המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
כי גם הם שחקני ספסל... בגלל זה אני תמיד אומר שאסור לשים ביחד את כל שחקני הספסל. אם רוצים לתת זמן מועיל לשחקן צעיר, צריך להכניס אותו בזמן אמת עם 4 שחקני חמישיה
my man כתב:נראה לי מכבי שברה את שיא הריבאונד...56!!!
אביהוא כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
כי גם הם שחקני ספסל... בגלל זה אני תמיד אומר שאסור לשים ביחד את כל שחקני הספסל. אם רוצים לתת זמן מועיל לשחקן צעיר, צריך להכניס אותו בזמן אמת עם 4 שחקני חמישיה
עכשיו תחשוב שוב על מה שאמרתה...
felix_r כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
עכשיו תחשוב שוב על מה שאמרתה...
מה לא בסדר?
rc4991 כתב:מה לעזאזל היה הקטע של פארגו עכשיו בראיון עם סמית'?
זה היה ניסיון להשיג צומי?
rc4991 כתב:מה לעזאזל היה הקטע של פארגו עכשיו בראיון עם סמית'?
זה היה ניסיון להשיג צומי?
Holiday_Armadillo כתב:האוזמן עכשיו בחדשות הספורט - ''בדרך כלל מי שמדבר על משבר מנטלי זה מי שלא יודע מה הבעיה המקצועית''
my man כתב:לנדסברג אגואיסט משו פחד..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים