המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
היי, זה שלי!!!!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
היי, זה שלי!!!!
לא לקחת יוזמה![]()
you snooze you lose
האמת? זה דיי עצוב שכל מה שאני חושבת עליו לשנה הבאה זה הסגל הישראלי+המאמן כי אין לי שום תקווה שיביאו זרים טובים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
היי, זה שלי!!!!
לא לקחת יוזמה![]()
you snooze you lose
האמת? זה דיי עצוב שכל מה שאני חושבת עליו לשנה הבאה זה הסגל הישראלי+המאמן כי אין לי שום תקווה שיביאו זרים טובים
בואי נתחיל משם...יש לי דודה לאדלשטיין כבר חודשיים..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
היי, זה שלי!!!!
לא לקחת יוזמה![]()
you snooze you lose
בואי נתחיל משם...יש לי דודה לאדלשטיין כבר חודשיים..
LIAV10 כתב:עד כדי כך?
Holiday_Armadillo כתב:וזה לא שאין לי הערכה אליו כי הוא באמת מבין כדורסל אבל כשאתה מביא את אדלשטיין אתה מראש אומר ''אני הולך להביא שחקנים זולים אבל הבאתי מאמן מוטיבטור שיוציא מהם את המקסימום''
Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחייאת אמא שלכם אל תנעלו/תמחקו
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:וזה לא שאין לי הערכה אליו כי הוא באמת מבין כדורסל אבל כשאתה מביא את אדלשטיין אתה מראש אומר ''אני הולך להביא שחקנים זולים אבל הבאתי מאמן מוטיבטור שיוציא מהם את המקסימום''
אבל גם ככה מביאים שחקנים זולים, אז למה לא להביא מאמן מוטיבטור שיוציא מהם את המקסימום??
מכביסט30 כתב:למה דווקא מלפפונים? אני רוצה קישואים!
ת'רד הקישואים לעונת 15/16
jol9 כתב:כרמל, מהרגע שנזכרתי בגאון הזה קלטתי פתאום שהוא one man gif. אין שום הבאה שאי אפשר למצוא דרכו.
ליאב, איך הולך?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, מהרגע שנזכרתי בגאון הזה קלטתי פתאום שהוא one man gif. אין שום הבאה שאי אפשר למצוא דרכו.
ליאב, איך הולך?
אתה יכול למצוא הבעה שתבטא את זה שרשמת הבאה?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, מהרגע שנזכרתי בגאון הזה קלטתי פתאום שהוא one man gif. אין שום הבאה שאי אפשר למצוא דרכו.
ליאב, איך הולך?
אתה יכול למצוא הבעה שתבטא את זה שרשמת הבאה?
RonB כתב:לא לומדים כל שנה. עוד תראו שנגיע לפיינל פור
Holiday_Armadillo כתב:RonB כתב:לא לומדים כל שנה. עוד תראו שנגיע לפיינל פור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה רגע..היית רציני? טעות שלי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים