ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי dod » 23 נובמבר 2014, 17:40

er79 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה

איפה תמצא כזה 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת?
במקרה הטוב יגיע 4.2 עם יכולת קליעה בינונית מטווח של 4.1 מטר.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2014, 18:01

Hey Yeah כתב:
my man כתב:
er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה

:huh

http://www.one.co.il/Article/189003.html

שחקן אפס. בכלל לא אחד הכשרונות הכי גדולים שהיו פה מאז פארקר.

למה בכלל משרבבים אותו לרשימה הזו? לנגפורד הגיע לפני תחילת עונת היורוליג. הוא שיחק בכל משחקי היורוליג של מכבי, בדיוק כמו בלו בשנה שעברה. לא מדובר על שחקן שהצטרף באמצע העונה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2014, 18:05

הוא הגיע במחזור השני, אבל נטו היה מחליף לפארמר, פעם ראשונה ששיחק הרבה הייתה במשחק חוץ נגד ריאל, אחרי שפארמר חזר לאן בי איי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2014, 18:38

האמת שמכבי כבר ידעה בעבר להביא שחקן באמצע העונה שענה להגדרה של 4-5 עם קליעה מבחוץ. בזמנו זאת היתה אחת ההחתמות המעניינות, שהתבררה
כפלופ גדול, ואני מדבר כמובן על מצ'באן.
אלא שסביר להניח שמכבי לא תוציא כסף גדול מדי, ובטח ובטח שלא תשלם ביי אאוט. היא כנראה תחכה לשחקן שייפלט מקבוצה עם קשיים כלכליים, או תנסה להביא שחקן
שמשחק בארה"ב או אולי בסין.

מאוד יכול להיות שנשמע את המנגינה המוכרת לנו מהשנים האחרונות כמו "ניסינו להביא את דירק נוביצקי, אבל הדרישות הכספיות שלו היו הרבה מעבר ל20 אלף דולר בחודש שתיכננו
לשלם לו, אז נצטרך להסתפק בגוויה הספורטיבית של צ'רלי גיינס".
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2014, 18:42

משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2014, 19:26

LIAV10 כתב:משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).

אני זוכר אחרת... לא מהשחקנים האיכותיים ביותר שעברו פה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2014, 19:30

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).

אבל הביא לנו רגע בלתי נשכח כשלא ידענו אם ידפוק מכות לשדרים שקראו לו מיסטר טי או לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2014, 19:36

jol9 כתב:

איכותי לא ממש, אבל האסל כזה, זכור לי ריבאונדר מצויין, אבל לא ממש זוכר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 23 נובמבר 2014, 19:53

dod כתב:
er79 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה

לא אמרתי שיהיה קל, אבל זה סוג השחקן שצריך. איפה אני אמצא? פליטי NBA שלא מצאו קבוצה ונשירי שלב הבתים ביורוליג. אם יחפשו טוב מאמין שימצאו
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2014, 20:11

er79 כתב:
dod כתב:

לא אמרתי שיהיה קל, אבל זה סוג השחקן שצריך. איפה אני אמצא? פליטי NBA שלא מצאו קבוצה ונשירי שלב הבתים ביורוליג. אם יחפשו טוב מאמין שימצאו

לצערי לא בטוח.
גם לא צריך לקחת שחקן בגלל הסגנון שלו אם הוא לא מספיק איכותי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2014, 20:16

jol9 כתב:האמת שמכבי כבר ידעה בעבר להביא שחקן באמצע העונה שענה להגדרה של 4-5 עם קליעה מבחוץ. בזמנו זאת היתה אחת ההחתמות המעניינות, שהתבררה
אלא שסביר להניח שמכבי לא תוציא כסף גדול מדי, ובטח ובטח שלא תשלם ביי אאוט. היא כנראה תחכה לשחקן שייפלט מקבוצה עם קשיים כלכליים, או תנסה להביא שחקן

מאוד יכול להיות שנשמע את המנגינה המוכרת לנו מהשנים האחרונות כמו "ניסינו להביא את דירק נוביצקי, אבל הדרישות הכספיות שלו היו הרבה מעבר ל20 אלף דולר בחודש שתיכננו

אתה קצת מזלזל במחלקת היח"צ של הקבוצה. יותר כמו "לקבוצה הוצעו דירק נוביצקי, אנתוני דייויס, וכרמלו אנתוני, אולם אף אחד מהם לא נמצא מתאים. לאחר בדיקה מעמיקה, ובהמלצת מחלקת הסקאוט מכבי ת"א החתימה של צ'רלי גיינס ל- 3 שנים".
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2014, 20:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:האמת שמכבי כבר ידעה בעבר להביא שחקן באמצע העונה שענה להגדרה של 4-5 עם קליעה מבחוץ. בזמנו זאת היתה אחת ההחתמות המעניינות, שהתבררה

אתה קצת מזלזל במחלקת היח"צ של הקבוצה. יותר כמו "לקבוצה הוצעו דירק נוביצקי, אנתוני דייויס, וכרמלו אנתוני, אולם אף אחד מהם לא נמצא מתאים. לאחר בדיקה מעמיקה, ובהמלצת מחלקת הסקאוט מכבי ת"א החתימה של צ'רלי גיינס ל- 3 שנים".

כן... טוב, מעולם לא הייתי חזק בענייני שיווק :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yehooda » 24 נובמבר 2014, 04:14

למכבי היתה הזדמנות להחתים שחקן שיכל לענות לדרישות של שחקן בעמדה 4-5 עם קליעה ושמו ANDRE SMITH לפחות מבחינה התקפית. הוא העמיד רשימה סטטיסטית מעולה ובייחוד בקליעה מבחוץ 40%. מדובר בשחקן בגובה 2.04 לא אתלט במיוחד אבל עם יכולת התקפית מרשימה ביותר.

http://www.draftexpress.com/profile/And ... 282/stats/

http://www.youtube.com/watch?v=rboRLfD9Wew

השנה עבר לשחק בטופש בורסה הטורקית והאחוזים שלו מ-3 קצת ירדו אבל עדיין מדובר בשחקן טוב שהיה שווה להחתים.
http://www.tblstat.net/pd.asp?p=1565
yehooda

הודעהעל ידי ankram » 24 נובמבר 2014, 10:28

מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.
גם היינס חייב לפנות את מקומו , למכבי אין תחליף לאוחיון ופארגו , ועל לאנסברג אי אפשר לסמוך.

לדעתי עם חילופים טובים בעמדות האלו מצבה של מכבי ישתפר לאין ערוך וגם ביורוליג היא תוכל לדבר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2014, 10:34

ankram כתב:מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.
גם היינס חייב לפנות את מקומו , למכבי אין תחליף לאוחיון ופארגו , ועל לאנסברג אי אפשר לסמוך.

לדעתי עם חילופים טובים בעמדות האלו מצבה של מכבי ישתפר לאין ערוך וגם ביורוליג היא תוכל לדבר.

אני לא רואה את מכבי מחזקת את הקו האחורי, למרות שלכולם ברור שהקו האחורי זה המנוע של כל קבוצה. בשנה שעברה, מכבי התעלתה על עצמה ועל היורוליג, בדיוק כשרייס
החל להבריק ולשחק כמו השחקן הכי טוב באירופה וכשהיקמן קלע בצרורות.
אני חושב שמכבי תמשיך לתת צ'אנסים להיינס, ולקוות שגם הוא פתאום יתחבר ויתחיל לשחק כמו שצריך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 נובמבר 2014, 10:35

jol9 כתב:
ankram כתב:מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.

אני לא רואה את מכבי מחזקת את הקו האחורי, למרות שלכולם ברור שהקו האחורי זה המנוע של כל קבוצה. בשנה שעברה, מכבי התעלתה על עצמה ועל היורוליג, בדיוק כשרייס
אני חושב שמכבי תמשיך לתת צ'אנסים להיינס, ולקוות שגם הוא פתאום יתחבר ויתחיל לשחק כמו שצריך.

איך אם הוא לא מקבל דקות אפילו בליגה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 24 נובמבר 2014, 10:41

jol9 כתב:

לבנות על זה זאת שטות , היינס מקבל פי 5 דקות ממה שקיבל רייס שנה שעברה , והוא לא מראה שום וכלום דבר , בטח ביורוליג , הוא בקושי מצליח להעביר את החצי בכדרור , הזריקה שלו מ 3 לא קיימת והוא כמעט לא חודר לסל.
מה עוד שיחד איתו למכבי אין בכלל ריבאונד מהקו האחורי , בתכלס התרומה של היינס עד כה זה קצת לחץ על הכדור ותו לא, מה שעוד בולט אצלו זה הירידה החדה בכלל היכולת שהמצב נהיה פחות נינוח , נראה מאד שביר מנטלית.
מה עוד שהציוות שלו לא מתאים לפארגו או ליוגב ותוקע את ההתקפה של מכבי כי מצופפים בצבע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2014, 10:44

ליאב ואנקראם,
זה לא שאני לא מסכים, אלא שאני פשוט לא רואה מהלך כזה יוצא לפועל.

ליאב, היינס משחק הרבה מאוד. זה לא שהוא לא מקבל צ'אנסים (כמעט 25 דקות ממוצע ביורוליג).
משהו שם לא עובד, אבל זה לא אומר מבחינת המערכת שצריך לשנות. אני מאמין שאם פתאום יצוץ שחקן טוב בעמדה הזאת, אז אולי יעשו מהלך, אבל כרגע זה לא נראה הכיוון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 24 נובמבר 2014, 10:52

תראה , עד כה הנצחונות הרצופים של מכבי די מטעים , נגד מאלאגה אילולי השופטים זה היה נגמר לחובתינו , גם נגד לימוז זה היה בתכלס משחק במומטום שלהם עד שפארגו קלע את השלשה הבלתי אפשרית הזאת.
כל פעם שנתקלנו בקבוצה שקולעת באופן סביר מה 3 , קיבלנו בראש , ובטופ 16 יהיו יותר קבוצות כאלו , מאשר בשלב הבתים , 4 נצחונות רצופים לא מצליחים (לטעמי) לחפות על בעייתיות הסגל שהולכות ומחריפות עם הפציעות של פניני ורנדל.
לדעתי הבלון הזה יתפוצץ ביום חמישי , השערה שלי שזה יוביל לעוד תקופה קשה , ואנחנו נשענים בעיקר על הלב הגדול של יוגי ושל דווין , שגם הם סוחבים פציעות וההיסוס של מכבי לגבי הרכש בסוף יגמור להם את הבריאות.
חייבים כבר עכשיו לעשות שינויים בסגל כדי שהשחקנים החדשים יכנסו לעניינים לקראת הטופ 16 , מאריץ' , לינהרט והייס הם פשוט NON FACTOR, ואם מכבי לא רוצה להתמוטט בשלב ה טופ 16, מול קבוצות שיענישו אותה על העצלות בהגנה , כדאי
לה לעשות שינויים עכשיו , כי מה שאנו רואים כרגע זה משכך כאבים לסרטן בגוף.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 24 נובמבר 2014, 11:34

כמו שאני רואה את זה ססארי הולכת לעוף מהבתים- פדרמן ייזכר בערגה על כל השלשות שלוגאן הפציץ פה ובום הוא חותם. :crybaby
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־33 אורחים