Holiday_Armadillo כתב:מישהו רוצה להתערב שהוא לא משחק בליגה השבוע?
אם הוא עולה למגרש ביום שני צריך באותו רגע להוציא לגודס מכתב פיטורין!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:רק צריך שחקן רוטציה איתו על עמדה 4, לא יכול להיות שהוא ישחק כל ערב 35 דקות וכל עבירה שלו זה כמו סכין בלב.
החילוף הראשון שצריך לעשות בהקדם זה לינארט out שחקן לעמדה 4 עם קליעה מבחוץ in.
LIAV10 כתב:עכשיו כשפניני בחוץ זה יהיה קטסטרופה, חייבים עוד 3-4 זר.
er79 כתב:בין כה וכה נפסיד לצסק"א. מכבי חייבים לנצח את כל המשחקים הנותרים לאחר צסק"א, בין כה וכה ההערכה הראשונית שלי הייתה שנסיים שניים בבית. בתקווה ששבוע הבא רנדל כבר יחזור לשחק.
yzafrir כתב:אני מניח שאף אחד במכבי לא תיכנן שהוא ישחק 30-35 דק' למשחק אבל כשאין בריירה הוא משחק ו כנראה שהוא לא רגיל לזה . גם חוסר מזל היה הפציעה שלו אגב....
yzafrir כתב:אני מניח שאף אחד במכבי לא תיכנן שהוא ישחק 30-35 דק' למשחק אבל כשאין בריירה הוא משחק ו כנראה שהוא לא רגיל לזה . גם חוסר מזל היה הפציעה שלו אגב....
yzafrir כתב:כל שחקן שמשחק פעמיים בשבוע מעל 30 דק' ברמה אינטנסיבית כמו שרנדל משחק , מסתכן הפציעה. בטח ובטח שחקן עם היסטוריה כמו של רנדל.
רנדל צריך לקבל יותר מנוחה בליגה וגם ביורוליג צריך לרדת בדקות. כרגע הדקות האלו ילכו לכהן ו בהמשך אם יראו שזה לא עובד יביאו שחקן נוסף....
ankram כתב:yzafrir כתב:כל שחקן שמשחק פעמיים בשבוע מעל 30 דק' ברמה אינטנסיבית כמו שרנדל משחק , מסתכן הפציעה. בטח ובטח שחקן עם היסטוריה כמו של רנדל.
רנדל צריך לקבל יותר מנוחה בליגה וגם ביורוליג צריך לרדת בדקות. כרגע הדקות האלו ילכו לכהן ו בהמשך אם יראו שזה לא עובד יביאו שחקן נוסף....
אולי רק נשמור אותו לאימונים? נו באמת....
רנדל שחקן מצויין , אבל מכבי לא יכולה להסתמך על שחקן שמשחק משחק כן 5 לא , זאת עוד תופעה של קמצנות ההנהלה שמקצה סכום שכזה שאפשר להביא בו או "סטיל"(בכפוף למערכת הסקאוטים המדהימה שלנו)
או שחקן איכותי אבל פציע (מנסה בומבו , לורבק , רנדל).
אני גם לא חושב שצריך למנוע ממנו לשחק בליגה , זה לא שסופו ,כהן ומאריץ' תמיד נותנים תוצרת ותמיד אפשר להסתדר רק איתם. עוד משהו זה שההעדרות של רנדל בתוספת הפציעה של פניני שוחטים את דווין בעמדה מספר 4 גם ביורוליג וגם בליגה
אין לי בעיייה שיעשו רוטציה בעמדה 4 (דווין,רנדל וכהן) מבחינתי גם אלטיט בא בחשבון , אבל כל הפלסטריזציה הזאת.... בא לי להקיא ממנה. ראבק במקום להוציא כסף גם על מאריץ' גם על רנדל , גם על לינהרט , אי אפשר להביא 4 נורמאלי , בריא , שלוקח ריבאונד?
כל ההוצאות כסף המיותרות של הקמצנים האלו (פלאניניץ',גרגמל , האמריקאי הדביל שהיה פה , קיינר מיידלע) , פשוט במקום להביא שחקן אחד טוב כמו שצריך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], עידן ו־17 אורחים