ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2014, 11:02

roy1000 כתב:
er79 כתב:הסכמנו שלא הסכמנו :D. אגב, וואלה מיישרים קו עם הגולש הדי אמין מתפוז (היה הראשון לחשוף את פרשת אוחיון) לגבי בייקס. בעיניי זו טעות. השילוב שלו עם פארגו יהיה אפילו קשה יותר לצפייה מזה של היינס. מה קורה עם מקל?

להביא את Buycks במקום היינס זה סופר מהלך רוחבי. גם ישלמו להיינס פיצוי על עוד שנה של חוזה וגם יביאו שחקן עם לא פחות סימני שאלה. לדעתי זה לא יקרה והיינס יישאר עד סוף העונה.

הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
אין משהו אחד שאפשר להגיד שהוא עושה באמת טוב, וזאת בעיה.
אפילו אצל היקמן, גם השונאים הגדולים שלו יכולים להודות שהבחור יודע לשים נקודות על הלוח ולסחוט עבירות ברמה גבוהה. על היינס אי אפשר להגיד
שום דבר בסגנון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2014, 11:12

אם בייקס יבוא זה יהיה התחלת הסוף של הקבוצה הזו(וכן אני אשמח לאכול את הכובע.) פארגו צריך רכז ברמה גבוהה לידו שיפנה אותו וימצא אותו ואת שאר החברים לקבוצה במקומות שהיום אף אחד לא מצליח. אתמול זה ממש זעק לשמיים -סופו מקבל את הכדור לא בזמן ולא במקום הנכון. טיוס מתגלגל ומתעצבן שאף אחר לא נותן לו תכדור. כהן עומד לו בכל עמדה שרק נתנו לו ופשוט לא מקבל את הכדור...

בעבר לא הייתי מחסידי מקל בטח שלא אחרי הציטוטים הדוחים שלו. אבל אם אוחיון הוא הקפטן ופארגו חתם פה אחרי שני ברזים אז גם מקל יכול להגיע לכאן. הוא בול על המשבצת הזו של רכז שיודע לנהל את החברים שלו. והוא בא עם בונוס(שיעלה אמנם הרבה מאד כסף) הוא ישראלי ולא צריך להרחיב על כמה שאנחנו צריכים ישראלי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2014, 12:49

jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
אפילו אצל היקמן, גם השונאים הגדולים שלו יכולים להודות שהבחור יודע לשים נקודות על הלוח ולסחוט עבירות ברמה גבוהה. על היינס אי אפשר להגיד
שום דבר בסגנון הזה.

ומה תענה לדני פדרמן שיגיד לך שזה סיפור טייריס רייס עוד פעם ושהיינס עוד יביא למכבי גביע אירופה?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2014, 12:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.

ומה תענה לדני פדרמן שיגיד לך שזה סיפור טייריס רייס עוד פעם ושהיינס עוד יביא למכבי גביע אירופה?

הוא לא צריך להגיד את זה לי, אלא למאמן שלו שכנראה לא ממש חושב ככה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2014, 13:16

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
שום דבר בסגנון הזה.

ומי בדיוק סופר את גודס? הרי את בלאט בקושי ספרו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 16:08

roy1000 כתב:
שום דבר בסגנון הזה.

אם הוא היה שואל אותי הייתי עונה לו ששני המקרים אינם דומים , שטייריס רייס הראה יכולות אישיות גבוהות מאד ברמת יורוליג והבעיה איתו (בהתחלה) היתה החוק הרוסי הארץ , ואי התאמה למשחק ההגנה ולתרגילים שמשחקת הקבוצה.
ואילו במקרה של היינס מדובר בשחקן פרווה , שלא מראה שום דבר ברמה גבוהה , אבל שום דבר , ולפיכך יש יותר מתאימים ממנו.

הייתי גם אומר לו , ששנה שעברה אולי ההימור הצליח , אבל רוב השנה היה כדורסל שלילי במכבי , ושהשנה כמו שקרה עם רוב ההחתמות של ההנהלה בשנים האחרונות (מדלי,פלאניניץ',תומאס,גרגמל, מאריץ',לינהרט ועוד), ההימור כשל.

