יורוליג - המחזור השביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יורוליג - המחזור השביעי

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2014, 00:18

קאזאן מנצחת את ריאל 75-85
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: יורוליג - המחזור השביעי

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2014, 00:19

rc4991 כתב:קאזאן מנצחת את ריאל 75-85

דור פישר עם משחק שיא של 25 נקודות, 8 כ"ח ו 5 חסימות! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 28 נובמבר 2014, 01:05

מראה תחוכמה של ההנהלה של מכבי וואיך מתים להיתמקח על כל דולר אם שחקנים טובים ועל לא טובים ישר שמים להם כסף ,יש תדוגמא למשל על דונטה איך מתץמקחים ועל הינס ישר שמים וגם על פארגו ואותו דבר על פישר .
כבר בנחרת ראיתי תשינוי אצל פישר תבגרות תהיתקדמות דווקא בגילו המתקדם, אם הקליעה של מחצי מרחק והיכולת לשחק איתו פיק ולנצל תקליעה ,הוא בול מה שחסר לנו והיה פותר אותנו מהטובה שטיוס עושה לנו.
היתי הולך על פישר גם שנה הבאה הוא בכושר טוב ושחקן טוב ורציתי אותו מאוד השנה ,אני לא צריך ממנו יותר מידי אבל איתו הפיקנרול היה נראה אחרת מהלך אחד שונה משנה הכל לפעמים האופציה של הקליעה היתה גורמת לקבוצות בעיה בשמירה עלינו
אדם

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 12:01

אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..
אני כותב וצוחק אבל המקום השני עדיין בידיים שלנו...

לאבורל קוצ'ה אחת הקבוצות ההזויות- פירקה את אולי' 89-70...יותר רכבת הרים מזה לא יהיה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:39

my man כתב:אלבה ניצחה את מלאגה בשנייה האחרונה..

לאבורל קוצ'ה אחת הקבוצות ההזויות- פירקה את אולי' 89-70...יותר רכבת הרים מזה לא יהיה

ד"א פתאום קלטתי שאולי עדיף למכבי לסיים שלישית, ואז לקבל את צסקא ואת אולימפיאקוס (וגם כנראה את פנר ואפס), במקום
לסיים שניה ולקבל את ריאל ובארסה ובוודאות להיות בלי יתרון ביתיות בהצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 28 נובמבר 2014, 12:43

jol9 כתב:

ד"א פתאום קלטתי שאולי עדיף למכבי לסיים שלישית, ואז לקבל את צסקא ואת אולימפיאקוס (וגם כנראה את פנר ואפס), במקום

לחלוטין לא מסכים!
עם בית כמו שתיארת לא רק שאנחנו לא מקבלים ביתיות בהצלבה, אנחנו בכלל לא מגיעים אליה- עם אי שמכבי נראית גם הטורקיות יעלו על חשבונה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2014, 12:47

my man כתב:
jol9 כתב:

לחלוטין לא מסכים!
עם בית כמו שתיארת לא רק שאנחנו לא מקבלים ביתיות בהצלבה, אנחנו בכלל לא מגיעים אליה- עם אי שמכבי נראית גם הטורקיות יעלו על חשבונה...

סמוך עם הטורקים שיידעו לתת לנו את זה כשנצטרך :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 28 נובמבר 2014, 14:28

חייב לציין שאני מאוד אוהב את ויטוריה הכושלת, כי היא מחזיקה במס' שחקנים שבעיניי בקונסטלציה מסוימת יכולים להוביל כל קבוצה באירופה. כעת אמנה שלושה מעניינים במיוחד: הרטל - הרכז שאני הכי אוהב ביורוליג. רכז אמיתי עם יד מעולה מהשלוש. ברטנס הוא כישרון ע-נ-ק והרפרטואר ההתקפי שלו (אם כי ממבט חטוף, הוא צריך לשפר את האחוזים מחוץ לקשת) + היכולות האתלטיות מאוד מרשימים. גם שנגליה שחזר מה-NBA בהחלט יכול להתפתח לשחקן מאוד מאוד נחמד.
אני מאוד רוצה שהקבוצה הזאת תצליח יותר.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2014, 16:22

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2014, 16:52

jol9 כתב:

הקרב על המקום השני יוכרע במשחק מול מלאגה בנוקיה וזה יכול ללכת לשני הכיוונים. אני יותר מודאג מזה שבקונסטלציה מסויימת מכבי יכולה ליפול למקום רביעי וזו תהיה בעיה גדולה בהרבה. מצד שני, אולי במצב כזה, ההנהלה תהיה יותר פתוחה לרעיון של חיזוק אמיתי.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 12:19

סחטיין על המאמן של בארסה שלא היסס לתת ל3 צעירים את המושכות ברגעי האמת , בארסה קוטפת את פירות האמון באברינס עוד מלפני שנתיים , הזוניה הזה הוא חתיכת כישרון , וגם סאטורנסקי.
ככה בונים מועדון , לא כמו מכבי שייבשת את הישראלים שלה עד עפר , וכתוצאה מכך אין כמעט ישראלי שיבוא אוטומטית.

אפרופו בארסה , מעניין מה אומרים בספרד על האלופה שמחזיקה ב 2 שחקנים ספרדיים!!! בלבד שאחד מהם הוא נאברו קשישא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2014, 12:30

ankram כתב:סחטיין על המאמן של בארסה שלא היסס לתת ל3 צעירים את המושכות ברגעי האמת , בארסה קוטפת את פירות האמון באברינס עוד מלפני שנתיים , הזוניה הזה הוא חתיכת כישרון , וגם סאטורנסקי.
ככה בונים מועדון , לא כמו מכבי שייבשת את הישראלים שלה עד עפר , וכתוצאה מכך אין כמעט ישראלי שיבוא אוטומטית.

אפרופו בארסה , מעניין מה אומרים בספרד על האלופה שמחזיקה ב 2 שחקנים ספרדיים!!! בלבד שאחד מהם הוא נאברו קשישא.

שלושה דברים:
1. אין אף ישראלי שמתקרב לרמה של הצעירים של בארסה
2. הרבה יותר קל לשתף צעירים כששאר הסגל שלך כל כך איכותי
3. הזוניה שחקן ענק, אני מת עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 13:04

תגובה:

1. אם מכבי לא תשתף ישראלים לעולם לא נדע, שפיני נתן לבורשטיין את הדקות , בגיל 20 , אף אחד לא הימר שהוא יהיה שחקן יורוליג לגיטימי. גם שהזוניה עשה שגיאות הוא לא עף לספסל , ויכלת לראות כמה אנרגיות
מכניס שחקן צעיר (ואפילו לא מקומי!!) לקהל שלו.
2. לא מסכים , חמשייה שכוללת את סאטורנסקי, הזוניה,אברינס, למפה , ועוד משהו היא לא חמשייה איכותית כל כך , כל העניין הוא אומץ , אומץ לתת דקות במשחק יורוליג צמוד לשחקנים צעירים , אומץ שאין לאף אחד במכבי
כולל לא להנהלה ולמאמנים. אומץ לסכן משחק כדי לבנות שחקנים , מכבי מאז פתיחת שנות האלפיים לא עושה זאת זולת הקרדיט שנתן ספחייה לאליהו.
3. פעם ראשונה שאני שומע עליו , בהחלט כשרון רציני.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2014, 13:14

ANKRAM - לאיזה שחקן ישראלי צעיר אתה רוצה לתת דקות?
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 30 נובמבר 2014, 13:17

מה אפשר להגיד על בובאן מארינוביץ'? מדובר בסנטר פנטסטי, שמציג מספרים מטורפים בנתיים. את השחקנים בגובה הזה שסיפקו מס' כ"כ טובים ניתן למנות על כף יד אחת.
התנין

הודעהעל ידי my man » 30 נובמבר 2014, 13:19

roy1000 כתב:ANKRAM - לאיזה שחקן ישראלי צעיר אתה רוצה לתת דקות?

אני לא עונה בשמו אבל אלטיט בהחלט יכול לקבל דקות יותר משמעותיות..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 30 נובמבר 2014, 13:20

התנין כתב:מה אפשר להגיד על בובאן מארינוביץ'? מדובר בסנטר פנטסטי, שמציג מספרים מטורפים בנתיים. את השחקנים בגובה הזה שסיפקו מס' כ"כ טובים ניתן למנות על כף יד אחת.

הבעיה היחידה היא בכך שצריך לבנות את כל שיטת המשחק סביבו, אחרת הוא לא יעיל, וזאת הסיבה שאני לא רואה אותו מצליח במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 30 נובמבר 2014, 13:24

אני חושב שרוב הסנטרים האמיתיים, שהם לא ניקולה וויצ'יץ', חייבים שיבנו את המשחק סביבם.
התנין

הודעהעל ידי ankram » 30 נובמבר 2014, 13:26

עכשיו זאת לא חוכמה להגיד את זה , שלמכבי יש בקושי ישראלי וחצי בהרכב , אבל סתם לדוגמא , במשחק של בארסה עלו לשחק הצעירים אחרי שההרכב המסורתי נקלע לפיגור גדול ואף אחד לא קלע מבחוץ.
אז הכניסו את הזוניה שהראה מחוייבות וקלע מבחוץ וגם שעברו אותו עדיין נלחם על פוזיצייה , מדוע במשחק מול צדוויצה , שאתה רואה שכלום לא הולך , אתה לא מנסה את אלטיט ל5 דקות? במיוחד שאתה רואה שאף אחד לא באמת בא לשחק.
כמה נזק כבר יכול שחקן אחד צעיר לעשות שמאריץ' או כהן לא עושים גם הם?
אבל שוב , זה לא משחק אחד ספציפי או סיטואציה ספציפית , זה קונספט של מועדון , שכולם שווים ולכולם יש סיכוי לקבל דקות , אין שום סיבה שהרכב של מכבי שיכול לכלול שחקנים כמו דאוסן או בלייזר , לא יקבל דקות ביורוליג,
אם אתה מספיק אמיץ ומספיק יודע איך לשלב שחקנים במשחק , איך לתת להם דגשים הגניתיים , איך לשלב אותם במשחק ההתקפה , ולא רק להשתמש בהם כשחקני אימונים וסותמי חורים על הספסל.
בצורה הזאת מאבדים את מקל, את אלטיט עוד מעט , ובכלל הישראלים שמיועדים למכבי יחשבו טוב טוב , אם לעטר את ספסלי הקבוצה או לקבל דקות משחק בקבוצה אחרת , עוד מעט מכבי יצטרכו לגייס זרים שיהוו עבורם שחקני אימונים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 30 נובמבר 2014, 13:35

אגב בלי קשר, במחזור הבא יש משחק סופר מעניין בין מילאנו לבאיירן כשבאיירן חייבת לנצח בחוץ מעל 7 הפרש בכדי להשוות את מעמדה מול מילאנו בקרב על הטופ 16..
הבית הזה יכול להיסגר כבר שבוע הבא.
סמל אישי של המשתמש
my man

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים