המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:שנה שעברה היה לך את בלאט
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:למה דווקא מלפפונים? אני רוצה קישואים!
ת'רד הקישואים לעונת 15/16
אם זה לא במרק קוסקוס או פשטידה אני לא נוגעת בקישואים
אתה חושב שזה יכול לעזור לשנות את המזל שלנו?
מקאדו 3 כתב:דווקא קניתי אתמול כמה קישואים לא רעים בכלל במחיר סביר , מי אמר שאין ?
אפילו שחקני היריבה, אלו שמכירים את פארגו משנה שעברה, התייחסו להופעה של הגארד המאכזב. "השנתיים ב-NBA הוציאו את האנוכיות שבו. ג'רמי נראה כבוי, ללא אנרגיות, ולא מצליח להסתגל חזרה לסגנון האירופאי. פארגו פשוט לא מתאים למכבי. הוא כופה עצמו על המשחק כי אין משמעת טקטית במכבי".
חברו של פארגו לחדר ההלבשה במכבי, שהעדיף להישאר בעילום שם, סתר את דבריו של הרכז. "ההפרש אפילו מרמה. צסק"א קבוצה גדולה וצריך להכיר בעובדות. כל עוד נשחק נגד לימוז' או מכבי חיפה נוכל לנצח. אבל כשנתמודד מול קבוצות עם איכות, עומק וכישרון, קבוצות עם שיטת משחק ברורה כמו ריאל מדריד, ברצלונה, פנרבחצ'ה, ואפילו הפועל ירושלים -- אין לנו שום סיכוי. הכל מאולתר והאנרגיות במכבי מאוד שליליות".
שחקנים במכבי העבירו ביקורת על ההכנה למשחק וסיפרו כי הקבוצה מקיימת מרתון של משחקונים עד 20, ללא הגנות קשוחות, בהם הריצה הקבוצה בעיקר שני תרגילים על יבש. בנוסף, תורגלה של הגנה חדשה, עליה מעולם לא עבדו קודם לכן. התוצאות, כך מסתמן, לא איחרו להגיע ואת המשחק סיימו פארגו והיינס עם אפס עגול בטור העבירות והגבירו את המודעות לחוסר המחוייבות האישית והקבוצתית בהגנה.
yzafrir כתב:יש למישהו ספק שבלאט היה מוציא מהסגל הזה הרבה הרבה יותר ?
כרגע גיא לא מוציא 30% מה פוטנציאל של הסגל הזה...
גיא סובל בדיוק מאותם סימפטומים שהיה לבלאט בקאדנציה הראשונה שלו במכבי. הוא פשוט לא מחובר למה שקורה בכל רגע נתון על המגרש ועושה חילופים שלא קשורים למציאות . פה גם החלק שפיני נכשל העונה ....
מכביסט30 כתב:ראיתם את זה?
״ביקורת במכבי על ההכנה לצסק״א: הכל מאולתר״
http://www.one.co.il/Article/242807.htmlאפילו שחקני היריבה, אלו שמכירים את פארגו משנה שעברה, התייחסו להופעה של הגארד המאכזב. "השנתיים ב-NBA הוציאו את האנוכיות שבו. ג'רמי נראה כבוי, ללא אנרגיות, ולא מצליח להסתגל חזרה לסגנון האירופאי. פארגו פשוט לא מתאים למכבי. הוא כופה עצמו על המשחק כי אין משמעת טקטית במכבי".חברו של פארגו לחדר ההלבשה במכבי, שהעדיף להישאר בעילום שם, סתר את דבריו של הרכז. "ההפרש אפילו מרמה. צסק"א קבוצה גדולה וצריך להכיר בעובדות. כל עוד נשחק נגד לימוז' או מכבי חיפה נוכל לנצח. אבל כשנתמודד מול קבוצות עם איכות, עומק וכישרון, קבוצות עם שיטת משחק ברורה כמו ריאל מדריד, ברצלונה, פנרבחצ'ה, ואפילו הפועל ירושלים -- אין לנו שום סיכוי. הכל מאולתר והאנרגיות במכבי מאוד שליליות".שחקנים במכבי העבירו ביקורת על ההכנה למשחק וסיפרו כי הקבוצה מקיימת מרתון של משחקונים עד 20, ללא הגנות קשוחות, בהם הריצה הקבוצה בעיקר שני תרגילים על יבש. בנוסף, תורגלה של הגנה חדשה, עליה מעולם לא עבדו קודם לכן. התוצאות, כך מסתמן, לא איחרו להגיע ואת המשחק סיימו פארגו והיינס עם אפס עגול בטור העבירות והגבירו את המודעות לחוסר המחוייבות האישית והקבוצתית בהגנה.
אם כל מה שרשום כאן נכון, זה פשוט מביך ומקומם..
jol9 כתב:אני לא אוהב את הביקורות בעילום שם האלה. זה לא מוסיף כבוד לא לזה שמדליף ולא לזה שמפרסם. האמינות של הדברים האלה שואפת לאפס.
יש לנו עיניים ואנחנו רואים איך מכבי נראתה בחודש האחרון. חודש דצמבר יהיה מבחן גדול לכולם - לשחקנים, למאמנים ולהנהלה. המזל הגדול (אולי) הוא שהחודש הזה
לא מזמן מבחנים קשים יותר מדי, ולכן יכול להיות שמכבי תוכל לנצל את הזמן הזה בשביל להתחבר, להחלים מפציעות ולהכניס את השחקנים המרכזיים שלה לכושר טוב.
LIAV10 כתב:דובר פה על הלוואל הזה?
מכביסט30 כתב:חחחחח הכותרת![]()
תודה
my man כתב:מכביסט30 כתב:חחחחח הכותרת![]()
תודה
ה-
הזה שלי!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:חחחחח הכותרת![]()
תודה
ה-
הזה שלי!
רק על זה אני מקווה שישעו אותך
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:חחחחח הכותרת![]()
תודה
ה-
הזה שלי!
רק על זה אני מקווה שישעו אותך
ישעו?
לא נסחפת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־19 אורחים