הייתי גם אומר לו , שמועדון רציני לא לוקח את מה שקרה שנה שעברה והופך אותה לנורמה , שהנהלה רצינית היתה מבינה שמה שהביא אותה להישג אשתקד , זה טונה של מזל ,קצת מלי והרבה חריאפה , ושלא היה לזה קשר למשחק כדורסל.

הייתי גם אומר לו , שמשנה לשנה ההימורים של ההנהלה שלנו הופכים להיות יותר ויותר מופרכים ויותר מסוכנים , שההנהלה לא דואגת לשמר פה שחקנים , ושזה לא רציני לאלופת אירופה להחליף כל שנה את הקו האחורי שלה ולצפות שכל הימור יצליח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 16:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
שום דבר בסגנון הזה.

ומי בדיוק סופר את גודס? הרי את בלאט בקושי ספרו.

אני אשמח אם יום אחד , מאמן של מכבי יבוא ויספר , איך בדיוק מקבלים זרים במכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2014, 17:52

ankram כתב:אני אשמח אם יום אחד , מאמן של מכבי יבוא ויספר , איך בדיוק מקבלים זרים במכבי.

אפי ופיני כבר סיפרו. לא?
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 02 דצמבר 2014, 18:20

מחלקת הסקאוטינג האדירה שלנו, לא?
Roni1

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2014, 23:37

ankram כתב:
roy1000 כתב:
שום דבר בסגנון הזה.

אם הוא היה שואל אותי הייתי עונה לו ששני המקרים אינם דומים , שטייריס רייס הראה יכולות אישיות גבוהות מאד ברמת יורוליג והבעיה איתו (בהתחלה) היתה החוק הרוסי הארץ , ואי התאמה למשחק ההגנה ולתרגילים שמשחקת הקבוצה.
ואילו במקרה של היינס מדובר בשחקן פרווה , שלא מראה שום דבר ברמה גבוהה , אבל שום דבר , ולפיכך יש יותר מתאימים ממנו.

הייתי גם אומר לו , ששנה שעברה אולי ההימור הצליח , אבל רוב השנה היה כדורסל שלילי במכבי , ושהשנה כמו שקרה עם רוב ההחתמות של ההנהלה בשנים האחרונות (מדלי,פלאניניץ',תומאס,גרגמל, מאריץ',לינהרט ועוד), ההימור כשל.

הייתי גם אומר לו , שמועדון רציני לא לוקח את מה שקרה שנה שעברה והופך אותה לנורמה , שהנהלה רצינית היתה מבינה שמה שהביא אותה להישג אשתקד , זה טונה של מזל ,קצת מלי והרבה חריאפה , ושלא היה לזה קשר למשחק כדורסל.

הייתי גם אומר לו , שמשנה לשנה ההימורים של ההנהלה שלנו הופכים להיות יותר ויותר מופרכים ויותר מסוכנים , שההנהלה לא דואגת לשמר פה שחקנים , ושזה לא רציני לאלופת אירופה להחליף כל שנה את הקו האחורי שלה ולצפות שכל הימור יצליח.

רייס הראה יכולות ברמת יורוליג לפני מכבי ? היינס הראה יכולות גבוהים ממנו בקבוצות טובות יותר ממה שרייס שיחק . ראיתי אותו עוד ששיחק בצרפת ואחרכך בספרד וזה ממש לא דומה לשחקן שרואים עכשיו . לפני פחות משנה בסיינה הוא היה נראה הרבה הרבה יותר טוב כך שאני יודע שיש לו את הפוטנציאל . אתה כל הזמן מסתכל מה הוא עשה עד עכשיו במכבי ושופט אותו לפי זה . אותו דבר בדיוק עשית שנה שעברה לרייס ואני מאמין שאם נלך יותר אחורה לתחילת שנות האלפיים אז בטח גם על פארקר חשבת אותו דבר כשלא התחיל בצורה טובה את העונה...זה כבר לא עניין של האם הוא שחקן טוב או לא אלא פשוט לתת זמן לשחקן להוכיח את עצמו .

מה שעשו שנה שעברה זה מה שעושים כבר יותר מחמש שנים . מהמרים על שחקנים זולים ומקווים לטוב . סטטיסטית זה הביא לתוצאות טובות מאוד . מקום ראשון אחד , מקום שני אחד והשאר טופ 8 . יחסית להשקעה זה לא רע בכלל...זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע זה פשוט שאין להם. מה לעשות ? זה כבר סיפור אחר..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2014, 10:25

yzafrir כתב:
ankram כתב:
roy1000 כתב:
שום דבר בסגנון הזה.

רייס הראה יכולות ברמת יורוליג לפני מכבי ? היינס הראה יכולות גבוהים ממנו בקבוצות טובות יותר ממה שרייס שיחק . ראיתי אותו עוד ששיחק בצרפת ואחרכך בספרד וזה ממש לא דומה לשחקן שרואים עכשיו . לפני פחות משנה בסיינה הוא היה נראה הרבה הרבה יותר טוב כך שאני יודע שיש לו את הפוטנציאל . אתה כל הזמן מסתכל מה הוא עשה עד עכשיו במכבי ושופט אותו לפי זה . אותו דבר בדיוק עשית שנה שעברה לרייס ואני מאמין שאם נלך יותר אחורה לתחילת שנות האלפיים אז בטח גם על פארקר חשבת אותו דבר כשלא התחיל בצורה טובה את העונה...זה כבר לא עניין של האם הוא שחקן טוב או לא אלא פשוט לתת זמן לשחקן להוכיח את עצמו .

מה שעשו שנה שעברה זה מה שעושים כבר יותר מחמש שנים . מהמרים על שחקנים זולים ומקווים לטוב . סטטיסטית זה הביא לתוצאות טובות מאוד . מקום ראשון אחד , מקום שני אחד והשאר טופ 8 . יחסית להשקעה זה לא רע בכלל...זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע זה פשוט שאין להם. מה לעשות ? זה כבר סיפור אחר..

תגיד לי ,
ראית הרבה משחקים של אלאן שאלון, גראן קנאריה, ארטלנד דראגונס? שאתה מגבש ככה דיעה על שחקן? מה הרשים אותך בעונה שלו בספרד , שהוא היה שותף להשארות הקבוצה שלו ליגה , במקום ה14 עם ממוצע של קצת יותר מ10 נקודות, זה מה שקנה אותך?
באיזה ערוץ ראית את כל המשחקים האלו לגבש עליו דיעה? בערוץ לולי? לחפש בגוגל זאת לא דיעה.
ומה הקשר לרייס? הרי ללא מלי בכלל לא היית יודע שהוא מסוגל לעשות את מה שעשה, מה עוד שרייס הגיע לתפקיד של רכז , היינס הוא בכלל 2 , הוא לא 2 ברמת יורוליג !!!
אני שמח שאתה מבסוט מהשיטה שלנו , זאת שיטה נפלאה להמר כל שנה , פעם הולך ופעם לא , אבל ככה לא מתנהג מועדון רציני, אם אין לך כסף , אל תביא 8 זרים , 2 כגיבוי ואחד שיישב על הספסל כל העונה וכלל לא יירשם, תביא 3-4 זרים תותחים ותסתמך על ישראלים\מתאזרחים.
ההנהלה הנפלאה שלנו כל שנה מחליפה הרכב למאמן ומצפה ממנו שיעשה קסמים עם חומר גלם שמתאים לליגה לאומית , אז נכון לפעמים מצליח כמו עם רייס והיקמן אבל ברוב המקרים זה לא מצליח כמו מדלי,תומאס,גרגמל,לוגאן כל מני החתמות לגיבוי שאח"כ מתבררות כמו עוד החלטה כלכלית מטופשת (נעימי,כדיר,לינהרט). אם אתה בעלים של מועדון רציני אתה לא מהמר , מהמרים בקבוצות קטנות שאין להם תקציב לקנות שם גדול , למכבי יש תקציב של 80 מליון שקל , אם זה לא מספיק כדי להרים פה קבוצה רצינית שלא תובס בליגה הישראלית(!!) , אז חבל לנו על הזמן.

אהבתי את המשפט "אתה כל הזמן מסתכל מה הוא עשה עד עכשיו במכבי ושופט אותו לפי זה " , לפי מה רצית שאשפוט אותו? לפי היכולת שלו באלאן שאלון? אם אתה לא מפוקס השחקן הזה לובש את המדים שלנו , ומשחק עבורינו, אתה ודני פדרמן מסתמכים על שנה שעברה כסטנדרט , ושוכחים שאלמלא סדרה מופלאה של פוקסים , מכבי קרוב לוודאי כלל לא היתה עולה לפיינל פור , אבל מה זה חשוב , העיקר שהיום בלולי מקרינים את המשחק המרתק של הפועל ניקוסיה נגד ראפיד וינה , שים לב לרכז של וינה , הימור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 דצמבר 2014, 16:00

לפי וואלה יאן ואיוקס מועמד .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2014, 16:37

אנקרם , תגובה מאוד רצינית ובוגרת...
מצטער אבל אני לא יורד לרמה שלך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 03 דצמבר 2014, 16:39

מקאדו 3 כתב:לפי וואלה יאן ואיוקס מועמד .

המועמדים עד עכשיו למעט מקל פשוט לא קשורים למה שמכבי צריכה..
וזה בלי לדבר על המאריץ' השני הזה שהוא בכלל מוזכר כמועמד...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2014, 18:25

אולי די עם הקיבעון המטומטם על סנטר שלישי? קודם לוואל, אח"כ וויוקאס, לא מה שמכבי צריכה. פשוט לא
er79

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 19:11

וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.
הפרויקט התקשורתי ל"האהדת" ירושלים וכול דבר שמתמודד נגד מכבי(כולל בלאט),פשוט רדוד..ואומרים לי שאותו הדבר עושים על ברצלונה.
באמת שכבר אין טעם להעלות פה (ולקרוא בכלל)ניתוחים,דעות,ידיעות ושאר קשקשת שצצים בתשקורת ..ככול שאני מצמצם אני מוצא את עצמי אוהד מכבי יותר שמח..ממליץ!!! ;)
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2014, 19:40

אביהוא כתב:וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.
הפרויקט התקשורתי ל"האהדת" ירושלים וכול דבר שמתמודד נגד מכבי(כולל בלאט),פשוט רדוד..ואומרים לי שאותו הדבר עושים על ברצלונה.
באמת שכבר אין טעם להעלות פה (ולקרוא בכלל)ניתוחים,דעות,ידיעות ושאר קשקשת שצצים בתשקורת ..ככול שאני מצמצם אני מוצא את עצמי אוהד מכבי יותר שמח..ממליץ!!! ;)

אם מקל רוצה לקבל חשיפה ולנסות לחזור לNBA, הוא לא יעשה את זה ממגדל או מחיפה. הוא יהיה חייב לשחק בבמה המרכזית באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 03 דצמבר 2014, 19:44

jol9 כתב:
אביהוא כתב:וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.

אם מקל רוצה לקבל חשיפה ולנסות לחזור לNBA, הוא לא יעשה את זה ממגדל או מחיפה. הוא יהיה חייב לשחק בבמה המרכזית באירופה.

זה כבר לא כ"כ סגור בצורה הזו כמו שהיה פעם..
אותו מקל הגיע לדאלאס מחיפה..
ובכלל הליגות ה"משניות" ליורוליג הרבה יותר נחשפות מבעבר בטח היורוקאפ..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 19:46

jol9 כתב:

זה לא מפריע לתשקורת להפליץ קצת (סליחה על הביטוי),מה גם שעם המצב של מכבי גם זה לא רעיון משו בשבילו...נדמה שהוא ממש מעדיף את הדי ליג
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2014, 19:48

יש לי מלפפון חם! סטרץ'-פור, כמו שאנחנו מחפשים! :)

ויקטור קלאבר הספרדי עוזב את הבלייזרס כי הוא לא מקבל דקות משחק. הסוכן שלו מחפש לו קבוצה (גם באירופה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot] ו־15 אורחים