felix_r כתב:Hey Yeah כתב:אני חושב שהגיע הזמן להעיף את הפארגו מהקבוצה.
ומה תרוויח מזה?
לא נרוויח כלום, אבל יגרם פחות נזק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Hey Yeah כתב:אני חושב שהגיע הזמן להעיף את הפארגו מהקבוצה.
ומה תרוויח מזה?
jol9 כתב:מכבי היא קבוצה בלי נשמה, זאת הבעיה שלה ולא היכולת והשחקנים החלשים.
אם הייתי יכול לקחת שחקן מצסקא אז זה בלי ספק היה וורנצביץ'. מאוד אוהב את השחקן הזה.
ג'קסון רכז כ"כ טוב. תמיד יחפש את המסירה. שחקן מאוד חכם.
יוסי22 כתב:יש הרבה שחקנים רעים היום במכבי אבל אוחיון לוקח בקלות את תואר השחקן הגרוע על המגרש ..
חנו'ש כתב:נכון שמירב מיכאלי אומרת עכשיו לשליין שאם היתה לנו בחורה בקבוצה זה היה נראה הרבה יותר טוב??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:נכון שמירב מיכאלי אומרת עכשיו לשליין שאם היתה לנו בחורה בקבוצה זה היה נראה הרבה יותר טוב??
את טוענת שהיא טועה?
החציל האצטקי כתב:למכבי יש רוסטר של עירוני רמת גן, מאמן של מכבי ראשון ובעלים שלא בקעו עדיין מהביצה.
איזה דרעק
felix_r כתב:jol9 כתב:מכבי היא קבוצה בלי נשמה, זאת הבעיה שלה ולא היכולת והשחקנים החלשים.
אם הייתי יכול לקחת שחקן מצסקא אז זה בלי ספק היה וורנצביץ'. מאוד אוהב את השחקן הזה.
ג'קסון רכז כ"כ טוב. תמיד יחפש את המסירה. שחקן מאוד חכם.
מכבי היא קבוצה שלא יודעת מה עושים לא בהגנה ולא בהתקפה! ומי שאשם בכך הוא צוות האימון.
Roni1 כתב:כל שבוע בכדורגל ובכדורסל רואים יציעים מתרוקנים (כולל בהפסדים בארנה), כשזה קורה בהיכל שלף/רסקין מרגיש צורך ״לחנך את האוהדים לתרבות ספורט״
נגיד כמו ״שתהיה שואה״ ״מוות לערבים״ ו״בדם ואש נפדה את אל אקצא״. תרבות הספורט הנהדרת שקיימת בספורט הישראלי ואוהדי מכבי הורסים.
וזה מעט מאוד שיצאו, הארגון ממשיך לעודד.
Hey Yeah כתב:באמת שמרקז יותר טוב מפארגו. ומרקז דיי רע.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:כל שבוע בכדורגל ובכדורסל רואים יציעים מתרוקנים (כולל בהפסדים בארנה), כשזה קורה בהיכל שלף/רסקין מרגיש צורך ״לחנך את האוהדים לתרבות ספורט״
נגיד כמו ״שתהיה שואה״ ״מוות לערבים״ ו״בדם ואש נפדה את אל אקצא״. תרבות הספורט הנהדרת שקיימת בספורט הישראלי ואוהדי מכבי הורסים.
וזה מעט מאוד שיצאו, הארגון ממשיך לעודד.
למה שאוהדים יכבדו את הקבוצה בסוף המשחק אם הקבוצה לא כיבדה אותם מתחילתו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־23 אורחים