחני ההסמכה של משרד הבריאות וקיבלנו רישיון??
roy1000 כתב:לא ברור לי מה לקח 5 דקות לאשר זריקה שראו בברור שהיא חוקית. זה אפילו לא היה קרוב.
Hey Yeah כתב:ni4ni כתב:פארגו ממש מאכזב. כבר אין לו את הרגליים הזריזות של 2011 והוא לא מצליח לעבור את השומרים שלו בכדרור. במקום זה הוא מתפרע. מנסה לעבור בכדרור במשך 26 שניות ואז לוקח זריקה קשה לבד. הוא מחרב למכבי את המשחק ומזל שלימוז' קבוצה נאיבית וההפרש גדול.
אני חשוב שהוא זריז מספיק. פשוט לא רעב מספיק. וחבל
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־5 אורחים