יורוליג: מכבי נגד צסקא - חמישי 21:05, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד צסקא - חמישי 21:05, ערוץ 10

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 נובמבר 2014, 23:40

לא אוהבת את האופי, או חוסר האופי, שיש לקבוצה הזו השנה.
כמה אני מתגעגעת לגבר כמו רייס ולא פרימדונה כמו פארגו.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 27 נובמבר 2014, 23:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2014, 23:40

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:מכבי היא קבוצה בלי נשמה, זאת הבעיה שלה ולא היכולת והשחקנים החלשים.

אם הייתי יכול לקחת שחקן מצסקא אז זה בלי ספק היה וורנצביץ'. מאוד אוהב את השחקן הזה.
ג'קסון רכז כ"כ טוב. תמיד יחפש את המסירה. שחקן מאוד חכם.

מכבי היא קבוצה שלא יודעת מה עושים לא בהגנה ולא בהתקפה! ומי שאשם בכך הוא צוות האימון.

לא הכל צריך לזרוק על המאמנים. אתה חושב שאם היה לנו את שאראס, פארקר וווייציץ' הם היו נראים ככה?

השחקנים חלשים מאוד. מאוד.
מעבר לזה באמת שהחיבור של השחקנים הוא רע מאוד, ובעיקר מה שחסר לי זה שכל, מחוייבות ואגרסיביות.

ד"א טיוס פשוט נוראי.

כן צריך לזרוק את המאמנים! כן! אם 5 התקפות ברצף אוחיון שומר את קייל היינס, זה אומר שיש חבורה של מפגרים שמאמנים את הקבוצה הזאת!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 נובמבר 2014, 23:41

עוד תבוסה ביתית של מכבי.
חודש ללא ניצחון ביתי.
אבל מה? זה מרגיש כמו דבר שבשגרה. מכבי ת"א מודל 14/15.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2014, 23:41

felix_r כתב:תהרגו אותי, אבל אני לא מצליח להבין למה אוחיון כל הזמן שומר את היינס????????????????????????????????????????????????

אולי הוא עיוור צבעים? :bigsmile3

הגנת החילופים זאת קומבינה. מעניין שדווקא מאמן כמו בלאט נדבק בשיטה הזאת. אצל צסקא לא ראו את קאון מסתובב על קו השלוש, בניגוד לסופו.
ההגנה הזאת מתאימה מאוד כשיש לך איזה רוצח הגנתי כמו לאזמה.
אבל עם סופו? עם פאקינג מאריץ'??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2014, 23:41

הדקות שבהם מכבי נראתה היום כמו קבוצה היו הדקות עם סופו אבל הוא בכושר שלא מאפשר לו להיות על המגרש יותר מ5 דקות בלי לעשות 2 עבירות , טיוס לגמרי לא מאופס וככה מכבי מקבלת בעיה דווקא בעמדה הכי חזקה שלה .

תוסיפו לזה את החיסרון של רנדל בעמדה 4 מה שיוצר וואקום נוראי בעמדות הפנים ותקבלו את המצב של מכבי כרגע .

הייתי נותן לקבוצה הזו זמן עד סוף השלב הראשון , בתקווה שסופו וטיוס יתאפסו , שרנדל יחזור ושלפארגו יסתדרו הברגים בראש .
יוסי22

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 נובמבר 2014, 23:42

לפיינתאון נראה לי מכבי תשבור את שיא העליבות , פשוט קבוצה חלשה עם זרים עלובים שלא מחויבים , רכז טיפש שבא להוכיח שהוא סופרסטאר , סנטרים שלא רוצים או לא יכולים ורק דווין סמית אחד שעוד נראה שייך לענף .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 נובמבר 2014, 23:42

אני חושש שג"ג יישארו כבאנקר של ההנהלה גם אם לא נעלה לטופ16.
הקבוצה פשוט זוועה, וההנהלה המחרידה והטיפשה בראשה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Roni1 » 27 נובמבר 2014, 23:43

Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:כל שבוע בכדורגל ובכדורסל רואים יציעים מתרוקנים (כולל בהפסדים בארנה), כשזה קורה בהיכל שלף/רסקין מרגיש צורך ״לחנך את האוהדים לתרבות ספורט״
נגיד כמו ״שתהיה שואה״ ״מוות לערבים״ ו״בדם ואש נפדה את אל אקצא״. תרבות הספורט הנהדרת שקיימת בספורט הישראלי ואוהדי מכבי הורסים.

וזה מעט מאוד שיצאו, הארגון ממשיך לעודד.

למה שאוהדים יכבדו את הקבוצה בסוף המשחק אם הקבוצה לא כיבדה אותם מתחילתו?

לא משנה, אני לא בעד לצאת מוקדם, אבל זה לא שהיציעים מתרוקנים, ראיתי גם במכבי וגם בקבוצות אחרות מקרים חמורים יותר.
שהאפס הזה ילמד לפרשן לפני שהוא מציע לחנך אוהדים לתרבות ספורט. כי אם מדברים על תרבות, הוא לא נמצא שם בגלל היכולות המקצועיות שלו.
Roni1

הודעהעל ידי ankram » 27 נובמבר 2014, 23:44

חסר לקבוצה הזאת כל כך הרבה. אבל מה שהכי חסר זה שכל והנאה מהמשחק. זה היה המשחק הכי מרדים
שראיתי העונה. נוקיה כבר לא בית. אלקטרה אוטוטו עוזבת. האם זאת שקיעת האימפריה? ימים יגידו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 27 נובמבר 2014, 23:44

שמישהו ירים טלפון לגולדהאר שילווה לקמצני איזה 2-3 מליון דולר להביא במידית את מקל וארצג, כי אם הסגל הזה הקבוצה הזאת גם לא תעבור את הפועל בדרבי של רבע גמר גביע המדינה, ואני לגמרי רציני
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 נובמבר 2014, 23:44

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:כל שבוע בכדורגל ובכדורסל רואים יציעים מתרוקנים (כולל בהפסדים בארנה), כשזה קורה בהיכל שלף/רסקין מרגיש צורך ״לחנך את האוהדים לתרבות ספורט״
נגיד כמו ״שתהיה שואה״ ״מוות לערבים״ ו״בדם ואש נפדה את אל אקצא״. תרבות הספורט הנהדרת שקיימת בספורט הישראלי ואוהדי מכבי הורסים.

וזה מעט מאוד שיצאו, הארגון ממשיך לעודד.

למה שאוהדים יכבדו את הקבוצה בסוף המשחק אם הקבוצה לא כיבדה אותם מתחילתו?

לא משנה, אני לא בעד לצאת מוקדם, אבל זה לא שהיציעים מתרוקנים, ראיתי גם במכבי וגם בקבוצות אחרות מקרים חמורים יותר.
שהאפס הזה ילמד לפרשן לפני שהוא מציע לחנך אוהדים לתרבות ספורט. כי אם מדברים על תרבות, הוא לא נמצא שם בגלל היכולות המקצועיות שלו.

מפריע לי שמדברים על זה רק בהקשר של מכבי למרות שזאת תופעה דיי שכיחה בכל הקבוצות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 27 נובמבר 2014, 23:45

er79 כתב:שמישהו ירים טלפון לגולדהאר שילווה לקמצני איזה 2-3 מליון דולר להביא במידית את מקל וארצג, כי אם הסגל הזה הקבוצה הזאת גם לא תעבור את הפועל בדרבי של רבע גמר גביע המדינה, ואני לגמרי רציני

שלא יתן לו כלום, שימשיך להרוס עד שהאוהדים יבעטו אותו החוצה.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 נובמבר 2014, 23:47

Roni1 כתב:
er79 כתב:שמישהו ירים טלפון לגולדהאר שילווה לקמצני איזה 2-3 מליון דולר להביא במידית את מקל וארצג, כי אם הסגל הזה הקבוצה הזאת גם לא תעבור את הפועל בדרבי של רבע גמר גביע המדינה, ואני לגמרי רציני

שלא יתן לו כלום, שימשיך להרוס עד שהאוהדים יבעטו אותו החוצה.

באמת נראה לך שהאוהדים יעיפו אותו החוצה? אנחנו נמשיך לכתוב פה תגובות זועמות ובזה זה ייגמר
מכבי כדורסל זה לא מועדון של מחאות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2014, 23:48

אין שום סיכוי בעולם שמכבי לא תעלה לטופ 16 והמיקום ממש לא קריטי (עדיף מיקום כמה שיותר גבוה כדי לחסוך נציגה אחת בדירוג הגבוה אבל זו משמעות שולית ) , ככה שהרבה יותר חשוב כרגע לבנות את הקבוצה לטופ 16.

נראה לי שכל מי שרואה את הקבוצה יותר מחצי עונה יודע שחילופים אף פעם לא הוכיחו את עצמם במכבי , חייבים לתת לקבוצה את הזמן להפיק מעצמה את המיטב ואחרי הכול יש בקבוצה הזו פוטנציאל אם סופו וטיוס יחזרו לכושר , השאלה אם זה יקרה ומתי .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2014, 23:49

יוסי22 כתב:אין שום סיכוי בעולם שמכבי לא תעלה לטופ 16 והמיקום ממש לא קריטי (עדיף מיקום כמה שיותר גבוה כדי לחסוך נציגה אחת בדירוג הגבוה אבל זו משמעות שולית ) , ככה שהרבה יותר חשוב כרגע לבנות את הקבוצה לטופ 16.

נראה לי שכל מי שרואה את הקבוצה יותר מחצי עונה יודע שחילופים אף פעם לא הוכיחו את עצמם במכבי , חייבים לתת לקבוצה את הזמן להפיק מעצמה את המיטב ואחרי הכול יש בקבוצה הזו פוטנציאל אם סופו וטיוס יחזרו לכושר , השאלה אם זה יקרה ומתי .

אני מסכים. המיקום באמת לא משמעותי. בסוף מכבי תצטרך לסיים שלישית מאחורי ריאל ובארסה או שניה מאחורי צסקא. זה הסיפור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 27 נובמבר 2014, 23:50

יוסי22 כתב:אין שום סיכוי בעולם שמכבי לא תעלה לטופ 16 והמיקום ממש לא קריטי (עדיף מיקום כמה שיותר גבוה כדי לחסוך נציגה אחת בדירוג הגבוה אבל זו משמעות שולית ) , ככה שהרבה יותר חשוב כרגע לבנות את הקבוצה לטופ 16.

הסגל הזה דפוק מיסודו. פניני גמר את העונה, אי אפשר לבנות על רנדל הפציע, חסר לך קליעה מבחוץ, חסר לך 4 וחסר לך מאמן עם סטייל. הרוחות שנושבות השנה ביד אליהו שונות לגמרי מהעונות הקודמות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 27 נובמבר 2014, 23:51

ת'אמת שאני ממש לא רואה אור בקצה המנהרה..
היה עדיף שנעוף בבתים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 נובמבר 2014, 23:54

מכביסט30 כתב:

הסגל הזה דפוק מיסודו. פניני גמר את העונה, אי אפשר לבנות על רנדל הפציע, חסר לך קליעה מבחוץ, חסר לך 4 וחסר לך מאמן עם סטייל. הרוחות שנושבות השנה ביד אליהו שונות לגמרי מהעונות הקודמות..

ועדיין אמרת בדיוק את אותם דברים בשנה שעברה ...

גם הסגל של שנה שעברה לא היה מגיע לכלום בלי מה שקרה במשחק הראשון במילאנו ועדיין היה שם פוטנציאל כל הזמן .

גם בסגל הזה יש פוטנציאל עם פארגו , סופו , טיוס וסמית שהם שחקני טופ יורוליג מובהקים ורנדל שהראה שיש לו פוטנציארל ברמה הזו .

הבעיה היא באמת שסופו הגיע בכושר רע , טיוס לא מפוקס , פארגו עסוק בעצמו ורנדל פצוע ...

להגיד לך שהכול יסתדר ? לא יודע ... אבל פוטנציאל בהחלט יש פה .
יוסי22

הודעהעל ידי קובי » 27 נובמבר 2014, 23:55

felix_r כתב:אני חושב שהגיע הזמן להעיף את הצמד ג"ג מאימון הקבוצה

אם פליקס מעיף את פיני, כנראה שבאמת אבדה דרכינו... :sad1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 27 נובמבר 2014, 23:57

יוסי22 כתב:
מכביסט30 כתב:

ועדיין אמרת בדיוק את אותם דברים בשנה שעברה ...

גם הסגל של שנה שעברה לא היה מגיע לכלום בלי מה שקרה במשחק הראשון במילאנו ועדיין היה שם פוטנציאל כל הזמן .

גם בסגל הזה יש פוטנציאל עם פארגו , סופו , טיוס וסמית שהם שחקני טופ יורוליג מובהקים ורנדל שהראה שיש לו פוטנציארל ברמה הזו .

הבעיה היא באמת שסופו הגיע בכושר רע , טיוס לא מפוקס , פארגו עסוק בעצמו ורנדל פצוע ...

להגיד לך שהכול יסתדר ? לא יודע ... אבל פוטנציאל בהחלט יש פה .

אתה יכול להלל את הסגל עד מחר, עם גודס כמאמן ראשי אנחנו לא נגיע לכלום..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים