המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:קאזאן מנצחת את ריאל 75-85
my man כתב:אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..
אני כותב וצוחק אבל המקום השני עדיין בידיים שלנו...
לאבורל קוצ'ה אחת הקבוצות ההזויות- פירקה את אולי' 89-70...יותר רכבת הרים מזה לא יהיה
jol9 כתב:my man כתב:אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..
לאבורל קוצ'ה אחת הקבוצות ההזויות- פירקה את אולי' 89-70...יותר רכבת הרים מזה לא יהיה
ד"א פתאום קלטתי שאולי עדיף למכבי לסיים שלישית, ואז לקבל את צסקא ואת אולימפיאקוס (וגם כנראה את פנר ואפס), במקום
לסיים שניה ולקבל את ריאל ובארסה ובוודאות להיות בלי יתרון ביתיות בהצלבה.
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..
ד"א פתאום קלטתי שאולי עדיף למכבי לסיים שלישית, ואז לקבל את צסקא ואת אולימפיאקוס (וגם כנראה את פנר ואפס), במקום
לחלוטין לא מסכים!
עם בית כמו שתיארת לא רק שאנחנו לא מקבלים ביתיות בהצלבה, אנחנו בכלל לא מגיעים אליה- עם אי שמכבי נראית גם הטורקיות יעלו על חשבונה...
jol9 כתב:my man כתב:אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..
ankram כתב:סחטיין על המאמן של בארסה שלא היסס לתת ל3 צעירים את המושכות ברגעי האמת , בארסה קוטפת את פירות האמון באברינס עוד מלפני שנתיים , הזוניה הזה הוא חתיכת כישרון , וגם סאטורנסקי.
ככה בונים מועדון , לא כמו מכבי שייבשת את הישראלים שלה עד עפר , וכתוצאה מכך אין כמעט ישראלי שיבוא אוטומטית.
אפרופו בארסה , מעניין מה אומרים בספרד על האלופה שמחזיקה ב 2 שחקנים ספרדיים!!! בלבד שאחד מהם הוא נאברו קשישא.
roy1000 כתב:ANKRAM - לאיזה שחקן ישראלי צעיר אתה רוצה לתת דקות?
התנין כתב:מה אפשר להגיד על בובאן מארינוביץ'? מדובר בסנטר פנטסטי, שמציג מספרים מטורפים בנתיים. את השחקנים בגובה הזה שסיפקו מס' כ"כ טובים ניתן למנות על כף יד אחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים