ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי sunshine » 28 נובמבר 2014, 11:25

jol9 כתב:טור יפה של האוזמן. מסכם לרוב את הדברים שאנחנו אומרים כאן לא מעט, כולל הגנות הבלוף, הבנייה העקומה, הזחיחות של ההנהלה וכו'

http://sports.walla.co.il/item/2805869

מראה הרבה על איכות של האנשים פה.
לא הבנתי את ההגנות בלוף..זה היה אמור להצליח? זה מצליח איפשהו בכלל :neutral
האוזמן היה יכול לעשות את זה פחות מתלהם.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 11:36

אביהוא כתב:
jol9 כתב:טור יפה של האוזמן. מסכם לרוב את הדברים שאנחנו אומרים כאן לא מעט, כולל הגנות הבלוף, הבנייה העקומה, הזחיחות של ההנהלה וכו'

האוזמן היה פה בפורום והעיד על עצמו שהוא אוהד מכבי.
אני מאמין שהוא סה"כ מדבר מכאב.

יש איזה כתב אחד בישראל היום "רועי כהן" שמו הוא אוהד מגדל מושבע-אחד השרופים. תקרא את הכתבה שלו יום אחרי ההפסד של מגדל השבוע.
יותר "מתלהם" מזה הוא לא היה יכול להביא. זזה בדיוק אותו הסיפור.
בכלל אחרי 4 התבוסות הראשונות של ה"משבר" הנוכחי הרבה הרבה אנשי כדורסל כתבו מכאב גדול על המצב של הקבוצה של המדינה(שרף, בוסאני עוד אנשים כגון...)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 28 נובמבר 2014, 11:51

my man כתב:
אביהוא כתב:

האוזמן היה פה בפורום והעיד על עצמו שהוא אוהד מכבי.
אני מאמין שהוא סה"כ מדבר מכאב.

יש איזה כתב אחד בישראל היום "רועי כהן" שמו הוא אוהד מגדל מושבע-אחד השרופים. תקרא את הכתבה שלו יום אחרי ההפסד של מגדל השבוע.
יותר "מתלהם" מזה הוא לא היה יכול להביא. זזה בדיוק אותו הסיפור.
בכלל אחרי 4 התבוסות הראשונות של ה"משבר" הנוכחי הרבה הרבה אנשי כדורסל כתבו מכאב גדול על המצב של הקבוצה של המדינה(שרף, בוסאני עוד אנשים כגון...)

כאב??????
לא יודע אם הוא אוהד מכבי..גם לא מצאתי שהוא אומר את זה,וזה לא אותו דבר..רוצים לפאר את מגדל ולהוריד את מכבי..יש הבדל בין ערמה של ירידות בלי פירגון אחד בכל אתרי הספורט(מכבי) לבין ערמה של פירגונים וביקורת מועטה מאוד (מגדל)
לי זה הספיק,גם שאר הכתבים כשהם פירגנו שנה שעברה זה היה עם הרבה ליכלוך
אבל לא נפתח את הנושא הזה כאן

rc4991 כתב:אני עדיין חושב שצריך ללכת על טריי תומפקינס מניזני
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2014
4-5 גבוה וחזק שעושה נקודות בצבע, קולע גם מבחוץ וריבאונדר גדול
הוא גם אחד שאפשר להחתים במועדון על חוזה ארוך ולא להביא אותו כפלסטר לא מוצלח כי יש לו כישרון
גם להביא אותו לא אמור להיות קשה מדי כי הוא מרוויח גרושים ברוסיה

בהחלט נראה בינגו מוצלח...מה המצב שמה?
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 12:20

הטור של הג'ינג'י, אני פשוט אוהב אותו...

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 79879.html

רוב הטור לא מחדש יותר מדי אבל הפסקה האחרונה נגעה בי..
במחזור יורוליג שכזה אי אפשר שלא להתייחס לסוגיית ד'אור פישר - שרבים פקפקו ביכולת שלו. אני לא נכנס לסכום שהוא דרש, וזכותן של הקבוצות הישראליות לא לשלם זאת, אך 25 נקודות ו-8 ריבונאדים (מדד 33) בניצחון של קאזאן בחוץ על ריאל מדריד הוכיחו שלפחות מבחינת הרמה, הוא מתאים. פישר מאוד רצה להיות פה, ושוב אני לא נכנס לסכומים, ואפילו נפגע מכך שלא רצו בו. לפעמים עדיף לקחת מישהו שרוצה, ועם שפת גוף ואנרגיות טובות, מאשר מישהו שעושה טובה שהוא על הפרקט. והמבין יבין.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:21

עזבו שניה את הקוסמטיקה.. התוכן הוא נכון ומדוייק.

כולנו אוהבים לקטול את שמואל כי הוא פומפוזי מדי בהצהרות שלו, אבל בתכלס, 5 תבוסות (חלקן כואבות מאוד) בחודש אחד, 3 מהן בבית, ואף אחד לא אומר שום דבר,
כשבפועל כל המועדון הזה הולך בדרך המאוד לא נכונה והלא מכביסטית הזאת.

ברור שלא על תבוסה לצסקא אנחנו ניפול, והמועדון חזק יותר מכל המהמורות בדרך, אבל כשאין רוח לחימה ורצון, זה כבר מתחיל להדאיג.
וכן, גם רצף של תבוסות (לא הפסדים - תבוסות), זה כבר לא דבר של מה בכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:22

my man כתב:הטור של הג'ינג'י, אני פשוט אוהב אותו...

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 79879.html

רוב הטור לא מחדש יותר מדי אבל הפסקה האחרונה נגעה בי..
במחזור יורוליג שכזה אי אפשר שלא להתייחס לסוגיית ד'אור פישר - שרבים פקפקו ביכולת שלו. אני לא נכנס לסכום שהוא דרש, וזכותן של הקבוצות הישראליות לא לשלם זאת, אך 25 נקודות ו-8 ריבונאדים (מדד 33) בניצחון של קאזאן בחוץ על ריאל מדריד הוכיחו שלפחות מבחינת הרמה, הוא מתאים. פישר מאוד רצה להיות פה, ושוב אני לא נכנס לסכומים, ואפילו נפגע מכך שלא רצו בו. לפעמים עדיף לקחת מישהו שרוצה, ועם שפת גוף ואנרגיות טובות, מאשר מישהו שעושה טובה שהוא על הפרקט. והמבין יבין.

אני הייתי אחד המתנגדים להחזרה של פישר, בטח כשיש את טיוס, או על חשבונו, אבל במבחן התוצאה, ברור מה היה נכון לעשות.
טיוס מאוד מאוד מאכזב. הוא כבר לא פצוע, ואין לו תירוצים, הוא פשוט לא משחק באותן האנרגיות והרצון ששיחק בעונה שעברה, ובמצב הזה, הוא ממש סתם עוד שחקן.

הוא היה יכול להפוך לסוג של קייל היינס כזה, אבל כרגע הוא רחוק מאוד מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 12:26

יוני *אני כל כך מסכים!

אני לא יכול לתאר לך את כמות הטירוף שאני אחוז בה אני כמו איזו מסומם שמחכה רק שההנהלה תעשה כבר משו- זה כבר לא משנה לי מה רק שיעשו.
תעיפו את גודס, תעיפו את פיני, תשחררו את לינהארט, תנו גז למאריץ', תפרסמו צעקות של שמעון בחדר הלבשה, תענישו את פארגו שירוץ בבוקסר בכיכר רבין, תפרסמו שהיינס החליט שהוא מתפטר- לא יודע, משו--
זה לא להאמין שהתבוסות מתדפקות על דלתינו חדשות לבקרים ולא קורה כלום פשוט!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:36

my man כתב:יוני *אני כל כך מסכים!

אני לא יכול לתאר לך את כמות הטירוף שאני אחוז בה אני כמו איזו מסומם שמחכה רק שההנהלה תעשה כבר משו- זה כבר לא משנה לי מה רק שיעשו.
תעיפו את גודס, תעיפו את פיני, תשחררו את לינהארט, תנו גז למאריץ', תפרסמו צעקות של שמעון בחדר הלבשה, תענישו את פארגו שירוץ בבוקסר בכיכר רבין, תפרסמו שהיינס החליט שהוא מתפטר- לא יודע, משו--

הצוות המקצועי ימשיך, כשבדרך שני מיילסטונים שיכולים לשנות את התמונה - סכנה לאי עלייה לטופ 16 (לא סביר, בפרט שמכבי סה"כ ניצחה כבר את כל היריבות שלה בחוץ)
והפסד בגביע. להערכתי בחודש דצמבר נקבל סוג של כיוון. סה"כ מצפים למכבי משחקים לא מאוד קשים, ויכול מאוד להיות שיווצר כאן רצף של ניצחונות שייקח אותנו לפאזה קצת יותר חיובית ממה
שיש עכשיו.

בין לבין, פרט לעזיבה הוודאית של מאריץ', יגיע כנראה איזשהו פלסטר במקומו לעמדה 5. לא רואה עוד שינויים שייקרו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 12:38

jol9 כתב:

הצוות המקצועי ימשיך, כשבדרך שני מיילסטונים שיכולים לשנות את התמונה - סכנה לאי עלייה לטופ 16 (לא סביר, בפרט שמכבי סה"כ ניצחה כבר את כל היריבות שלה בחוץ)
והפסד בגביע. להערכתי בחודש דצמבר נקבל סוג של כיוון. סה"כ מצפים למכבי משחקים לא מאוד קשים, ויכול מאוד להיות שיווצר כאן רצף של ניצחונות שייקח אותנו לפאזה קצת יותר חיובית ממה
שיש עכשיו
.

בין לבין, פרט לעזיבה הוודאית של מאריץ', יגיע כנראה איזשהו פלסטר במקומו לעמדה 5. לא רואה עוד שינויים שייקרו.

זה בדיוק מה שאמרו אחרי רצף הניצחונות האחרונים...שום ניצחון לא יעודד אותי ולא ישנה פאזה- צריך זעזוע. היום!-סליחה, אתמול!

וחוץ מזה אני ממש מפחד ממשחקי הגביע- כי שם הכסף מונח על השולחן ואני לא כ"כ בטוח שהרמה המנטלית של הקבוצה הזו תדע לבוא ולקחת..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:41

my man כתב:
jol9 כתב:

שיש עכשיו
.

זה בדיוק מה שאמרו אחרי רצף הניצחונות האחרונים...שום ניצחון לא יעודד אותי ולא ישנה פאזה- צריך זעזוע. היום!-סליחה, אתמול!

וחוץ מזה אני ממש מפחד ממשחקי הגביע- כי שם הכסף מונח על השולחן ואני לא כ"כ בטוח שהרמה המנטלית של הקבוצה הזו תדע לבוא ולקחת..

אני לא אומר מה צריך, אלא מה שיקרה לדעתי.
לדעתי גם אנחנו הולכים להתאכזב מאוד מסופו. מאוד מזכיר לי מה שקרה לו בקדנציה הקודמת - עונה ראשונה פנטסטית, ועונה שניה עלובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 28 נובמבר 2014, 15:03

היה שווה שבלאט יעזוב רק כדי שנפסיק לקרוא ביקורת על הצרחות שלו ונתחיל לראות קטעים כאלה. פשוט מעולה.
אבל יש גם חדשות טובות למכבי בהמשך למשחק המביך מול הרוסים. עכשיו אפשר יהיה להפסיק עם ההשוואות המטופשות לעונה שעברה. להגיד שבעונה שעברה הובסנו במוסקבה, אבל זה הסתדר איכשהו אחר כך. בעונה שעברה ספסלנו, סרסנו והרסנו את השחקן הכי טוב בקבוצה, אבל זה איכשהו יצא סבבה. בעונה שעברה רימינו הגנתית ושיחקנו כדורסל התקפי מעורר רחמים במחצית הראשונה פלוס של העונה, אבל אחר כך פשוט נתנו את הכדור למי שצריך ויצאנו גאונים. בעונה שעברה לא בנינו את הקבוצה כמו שצריך וגם לא עשינו את השינויים המקצועיים הדרושים במהלך העונה, אבל היי: אנחנו מכבי ואתם לא. אנחנו ריחפנו בדרך לאליפות יורוליג ואתם לא. אנחנו יודעים מה אנחנו עושים.

ובכן, הקשקוש הזה חייב להסתיים. הנהלת מכבי תל אביב צריכה להפנים שהיא האחראית המרכזית לשרשרת החלטות רעה ומוטעית בשנים האחרונות. ביחס למאמנים שלה. ביחס לשחקנים שהיא בוחרת. ביחס לקריטריונים להחתמת שחקנים. צריכה להבין שהמטרה בבניית קבוצה היא לצרף שחקנים טובים שיכולים לשחק טוב ביחד ושאם זה לא קורה, צריך לבצע שינויים ולא לחכות למשיח. כי המשיח, בניגוד לדוור, לא מצלצל פעמיים.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2014, 16:06

האוזמן :worship
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2014, 08:31

ג'ף אדריאן - מלפפון שג'וניור רצה להביא בעשרת אלפים דולר לחודש (והופתע מאוד שהוא סירב) חתם במינסוטה. בחודש אחד הוא יקבל את מה שג'וניור רצה לשלם לו תמורת עונה שלמה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 30 נובמבר 2014, 11:26

מכבי ת״א מפעילה מכבש לחצים על גל מקל
http://www.one.co.il/Article/242881.html
Roni1

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 11:44

הלוואי. הוא בדיוק מה שחסר למכבי כרגע , ויחסוך למכבי זר על עמדה 2 (לשם יעבור פארגו) יוריד את אוחיון לספסל וייתן לנו באלאנס בליגה הישראלית.
ואז להחליף את לינהרט ומאריץ' ב 4 איכותי ויש לנו אחלה סגל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2014, 11:47

Roni1 כתב:מכבי ת״א מפעילה מכבש לחצים על גל מקל
http://www.one.co.il/Article/242881.html

מה לעשות שב- 10,000 דולר לחודש שמציע ג'וניור, גל מקל לא בדיוק רץ להגיע, גם אם פניני יתקשר אליו 50 פעם ביום.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 11:52

מדברים על חוזה ל שנתיים וחצי. אם יש אופצייה למהלך כזה , מכבי חייבת ללכת עליו. זה יכול לשנות עונה שלמה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 נובמבר 2014, 12:03

מכבי תצטרך להציע לו הרבה מאוד כסף בשביל שבכלל ישקול להגיע. לא רואה את זה קורה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 12:04

אם זה לחוזה ארוך טווח , אין שום סיבה שלא. זה אגב מותנה בשחרורו של היינז.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2014, 12:15

בפעם האחרונה שמקל שיחק עם פארגו זה עשה רק טוב לשניהם וגם לרנדל ששיחק איתם .
זה צעד מאוד חשוב לא רק לעונה הזאת אלא לעתיד של מכבי כי זה מחזק מאוד את הסגל הישראלי שלנו....
פארגו יעבור לעמדה 2 כשהיינס המחליף שלו ויוגב המחליף של מקל בעמדה 1 ....רכז ראשון ישראלי איכותי במכבי ? לא זוכר כזה דבר מאז עונת קטשפר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, גל גל ו־18 אורחים