MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
איזה עולם זה... מה אתה אומר על הבחור החדש שעלה שם לשלטון? אתה חושב שייצא מזה משהו טוב?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
איזה עולם זה... מה אתה אומר על הבחור החדש שעלה שם לשלטון? אתה חושב שייצא מזה משהו טוב?
roy1000 כתב:toja27 כתב:משתמש באתר האינטרבאסקט מדווח שהפועל ירושלים החתימה את פופס מנסה בנסו עד לסוף העונה.
זה חדשות מלפני יומיים. הוא כבר בארץ וישחק מחר מול ראשון.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
מוקדם מאוד לדעת כרגע. גם אם המצב נראה לא משהו עכשיו, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
עדיף לא להגיד כלום כשאין משהו חכם להגיד.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
אני דווקא חושב שזה היה שווה את הGIF הדי מושלם שמצאתי, לא?![]()
take it easy
LIAV10 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
קצת הומור, זה פחות גרוע מלקרוא למישהו ״אוהדת״, נכון?
toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
עשה לי טובה...אני דיברתי רק על כדורסל עד שאתה התחלת לערב כל מיני רב מכות בגן וhater וחוסר אובייקטיבי ועוד דברים שלא קשורים למה שאמרתי, אני עניתי לך בדיוק באותה מטבע. נראה לי שאני לא הראשון שיש לך בעיות איתו לאחרונה...
אם אני הייתי אחד המנהלים בפורום הזה, הייתי מוחק את "ההלצה" הזו בשניה שהייתי רואה אותה, ברגע שהייתי רואה שהיא מופנית כלפי אחד המשתמשים האחרים, ומזהיר אותו שזה לא יחזור שנית. ובטח שלא הייתי מגיב בבדיחה בחזרה ומביא עוד איזה תמונה. מה גם שהיא מגיעה ממקום לא תמים ובאה בכוונה תחילה לפגוע.
jol9 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:שמועות שמכולת בברלין תלתה את השלט:" אין כניסה לכלבים ויהודים" על חלון הראווה.
עשה לי טובה...אני דיברתי רק על כדורסל עד שאתה התחלת לערב כל מיני רב מכות בגן וhater וחוסר אובייקטיבי ועוד דברים שלא קשורים למה שאמרתי, אני עניתי לך בדיוק באותה מטבע. נראה לי שאני לא הראשון שיש לך בעיות איתו לאחרונה...
אם אני הייתי אחד המנהלים בפורום הזה, הייתי מוחק את "ההלצה" הזו בשניה שהייתי רואה אותה, ברגע שהייתי רואה שהיא מופנית כלפי אחד המשתמשים האחרים, ומזהיר אותו שזה לא יחזור שנית. ובטח שלא הייתי מגיב בבדיחה בחזרה ומביא עוד איזה תמונה. מה גם שהיא מגיעה ממקום לא תמים ובאה בכוונה תחילה לפגוע.
זה לא פורום מהסוג הזה...
נראה לי שאתה כבר מכיר מספיק טוב את הנפשות הפועלות בשביל לא להיפגע מכל שטות.
מה שלא יהיה, אף אחד לא ניסה לפגוע בך, בטח לא אני, ונראה לי שגם לא אור. אם נפגעת אז קבל התנצלות, אבל הודעות כאן לא יימחקו (לפחות לא על ידי) אלא אם יש העלבה
או הקנטה מכוונת כלפי גולשים, וזה ממש לא המקרה כאן.
jol9 כתב:הוא לא הגיב בכלל בת'רד הNBA אז איך אתה יודע מה דעתו על מה שכתבת?
הנושא של השואה זה סוג של ראנינג גאג כאן בפורום. אני הייתי קורא לו בייבי גבלס, ולא זכור לי שהוא נעלב מזה.
בקיצור, אולי אני תמים ואולי אתה פשוט מחפש איפה להיעלב.
אבל יאללה, מיצינו נראה לי.
felix_r כתב:עברתי עכשיו על הסטטיסטיקה בליגת על, ושוב נדהמתי מיותם הלפרין.
לבן אדם יש:
61.9% לשלוש!
73.3% לשתים!!
100% מהקו!!!
אבל הוא קולע רק 9 נקודות למשחק, כי הוא כמעט לא זורק לסל! זה פשוט פשע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים